Freakster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ανεβαινω θεσσαλονικη αυριο με αυτοκινητο και ακουω για κατολισθησεις στα τεμπη..; τι πρεπει να προσεξω; χιονιζει πανω, να παρω αλυσιδες..;
Achilles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ανεβαινω θεσσαλονικη αυριο με αυτοκινητο και ακουω για κατολισθησεις στα τεμπη..; τι πρεπει να προσεξω; χιονιζει πανω, να παρω αλυσιδες..; Μπα, πάρε μόνο 3-4 κιλά από αυτά για να μπορείς να συνεννοείσαι άνετα...
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ανεβαινω θεσσαλονικη αυριο με αυτοκινητο και ακουω για κατολισθησεις στα τεμπη..; τι πρεπει να προσεξω; χιονιζει πανω, να παρω αλυσιδες..; καλώς να έρθεις συνάδερφε. Ο δρόμος είναι κλειστός στα Τέμπη. Η παράκαμψη πάει κάπως έτσι: Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, τα οχήματα μέχρι 3,5 τόνους ακολουθούν την παράκαμψη από το ύψος της Κατερίνης, ενώ τα βαριά οχήματα από τον κόμβο στο Κλειδί Ημαθίας. Στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη όλα τα οχήματα μπαίνουν στην παράκαμψη στον κόμβο Συκουρίου και διαχωρίζονται στο Μικρό Ελευθεροχώρι. οπότε, υποθέτοντας ότι δεν θα πάρεις την νταλίκα αλλά το ιχ, θα βγεις από Συκούριο προς Τύρναβο - Ελασσόνα - Κατερίνη. Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα από Ελασσόνα να πας προς Κοζάνη και να βγεις Εγνατία, είναι πιο πολλά χλμ αλλά πολύ καλύτερος δρόμος. Από εκεί όμως στέλνουν όλα τα φορτηγά και τα πουλμάνια, οπότε δεν ξέρω. Αλυσίδες δεν νομίζω να χρειαστείς, αλλά δεν βλάπτει να τις έχεις. Εγώ τις έχω πάντα στο αμάξι όλον τον χειμώνα, ποτέ δεν ξες... Α λεφτερ, έκανες και την κρουαζιέρα!! Εγώ το άφησα λίγο στην άκρη το τουρ γιατί προέκυψε της πουτάνας το διάβασμα (ακούς ινσόμνιακ!; έχει ουσία και ζουμί η εξαφάνιση =ρ) και δεν προλαβαίνω ούτε Βερολίνο να πάω μέσα στις γιορτές =( Για κάνε ένα μπρίφινγκ για την κρουαζιέρα, κι εμείς το σκεφτόμαστε, διότι είναι 4 μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων κάνεις και στάσεις σε αρχαιολογικά αξιοθέατα. Αξίζει έτσι; Ο ινσόμνιακ είχε ανησυχήσει μήπως παντρεύτηκες Η κρουαζιέρα είναι all the money, περάσαμε απίστευτα, ήταν σαν μια δεύτερη πενταήμερη. Είναι και θέμα παρέας βεβαίως βεβαίως...Είχαμε κοιμηθεί ελάχιστα, καθόμασταν κάθε βράδυ με μπύρες έξω στο κατάστρωμα, θυμάμαι είχε ένα μπαρ πάνω πάνω που έκλεινε κατά τις 12 ή 1 ξερωγώ, και εμείς παίρναμε καμιά 10ριά μπύρες καβάτζα λίγο πρίν ο μπάρμας πάει για ύπνο. Είναι τέλεια την νύχτα στον νείλο, στα θεοσκότεινα, όπως επίσης και το ξημέρωμα εντός αυτού, αλλά πουτσόκρυο ε. Το πακέτο ήταν: αεροπλάνο από Κάιρο για Ασουάν. Την πρώτη μέρα βόλτα στο Ασουάν, ήταν πολύ όμορφο, και έχει και ωραίο παζάρι. Βόλτα στο φράγμα, βόλτα με φελούκα στον νείλο, βολτίτσα με καμήλα στην έρημο, και αν θυμάμαι καλά έχει και έναν ναό σε ένα νησάκι στην τεχνητή λίμνη του φράγματος. Στους δρόμους το βράδυ πουλούσαν και χορταρικά, αλλά δεν τόλμησα. Εκεί έγινε και η φάση με το ντατσούνι που περιγράφω παραπάνω. Το πρωί είχε προαιρετική εκδρομούλα με λεωφορείο σε έναν σημαντικό ναό κάνα δίωρο μέσα στην έρημο, και μάλιστα είχε δύο πιθανές ώρες αναχώρησης: η μία φυσιολογική (8 το πρωί πχ) και η άλλη βάρβαρη (κάπου 4 το πρωί). Πήραμε την βάρβαρη, για να δούμε ξημέρωμα στην έρημο, και άξιζε τον κόπο. Με την επιστροφή αρχίζει η κρουαζιέρα προς Λούξορ. Γενικά την ημέρα είχε κυρίως στάσεις για βολτίτσες σε ναούς και χωριά, δεν θυμάμαι αν ήταν 2 ή 3 τα χωριά που σταματήσαμε. Το πλοίο ταξίδευε κυρίως από το απόγευμα ως το πρωί. Τελευταίο πρωί έχει φτάσει στο Λούξορ, και από εκεί έχει επίσκεψη στην κοιλάδα των βασιλέων και στο Καρνάκ, όπου και στα δύο έχει πολύ ξεποδάριασμα. Στο Καρνακ είχε και ένα πολύ καλό sound and light, καταπληκτικό στο πρώτο μισό (περιφέρεσαι στον ναό ανάμεσα σε κολώνες και αγάλματα και ακούς μια ανατριχιαστικά επιβλητική αφήγηση με μουσική, φώτα κλπ), και βαρετό στο δεύτερο μισό, όπου κάθεσαι σε μια κερκίδα και ακούς ιστορία της Αιγύπτου. Αργά το βράδυ είχε τσουβάλιασμα στο αεροπλάνο και πίσω στο Κάιρο. Σύνολο 4 διανυκτερεύσεις, σχεδόν 5 μέρες. Κατά την γνώμη μου, αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Blondeamon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βρω τα λεωφορεία απο Σόφια για Θεσσαλονίκη στις 22 Δεκέμβρη(Τρίτη) ?? Ψάχνω παντού και δε βρίσκω πληροφορίες, μου είπανε για Ζορπίδη Τραβελ οτι κανει και αυτος μερικα δρομολογια αλλα δε το σηκώνουν! Τραίνο έψαξα και βρηκα οτι εχει στις 5 αλλα δεν μπορεις να κοψεις εισιτηρια και δε βασιζομαι οτι θα βρω. Οποιαδηποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
AMWN_RA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 http://www.ktel-heraklio-lassithi.gr/thes_gian_boulg.php
Blondeamon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μα το λινκ αυτο δεν εχει καμια σχεση για το Σοφια - Θεσσαλονικη
marjel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Με τα λεωφορεία του ΟΣΕ :http://sites.google.com/site/bookthes/
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 εγω οταν πηγα πριν 3 χρονια Σοφια με τρενο ηταν μια χαρα απο κοσμο,δεν νομιζω να ειναι γεματο,το πολυ πολυ δωσε λιγα ευρω παραπανω(οχι πανω απο 10) και πανε πρωτη θεση ωπου θα εχει σιγουρα εισητηρια
Blondeamon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Λεωφορεια δεν υπαρχουν πια, τραινο και ο θεος βοηθος.
passenger57 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά θέλω ενα καλό ξενοδοχείο για διαμονή 2 ημερών στην αθήνα με την κοπέλα μου για ψώνια...κοντά σε μετρό και γενικώς κέντρο. Μακριά απο αλβανούς πορνες γαμιστρώνες πρεζακια κτλ. ένα αρκετά καλό ξενοδοχείο και άν γίνεται με πάρκιγκ...τί έχετε να προτείνετε?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά θέλω ενα καλό ξενοδοχείο για διαμονή 2 ημερών στην αθήνα με την κοπέλα μου για ψώνια...κοντά σε μετρό και γενικώς κέντρο. Μακριά απο αλβανούς πορνες γαμιστρώνες πρεζακια κτλ. Οξυμωρο. Οι Αλβανοι, οι πορνες κτλ ειναι ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ
themis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 γιατί βρίσκω φθηνότερα αεροπορικά από δευτερεύοντα site όπως το airtickets.gr και όχι απευθείας από την αεροπορική εταιρεία και το ολοδικό της site?(π.χ. Αθηνα-Ηρακλειο 31/12) το αστείο είναι ότι τα πιο φτηνά εισιτήρια τα βρίσκω μέσω σουηδίας (κυριολεκτικά) ψάξτε παρακαλώ μέσω kelkoo.se και τρίψτε τα μάτια σας. p.s.το λινκ για να μη μπερδεύεστε με τα σουηδικά http://www.kelkoo.se/c-169901-flygbiljetter-resor.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις