KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εννοείς την παραλία πριν τον Άγιο Νικήτα (Πευκούλια), αυτήν ακριβώς από πίσω (Μύλος) ή αυτήν μετά (Κάθισμα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εννοείς την παραλία πριν τον Άγιο Νικήτα (Πευκούλια), αυτήν ακριβώς από πίσω (Μύλος) ή αυτήν μετά (Κάθισμα); Α γεια σου! Κάθισμα! Απο το πρωι μέχρι το απόγευμα καθόμουν! Βέβαια μετά το μεσημέρι δεν είναι να μπαίνεις στη θάλασσα γιατί εχει τεράστια κύματα και είναι πολύ εντυπωσιακό! Φοβερή παραλία όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέχρι και αρχές Αυγούστου δεν έχει κύμα. Από τότε και μετά, ειδικά από τις 10-15 και μετά, σηκώνει βοριαδάκι και τα κύμματα είναι από μεγάλα εώς πελώρια. Τώρα τελευταία μάλιστα, είτε εγώ άρχισα να γερνάω είτε γίνονται μεγαλύτερα, καθώς δεν μπαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvaggis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Να σου πω την αμαρτία μου αυτό που με χάλασε στη φωτό που είδα είναι το πλήθος των αμαξιών(!!!!) στην πόλη μέσα... κ επειδή θα πάω με το κορίτσι,ψάχνω κάτι που να έχει ζωή αλλά και να είναι κ γραφικό.. Κοίταγα κ για Βασιλική....εκεί τι παίζει,ξέρετε; Πολύ τουριστικό σαν το Νυδρί ή πιο χαλαρα; Τσέκαρα τον Άγιο Νικήτα που μου είπες κ φαίνεται μια χαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 λοιπόν, γρήγορα γρήγορα: Παραλίες:όλες σχεδόν απο την πλευρά που κοιτάει Ιταλία.Ειδικά:κάθισμα,Πευκούλια,Αγ.Νικήτα,Εγκρεμνοί,Π.Κατσίκι. Για κοσμική ζωή:Η πόλη, κάτι λίγα σε Αγ.Νικήτα, Βασιλική και Νυδρί.Το νυδρί να ξέρεις είναι ειδική περίπτωση.όλο ξένοι, κυρίως Άγγλοι.Τελέιως τουριστικό μέρος. Για αυτό που ζητάς (γραφικό, παραλία), νομίζω Αγ. Νικήτας είναι αυτό που ζητάς. Ακόμη καρυά (βουνό,πολύ γραφικό).Μάλιστα αν πετύχεις και τον παραδοσιακό γάμο, θα είσαι αρκετά τυχερός... Αυτά! Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvaggis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 thanx lefkas! όσο πλησιάζει ο καιρός και αφού μάλλον αποφασίσω να πάω θα σου κάνω κρούση για λεπτομέρειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέχρι και αρχές Αυγούστου δεν έχει κύμα. Από τότε και μετά, ειδικά από τις 10-15 και μετά, σηκώνει βοριαδάκι και τα κύμματα είναι από μεγάλα εώς πελώρια. Τώρα τελευταία μάλιστα, είτε εγώ άρχισα να γερνάω είτε γίνονται μεγαλύτερα, καθώς δεν μπαίνω... Πέρσι τον Αύγουστο είχα πάει εκεί, από τον χαμό προτίμησα το κύμα, 100 μέτρα μπήκα να βρω ησυχία.Δεν αντέχεται τέτοια κοσμοσυρροή , υπάρχουν πολύ καλύτερες παραλίες, από ξέκωλα πάντως χορταίνει το μάτι σου, και είναι οι περισσότερες βουνίσιες και δεν βουτάνε ούτε για δείγμα.Μαζί μας δυο Γιαννιώτισες μας παράτησαν και πήγαν σε διπλανή πισίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 gvaggis, εμένα η βασιλική μου άρεσε πολύ,εκεί έμεινα. είναι αρκετά γραφική,αλλά έχιε και κόσμο! καλή επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 (παρεπιπτόντως,το δίλημμα του gvaggis, το έκανα σε 2 καλοκαίρια! το 1ο πέρυσι πήγα λευκάδα,και το 2ο , φέτος, πάω κεφαλλονιά)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurtsxaar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 kurtsxaar όπως λέει κι ο Lucifer οι Αυστριακοί δεν είναι Γερμανοί. Είναι χαμογελαστοί, χαβαλετζήδες και εξυπηρετικοί.... Θα παω τον Σεπτεμβριο...μετα τον γάμο μου..ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας ελπιζω να καταφερω να παω στα περισσοτερα και να μην χαθουμε...απο τιμες πως πανε εκει?κατι ακομη σκοπευω να κλεισω με την αεροπορικη εταιρια Skyeurope, εχει ταξιδεψει κανεις να μου πει εντυπωσεις?Ποση ωρα κανει το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη για Βιεννη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κάτι. Με βάση την πόλη του Ρεθύμνου και με μεταφορικό μέσο αυτοκίνητο, πού αξίζει να πάει κανείς, σε ποιες παραλίες, σε ποια χωριά και σε ποια αξιοθέατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damino Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μήπως έχεις υπόψη σου κάτι σε Πελοπόννησο? το καμπινγκ της Κουρουτας στο Νομό Ηλείας είναι καλό και έχει πολλούς κυρίως Γερμανούς Απέραντη αμμουδιά και φόντο τη Ζάκυνθο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvaggis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 (παρεπιπτόντως,το δίλημμα του gvaggis, το έκανα σε 2 καλοκαίρια! το 1ο πέρυσι πήγα λευκάδα,και το 2ο , φέτος, πάω κεφαλλονιά)!!! Και να σε πω,να σε πω... Από την κεφαλονιά μεριά τι δείγματα έχεις;; Έχεις ξεχωρίσει κανένα μέρος; Κάτι μου λένε για τον Άσο.. Ωραίο λιμανάκι,με την κινησούλα του κτλ.. Έχεις κάνει κρούση για δωμάτιο;Σφάζουν(στις τιμές) οι τρελοκεφαλονίτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 λοιπόν, γρήγορα γρήγορα:Παραλίες:όλες σχεδόν απο την πλευρά που κοιτάει Ιταλία.Ειδικά:κάθισμα,Πευκούλια,Αγ.Νικήτα,Εγκρεμνοί,Π.Κατσίκι. Για κοσμική ζωή:Η πόλη, κάτι λίγα σε Αγ.Νικήτα, Βασιλική και Νυδρί.Το νυδρί να ξέρεις είναι ειδική περίπτωση.όλο ξένοι, κυρίως Άγγλοι.Τελέιως τουριστικό μέρος. Για αυτό που ζητάς (γραφικό, παραλία), νομίζω Αγ. Νικήτας είναι αυτό που ζητάς. Ακόμη καρυά (βουνό,πολύ γραφικό).Μάλιστα αν πετύχεις και τον παραδοσιακό γάμο, θα είσαι αρκετά τυχερός... Αυτά! Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, εδώ είμαστε Να συμπληρωσω τα κενα σου... Παραλιες:Αγιοφιλη (διπλα απο βασιλικη) ,Μυλοι (πισω απο Αγ.Νικητα-για γυμνισμο!), Αι Γιαννης (για σερφ κ καιτ σερφ),παραλια του πασα (για ηρεμα-ρηχα νερα) Μεροι:Συββοτα(για θαλασσινα),ΟΛΕΣ οι δυτικες παραλιες για ηλιοβασιλεμα,κ οπωσδηποτε κρουαζιερα στα νησακια. Α κ συμφωνω γι αυτο που ψαχνεις αγιο Νικητα η Βασιλικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezhrorh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Επειδή οι καλοκαιρινές μου διακοπές πιθανότατα θα είναι κατα εκεί μεριά φέτος, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις απο αυτούς που ήδη έχουν πάει καθώς και ποιο είναι το καλύτερο νησί για διαμονή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις