Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστω FilipposMD για την απαντηση.. θα παω σημερα το απογευμα να δω τι παιζει.. δεν προκειται να υπογραψω τιποτα. επειδη ακουσα απο φιλο οτι οντως δινουν το δωρο, απλα σε πρηζουν για να σε πεισουν για τετοια προγραμματα που λες και εσυ..

θα επανελθω με εμπειριες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ένα suzuki swift 1300 κυβικά, με 120-130 km/h, με 3 άτομα που θα μοιραστούν την βενζινη, συμφέρει η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα και πίσω απο τον καρβουνιάρη?

Δημοσ.
Οποιος ενδιαφερεται να ρθει Κερκυρα ειτε το Πασχα ειτε το καλοκαιρι στην διαθεση του για συμβουλες...

Φιλε μου το σκεφτομαι τωρα για το Πασχα. Ερχομαι 18 συνεχομενα χρονια (τα καλοκαιρια) στην Κερκυρα, αλλα μενω στα Μωρα'ι'τικα. Εχεις να προτεινεις ξενοδοχεια εντος της πολης ή και σε αποσταση 10km απο την πολη? Με ενδιαφερει και το να εχουν παρκινγκ αλλα ενταξει δεν ειναι και καθοριστικος παραγοντας. Δεν εχω προβλημα με τις τιμες, ενταξει δεν εννοω να μεινω και στο Corfu Palace.

Ευχαριστω για την οποια απαντηση!

Δημοσ.
Μόνο παράπονο ότι δεν έχει βιβλιογραφία και έτσι δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτά που γράφει είναι ακριβή(και σίγουρα όπως και να το κάνουμε μερικά δεν θα 'ναι). Κρίμα, δεδομένου ότι στο "Η μεγάλη περιπέτεια του μαρξισμού"(νομίζω) που ξεφύλισα είδα ότι έχει τουλάχιστον 10 σελίδες με βιβλία.

Παίζει ο παράγοντας σάτιρα κατ' αρχήν, κατά δεύτερον -και κατά συνέπεια- ΔΕΝ θα πάρεις αυτό το βιβλίο για να μάθεις ιστορία ούτως ή άλλως οπότε η βιβλιογραφία είναι κάτι εκ των πραγμάτων περιττό. Επίσης, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να καθίσει να συμπεριλάβει ολόκληρη τη βιβλιογραφία που χρησιμοποίησε, ιδίως όταν δεν πρόκειται για μελέτη. Έχω διαβάσει βιβλία από σοβαρότατους συγγραφείς χωρίς βιβλιογραφία, ή με κάποια ενδεικτική στο τέλος, χωρίς συγκεκριμένες παραπομπές.. Άσε που παίζει και το ότι μετά από κάποια ηλικία οι περισσότεροι (έχοντας εδραιωθεί) γράφουν καθαρά εμπειρικά, χωρίς πολλές πολλές αναφορές σε άλλους. Και οι δημοσιογράφοι σπάνια βάζουν βιβλιογραφία έτσι κι αλλιώς =ρ

Δημοσ.
Έχω διαβάσει βιβλία από σοβαρότατους συγγραφείς χωρίς βιβλιογραφία, ή με κάποια ενδεικτική στο τέλος, χωρίς συγκεκριμένες παραπομπές.. Άσε που παίζει και το ότι μετά από κάποια ηλικία οι περισσότεροι (έχοντας εδραιωθεί) γράφουν καθαρά εμπειρικά, χωρίς πολλές πολλές αναφορές σε άλλους.

'Υψιστος σνομπισμός και αντιεπιστημονικότητα.

Και οι δημοσιογράφοι σπάνια βάζουν βιβλιογραφία έτσι κι αλλιώς

Οι δημοσιογράφοι να παραμείνουν στη συγγραφή άρθρων και να αφήσουν τα ιστορικά και παντός είδους επιστημονικά βιβλία για τους επιστήμονες. Υπάρχει μεθοδολογία και δεοντολογία, δεν είναι μπάστε σκύλοι αλέστε. Ο δημοσιογράφος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο αποπάνω, κλασσικά. Αδιανόητο να λείπει βιβλιογραφία σε επιστημονικού κλάδου σύγγραμα που έχει την απαίτηση να το πάρουμε στα σοβαρά, ο Τσώρτσιλ ο ίδιος να το χει γράψει (γκουχ).

Δημοσ.
'Οι δημοσιογράφοι να παραμείνουν στη συγγραφή άρθρων και να αφήσουν τα ιστορικά και παντός είδους επιστημονικά βιβλία για τους επιστήμονες. Υπάρχει μεθοδολογία και δεοντολογία, δεν είναι μπάστε σκύλοι αλέστε. Ο δημοσιογράφος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

Δεν παίζει ρόλο η ιδιότητα, απλώς από έναν ιστορικό -στην προκειμένη- είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει βιβλιογραφία.-

Οι υπόλοιποι πιθανότατα ούτε μεθοδολογία της επιστήμης έχουν διαβάσει ούτε ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ διαθέτουν (χουχ). Αλλά όπως ο Λιακό πουλάει με την ιδιότητα του φυσικού, ε αν μη τι άλλο αυτοί είναι πιο κοντά.

Τέλος πάντων δεν το επικροτώ, υπάρχουν όμως και αξιοπρεπέστατες μελέτες από δημοσιογράφους (λ.χ. Βούλτεψης, Παπαιωνάννου) και ντάξει, μπορεί να με ξενερώνει να διαβάζω βιβλία λειψά και χωρίς παραπομπές αλλά αν αγαπώ το συγγραφέα θα κάνω λίγο τα στραβά μάτια =ρ

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε ποτε πρεπει να ρχησω να ασχολουμαι με τα εισιτηρια και τα χοστελ για να μου ρθει πιο φθηνα. θελω να παω σεπτεμβριο, στην ισπανια.

Δημοσ.
Ε όχι και τούβλο οι 700 σελιδούλες :P (μετά το "πόλεμος και ειρήνη" και τους αδερφούς καραμαζόφ που διάβασα μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, αυτό μου φαίνεται μικρό :lol:)

Το αγόρασε σήμερα η κοπελιά μου. Τρίτομο. Το άνοιξα στην τύχη κάπου, διάβασα μισή πρόταση το έκλεισα με δύναμη και το ξαναέβαλα στην σακούλα. Ρε συ πρέπει να έχεις γερή αγάπη στα ιστορικά μυθιστορήματα για να κάτσεις να το διαβάσεις αυτό το πράγμα. Πιο καλά να με θάβαν ζωντανό παρά να μου δίναν να διαβάσω αυτό.

Εν τω μεταξύ, πρέπει να σταματήσω τον Πόε γιατί έχω αρχίσει και επηρεάζομαι.

Δημοσ.

Το νωρίτερο, το καλύτερο. Στα ξενοδοχεία δε θα δεις διαφορές γιατί οι τιμές είναι στάνταρ ανά σεζόν, σε ενδιαφέρει όμως η πληρότητα. Τα αεροπορικά, όσο νωρίτερο. Που θες να πας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...