gatoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή θα πάει μια φίλη μου New York αξίζει να τις πω να μου φέρει κανένα laptop ή κανά wii? έχουν διαφορά στις τιμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή θα πάει μια φίλη μου New York αξίζει να τις πω να μου φέρει κανένα laptop ή κανά wii? έχουν διαφορά στις τιμές? Το γουί πλέον το βρίσκεις με 150€ εδώ. Δεν αξίζει τον κόπο. Για λάπτοπ μόνο κάνα μάκ που έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Φτάνω στο Schoenefeld στις 15:00 και στη συνέχεια πετάω την ίδια μέρα από το Tegel στις 20:10. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσω από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο? Μπορώ να χρησιμοποιήσω δημόσιες συγκοινωνίες ή θα ήταν καλύτερο απλά να πάρω ένα ταξί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημόσιες συγκοινωνίες: Πάνω δεξιά, βάζεις αφετηρία και προορισμό και ξες. http://www.bvg.de/index.php/en/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 δεν έχω πάει ποτέ Tegel. Ούτε έχω πάρει ταξί εκεί. Γενικά πάντως οι συγκοινωνίες τους είναι απίστευτα άψογες. Γερμανικές δηλαδή. Ρίξε μια ματιά εδώ. Βάλε ημερομηνίες και ώρες από schoenefeld airport προς tegel airport, και θα σου βγάλει τους πιθανούς τρόπους. Από ότι βλέπω, θες περίπου 1 και 15, με 2 τρένα και 1 λεωφορείο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- καταραμένε, με πρόλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Για Αραβικές χώρες γενικώς,ποια εποχή του χρόνου ενδείκνυται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τι θες να κάνεις; Και σε ποια χώρα; Γενικώς, το χειμώνα είναι καλύτερα. Ειδικώς, απουνταμπια και τέτοιες κιτσιές δεν είναι για καμία, εκτός και αν θες να τους βομβαρδίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αμπουντάμπια και ντουμπάγια ε; :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pixies451 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εχει παει κανεις Αιγυπτο? ακουγονται διαφορα για την επικυνδυνοτητα του μερους, αν μπορει κανεις να με διαφωτισει τι ισχυει κ τι οχι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 o leftermann, ο freedubus και νομίζω η garnele, ο πρώτος θα σου πει ότι το πιο επικίνδυνο είναι να γυρίσεις παντρεμένος, ο δεύτερος για έναν καριόλη φαστφουντά που τον έκανε να αποπατεί 2-4-6 (μόνο ζυγές) μέρες και η τρίτη τίποτα, διότι τελευταία έχει εξαφανισθεί. μη με πάρεις σοβαρά, θα σου απαντήσουν, περίμενε, εν τω μεταξύ κοίτα για τις φωτογραφίες από την αίγυπτο του leftermann μερικές σελίδες πριν, το καρουδάκι του πήγαινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...Ως προς το Κάιρο, αυτό που είπε ο Freedubus ισχύει στο φουλ. Δεν είναι ότι είναι βρόμικα, αλλά μάλλον η χλωρίδα του εντέρου τους είναι πολύ αλλιώτικη από την δική μας. Και η πανίδα μη σου πω... Νερό αυστηρά εμφιαλωμένο, και φαγητό από τον δρόμο υπ' ευθύνη σου . Κατά τα λοιπά, στο μουσείο του Καΐρου θα φας σίγουρα μια μέρα, η Γκίζα είναι μαστ, δεν είχα μπει στην μεγάλη πυραμίδα του χέοπα, αλλά στην μικρότερη του Χεφρίνου ή Χεφερίνου ή κάπως έτσι, μου είχαν πει πως είναι πανομοιότυπη αλλά μικρότερη (και φτηνότερη νομίζω), δεν είναι εύκολη η είσοδος, μπαίνεις από μια στοά πολλών μέτρων σχεδόν κουρδουκλώντας, και η ατμόσφαιρα μέσα είναι αποπνικτική, οπότε καλύτερα να ταλαιπωρηθείς λιγότερο αν είναι να δεις το ίδιο πράγμα. Το παζάρι είναι επίσης μαστ, ξεκίνα από το μισό της τιμής που θα σου πουν. Έχει πλάκα. Εγώ στην αρχή κολλούσα και ντρεπόμουν, αλλά σύντομα άρχισε να γίνεται διασκεδαστικό. Αν ξαναπήγαινα, θα μοίραζα τα φιλοδωρήματα αβέρτα. Με μισό ευρώ (όταν πήγα είχαμε δολάρια) κάνεις τον άλλον τρισευτυχισμένο. Επίσης, θα έπαιρνα μαζί μου κανα δυό κούτες στιλό μπικ, για κάποιον περίεργο λόγο μας ζητούσαν συνέχεια στιλό και ενθουσιάζονταν όταν τους δίναμε. Επίσης, η βόλτα στους δρόμους νύχτα είναι ασφαλής ασφαλέστατη. Έχει κάτι σαν μπάτσους με όπλα κάθε 100 μέτρα που απλά φυλάνε τους δρόμους. Ένα βράδυ κάναμε βολτίτσα σε ένα δρομάκι, είμασταν 5, 3 άντρες και 2 γυναίκες. Σε κάποια φάση οι δύο (ένα ζεύγος) μείναν λίγο πίσω, και μείναμε 2 άντρες με μία γυναίκα. Σκάει δίπλα μας ακριβώς στον δρόμο ντατσούνι φορτωμένο οπλοφόρους σε ανύποπτο χρόνο, κατεβαίνουν 2-3 από αυτούς, μας κοιτάνε καλά καλά, ξανανεβαίνουν και φεύγουν. Εμείς έχουμε κλάσει ένα τσουβάλι πατάτες μέχρι μα καταλάβουμε πως έφυγαν. Τα παιδιά πίσω έχουν χεστεί, και έχουν δει ολόκληρο έργο σε 2 δευτερόλεπτα, πως μας έχουν απαγάγει ένοπλοι εξτρεμιστές ξερωγω, και τώρα τι κάνουμε. Αργότερα όταν ρωτήσαμε μας είπαν πως προφανώς ήταν από αυτούς τους σαν μπάτσους, απλά θέλησαν να τσεκάρουν αν εμείς οι δύο την πέφταμε στο κορίτσι, και μόλις είδαν πως ήμασταν παρέα την έκαναν. Είμαστε και λίγο μαυριδεροί είναι αλήθεια, από μακρυά και νύχτα μας κάνεις και για αιγύπτιους ναούμ Αυτά. Όλα αυτά βεβαίως βεβαίως ισχύανε το 1996. Δεν υπογράφω ότι συμβαίνουν ακόμα Α, και πού 'σαι, έχει τον νου σου ε. Εγώ όταν πήγα, γύρισα παντρεμένος. Αλήθεια. Βουαλά. Με μπολντ όλοι οι κίνδυνοι που προανέφερε και ο κακοηθέστατος από πάνω. Τονίζω ότι αναφέρομαι στο 1996. Η garnele αν γύρισε (και είναι ακόμα ελεύθερη) θα μας τα πει καλύτερα. Ξέχασα να αναφέρω ότι ακριβώς 1 χρόνο πριν πάω είχαν σκοτώσει καμιά 15αριά έλληνες έξω από το ξενοδοχείο τους, και έναν χρόνο μετά είχαν ανοίξει πυρ μέσα στον κόσμο στην κοιλάδα των βασιλέων και φάγαν καμιά 70αριά. Μην κωλώσεις όμως, αυτά γίνανε το 95 και το 97 αντίστοιχα, πάνε. Ιδού και οι πιξ που αναφέρει ο από πάνω. Το καρουδάκι μου πήγαινε, και φοριόταν πολύ τότε, είπα πότε. Καρουδάκι, περφέκτο και παλαιστινιακό, αλλά το τελευταίο όχι στην αίγυπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pixies451 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μονος ειχες παει ΄η γκρουπ?εμεις για ασφαλεια σκεφτομαστε το δευτερο. ποσες μερες πηγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 είχα πάει με ένα υποτυπώδες γκρουπ. Με πρακτορείο τέλος πάντων. Αλλά τις περισσότερες ώρες κυκλοφορούσαμε μόνοι μας. Είχαμε πάντως τον υπεύθυνο του πρακτορείου, για κάθε βοήθεια, ο οποίος οργάνωνε και προαιρετικές εκδρομές. Πήγα 8 μέρες, 4 στο Κάιρο και 4 στον νείλο με ποταμόπλοιο, από Ασουάν μέχρι Λούξορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Α λεφτερ, έκανες και την κρουαζιέρα!! Εγώ το άφησα λίγο στην άκρη το τουρ γιατί προέκυψε της πουτάνας το διάβασμα (ακούς ινσόμνιακ!; έχει ουσία και ζουμί η εξαφάνιση =ρ) και δεν προλαβαίνω ούτε Βερολίνο να πάω μέσα στις γιορτές =( Για κάνε ένα μπρίφινγκ για την κρουαζιέρα, κι εμείς το σκεφτόμαστε, διότι είναι 4 μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων κάνεις και στάσεις σε αρχαιολογικά αξιοθέατα. Αξίζει έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις