Mihailos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Τελικα το αποφάσησα, για εκεί είμαι, θέλω όμως συμβουλές, ξέρετε, μπαράκια, παραλίες κλπ. Θα είμαι solo.... πρώτο λάθος....solo...στη σαντορίνη πάμε πάντα με κοπέλα, δεύτερον budget?
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, ψήνω Αημπήθα Αύγουστο. Είδα τιμές, και εμφανίστηκαν κάτι υπέροχα, φαντασμαγορικά 200ευρα να πας να ρθεις και είμαι λίγο ευτυχισμένη. Μία οικονομική εναλλακτική που κυμαίνεται στο ίδιο μπάτζετ είναι μέσω Ιταλίας. Οπότε, για τα εισιτήρια θεωρώ ότι είμαστε κομπλέ. Έχει πάει κανείς ώστε να προτείνει ξενοδοχεία ή γενικότερα ιδέες περί διαμονής; Οι τιμές στα δωμάτια λίγο που κοίταξα είναι επίσης μια χαρά. Αν έχει ιδέα κανείς ας προτείνει. Ευχαριστώ =)
teleutaios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Budget ενα βασικο μισθό, έψαχνα για ξενοδοχεία, γενικα απαραδεκτες τιμές τσέκαρε και μόνος σου thira hotels. Με αυτά νοικιάζεις διαμέρισμα για ένα μήνα η πας Ναημπήθα (Ibiza κατα το κοινόν) με 200 που λέει και ο αποπάνω. Όσο για το σόλο, πιστεύω ότι σε τέτοιες τιμές θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξτρα.... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2010 από teleutaios
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 παιδια θελω να ρωτησω κατι γιατι μαλλον εκανα μαλακια με τα εισητηρια που εκλεισα μεσω easy jet....επειδη ολη η σελιδα ηταν στα ελληνικα πηγα και εγραψα τα ονοματα επιβατων στην κρατηση με ελληνικους χαρακτηρες και τωρα μου τα βγαζει στο confirmation με ιερογλυφικα!!! να κανω αλλαγη ονοματος στην κρατηση? και αν ναι αυτο χρεωνεται ? η να παω ετσι?κανενα τηλεφωνο παιζει απο easyjet ?ευχαριστω
leftermann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ίσως περισσότερα από το ίδιο το εισιτήριο δηλαδή!
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μην αλλάξεις τίποτα! Βασικα το νούμερο του eticket χρειάζεσαι, σκας έτσι στο αεροδρόμιο και αν σου πουν τίποτα, αναφέρεις πως το πρόβλημα είναι του συστήματος τους κι όχι δικό σου.
leftermann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 άσχετο, αλλά το θυμήθηκα κει είπα να το καταθέσω: φεύγοντας τον νοέμβρη από Παρίσι για Μπερλίν με ήζητζετ, μου ανακοινώνει η κοπελίτσα στο στεκίν ότι η πτήση θα έχει κάπου 6 ώρες καθυστέρηση. Και μου δίνει 3 κουπόνια με αξία 4,5 ευρώ το καθένα, με τα οποία μπορούσα να πάρω καφέ ή αναψυκτικό. Την ψώνισα εγώ, τους γύφτους λέω, 6 ώρες θα μας έχουν εδώ πέρα και πάνε να εξιλεωθούν με έναν γκαϊφέ; Μετά συνειδητοποίησα ότι τα 4,5 ευρώ ήταν περίπου το 20% του εισιτηρίου (κάπου 25 ευρώ είχε βγεί) και καλμάρισα...
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Άσε ρε... Είναι γυφτιά αυτά τα 4.5 ευρά, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η ελάχιστη αποζημίωση για να μην έχεις περισσότερες απαιτήσεις. Και η airfrance μου έδωσε κουπόνι των 4.5 ευρώ που από δικός της λάθος έχασα το αεροπλάνο στο παρίσι (700 ευρά το κόστος του εισητηρίου). Και βασικά, ανέφερε τι προϊόντα μπορώ να πάρω από την καντίνα κι όχι το ποσό και στράβωσε και η κυριούλα στο καφέ και μου έφτιαξε τον καφέ σαν τα μούτρα της ---> με γάλα <---, η κωλόγρια και δε με άφησε να πάρω το σαντουιτσι των 7 ευρώ. Συγχύζομαι κάθε φορά που το σκέφτομαι... Οπ, τώρα μου ρθε. Ήμουν ασφαλισμένος για αυτό το ταξίδι... ---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Λεφτερ αν πάρω τα 300ευρά που λέει η ασφάλεια, κερνάω.
leftermann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ε, άλλο 4,5 ευρώ από τα 700, και άλλο 4,5 ευρώ από τα 25 το κουπόνι της ήζη πάντως έλεγε 4,5 ευρώ για αγορά οτιδήποτε πόσιμου - βρώσιμου εκτός από αλκοολούχα. Εγώ τα κράτησα και τα σπατάλησα σε νερά στο αεροπλάνο. Ένοιωθα σαν βασιλιάς πίνοντας κατά βούληση νεράκι των 2 € /300 ml άσχετο - σχετικό με ασφάλιση: η mastercard μου μου προσφέρει πλήρη ταξιδιωτική ασφάλιση δωρεάν, με προϋπόθεση να έχεις πληρώσει με αυτήν τουλάχιστον το 80% του κόστους μεταφοράς και διαμονής του ταξιδιού σου. Εύχομαι να τα πάρεις. Ένα 300άρι νεράκι για μένα
Garnele Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εμείς με τη σκάη πάντως (4 άτομα 120 ευρώ με επιστροφή) πέρα από το κουπόνι των 4.5 πήραμε και δεύτερο κουπόνι των 4.5 και μετά μας έδωσαν και σοκολατένια γκοφρετίνια και νερό. Και μέσα στο αεροπλάνο φιστίκια. Μάλλον τους ενημέρωσαν ότι κλείνει και άδειαζαν το στοκ από τις αποθήκες.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εχει κλεισει κανεις αυτοκινητο στο εξωτερικο χωρίς Πιστωτική (χρεωστικη η / και cash ) ? Γενικα υπαρχει τετοια περιπτωση αν βρω κανενα συνοικιακο μαγαζακι ? Η Χερτζ και η Γιουροπκαρ αρνηθηκαν μεχρι και να υπογραφει το voucher στην ελλαδα σε δικο τους καταστημα απο κατοχο πιστωτικης.. Επρεπε οπωσδηποτε καποιος που ταξιδευει να εχει πανω του δικη του πιστωτικη. Ααα και η λουφτχανσα περσι με τον Dark_son20 μας πληρωσε 800 € για να καθυστερησουμε ενα βραδυ + ξενοδοχειο + φαι.. και το εισιτηριο εκανε 450 περιπου!
insomniaK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Η sixt νοικιάζει χωρίς πιστωτική, αλλά της προπληρώνεις το αυτοκίνητο και 500 ευρώ, τα οποία τα παίρνεις πίσω 1-2 μήνες μετά την επιστροφή του αυτοκινήτου. Βγάλε πιστωτική.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Θα εβγαζα αλλα δεν προλαβαινω. Thx for the info θα ρωτησω. Οντως, σε αφηνει για συγκεκριμενες κατηγοριες. Προβλημα: Δεν εχει απεριοριστα χιλιομετρα. Σου δινει 100 και τα υπολοιπα 0.18/χμ, εγω που θελω 350 ειναι 50 € πανω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2010 από Pantelwolf
Andy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παιδια ποιο νησι θα προτεινατε για διακοπες φοιτητων με πολυ φοιτητιλικη γενικως και καλη νυχτερινη ζωη..εκτοσ απο παρο που εχω παει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις