Garnele Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ε με ενδιάμεσους σταθμούς έχει ρε. Ενδεικτικά. ---------- Προσθήκη στις 03:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:58 ---------- Με την ευκαιρία: ψάχνω σάητ για τα μουσικά δρώμενα στο Μόναχο. Δεν θέλω κλασική μουσική, δεν θέλω την πινκ ούτε τους λινκιν παρκ. Θέλω Μουσική, Τέχνη, τζαζιές, μπλουζιές, πανκιές άντε και τίποτα πιο σκοτεινό και γκόθικ (ναουμε). Καμιά ιδέα κανείς; Έστω κάποιο φόρουμ, κάτι.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 6-7 ώρες με μετεπιβίβαση και 300 ευρώ; nice.. QQ Πάει και αυτό.. Θένξ for the heads up.
Garnele Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε, ενδεικτικά στο δειξα αυτό, τσέκαρε τις εταιρίες ξεχωριστά και από το δικό τους σάητ και και. Ή πες τες στον από πάνω.
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Που φτάνεις; Νομίζω ότι με τρένο θα έχεις αλλαγή λονδινο. Αν ο προορισμός είναι Μαντσεστερ, που δεν αξίζει μία, κοίτα στο http://www.nationalexpress.com για λεωφορειάκι, συνληθως ξεκινούν από τα αεροδρόμια για όλες τις πόλεις και σε φυσιολογική τιμή.
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και απο Σεπτέμβριο πιθανότατα μόνιμα Δηλαδή κακώς που δεν έχω αρχίσει ακόμα να σε γλύφω. Ξεκινάω πάραυτα. Τσέκαρε υπογραφή στο ΜΣΝ.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 klain, ημερομηνίες. Που φτάνεις; Νομίζω ότι με τρένο θα έχεις αλλαγή λονδινο. Αν ο προορισμός είναι Μαντσεστερ, που δεν αξίζει μία, κοίτα στο http://www.nationalexpress.com για λεωφορειάκι, συνληθως ξεκινούν από τα αεροδρόμια για όλες τις πόλεις και σε φυσιολογική τιμή. Δεν πάω τώρα. Ψάχνω πόλεις που να μην έχουν πολύωρη ταλαιπωρία για πήγαινε/έλα Θεσσαλονίκη (και εντάξει καλό πανεπιστήμιο αλλα αυτό είναι άλλου παπα ευαγγέλιο) για πιθανά εύκολα πέραδώθε σε γιορτές/ανάγκες και απαλεψιές για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Πέραν του Λονδίνου που έχει υπέροχο πέρα δώθε, τζάμπα με easyjet και 3ώρες μάξ, μετά για εύκολη προσέγγιση δεν βλέπω κάτι απο θεσ/νικη. Δηλαδή κακώς που δεν έχω αρχίσει ακόμα να σε γλύφω. Ξεκινάω πάραυτα. Τσέκαρε υπογραφή στο ΜΣΝ. :lol: Klain + Sellers = B.F.F.E :lol:
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ε τι περίμενες ρε αδερφέ, απευθείας πτήσεις από τη μια κωμόπολη στην άλλη; Οι καλύτερες περιπτώσεις είναι πρώτα με easy, κατόπιν με bmi μέσω αθήνας και λονδίνου, καπάκια ολυμπιακή με τις ίδιες 2 ενδιάμεσες και τέλος με brussels airlines μέσω αθήνας και βρυξελλών. Γενικά, μηδέν φάση, μιλάμε για 300άρες στο νερό, πολλές φορές μόνο one way.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ε τι περίμενες ρε αδερφέ, απευθείας πτήσεις από τη μια κωμόπολη στην άλλη;Οι καλύτερες περιπτώσεις είναι πρώτα με easy, κατόπιν με bmi μέσω αθήνας και λονδίνου, καπάκια ολυμπιακή με τις ίδιες 2 ενδιάμεσες και τέλος με brussels airlines μέσω αθήνας και βρυξελλών. Γενικά, μηδέν φάση, μιλάμε για 300άρες στο νερό, πολλές φορές μόνο one way. Ναι δεν περίμενα tbh. Απλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως υπήρχε κάνα τζιγκλάν που δεν το είχα υπολογίσει.
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 με swiss είσαι κάτω από 200 (πηγαινελα) αν κλείσεις σχετικά νωρίς, είναι λίγο περίεργες οι ώρες μόνο
freedubus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως επιλέγετε ή όχι ασφάλιση ταξιδιού όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, και με τι κριτήρια;
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τον προορισμό, για έξω από την ευρώπη μόνο μία φορά δεν έχω πάρει ασφάλεια.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως επιλέγετε ή όχι ασφάλεια ταξιδιού όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, και με τι κριτήρια; οοοps ακυρο
freedubus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ασφάλιση εννοώ. Ιατροφαρμακευτική, ακύρωση αναχώρησης, αποσκευές, διακοπή ταξιδιού, καθυστέρηση, απώλεια σύνδεσης πτήσης κλπ. Εγώ ποτέ. Βέβαια μουχουν σκίσει/σπάσει κανα 2 φορές βαλίτσες και σάκο αλλά οκ.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 με swiss είσαι κάτω από 200 (πηγαινελα) αν κλείσεις σχετικά νωρίς, είναι λίγο περίεργες οι ώρες μόνο Για πές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις