poscaman Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σκ@τ@ συμβαινει με τη συνδεση Κορινθο-Ναυπλιο τοσο μεσω κτελ οσο και μεσω ΟΣΕ???? ο ΟΣΕ ειχε παλιοτερα δρομολογια και τωρα δεν εχει???Δεν μπορω να βγαλω ακρη,αλλα διαβαζω στις ιστοσελιδες,τηλ δεν ισχυουν,αλλα μου λεει ο καθενας στο τηλ.ΧΑΜΟΣ!! αυτο που ουσιαστικα θελω να κανω ειναι να παω απ'την Κορινθο στο Ναυπλιο.πως μπορω να το κανω αυτο?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αφού υπάρχει τρενάκι (2 ή 3 βαγόνια) αποκλειστικά για Κόρινθο-Άργος-Ναύπλιο. EDIT: Άκυρο. Μάλλον γίνεται συντήρηση στο δίκτυο και η διαδρομή προς Τρίπολη-Καλαμάτα είναι κλειστή. Οπότε δεν παίζει τραίνο. Για ΚΤΕΛ πάρε τους τηλέφωνο. Από Αθήνα σίγουρα θα υπάρχει. Άγνωστο αν κάνει στάση στην Κόρινθο (Ισθμό για την ακρίβεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 τελικα εχει Ισθμο-Ναυπλιο και το αντιστροφο ανα μια ωρα (ΚΤΕΛ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 δεν ξέρω αν σας βρωμάει η προσφορά ή όχι,αλλά εγώ σας την λέω,και εσείς αποφασίζετε! εμένα πάντως,δε με πείθει,γιατί με τόσους περιορισμούς που δίνει,αν ένα 10% είναι αυξημένες οι τιμές στα υπόλοιπα,να σου οι δωρεάν βραδιές! λοιπόν... το περιοδικό και το σάιτ http://www.touristorama.com , δίνουν δωρεάν,χωρίς κλήρωση, για όποιον αγοράσει το ομώνυμο περιοδικό (νομίζω ότι κοστίζει γύρω στα 15-20 ευρώ), 5 διανυκτερεύσεις,σε ξενοδοχείο 5 αστέρων,στην τυνησία(http://www.touristorama.gr/gift/) όμως, πρέπει να κλείσετε τα αεροπορικά εισητήρια μόνο στη tui air,και μόνο μέσω συγκεκριμένου ταξιδιωτικού πρακτορείου. οπότε, δεν ξέρω τελικά, πόσο"προσφορά" είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς να προτείνει κανένα σημείο για free camping φέτος??? :confused: :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τρίκαλα, Περτούλι. Μια χαρά είναι. Έχει και πηγές με νερό να τρέχει να γουστάρεις και ένα σκασμό δέντρα. Από δροσιά δε σου λέω τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μήπως έχεις υπόψη σου κάτι σε Πελοπόννησο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μπαααα... Έχω πολλά χρόνια να πάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ok. thnx anyway!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Παιδια κατ'αρχήν καλό καλοκαίρι σε όλους κι επειδή τώρα άρχισα προσωπικά να σκέφτομαι τις διακοπές μου θα ήθελα όποιος ξέρει να προτείνει κάποιο μέρος στο εξωτερικό πχ Ιταλία αντί για Ελληνικά νησιά και Κυκλάδες. Κατ'αρχήν αξίζει τον κόπο; Οι θάλασσες είναι εξίσου καλές; Τα χρήματα θα είναι μεγάλη διαφορά; Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας απαντήσει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Γαλλία, Νίκαια (Κυανή Ακτή) και αρκετά κοντά το Saint Tropez. Αξίζει με χίλια και είσαι κοντά και στις Κάννες και στο Μονακό. Με ένα νοικιασμένο αυτοκινητάκι κάνεις τις εκδρομούλες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Visehrad Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδες!Λοιπον φετος διακοπουλες δεν εχουμε νησακι(οικονομικη στενοτητα ).Θα ειναι στεριανες λοιπον και αποφασισα να παω μια βδομαδουλα Παργα κατοπιν πολυ καλων συστασεων απο φιλους.Απο εκει σκεφτομαι να συνδυασω και επισκεψη στα Γιαννενα και απεναντι στους Παξους.Οποιος εχει παει λοιπον ας μας πει την γνωμη του.Ημουν αναμεσα στο παραπανω και στην Λευκαδα.Τελικα επελεξα το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για Παξούς: Απίστευτο μέρος!! Πράσινο, ωραίες παράλίες και νυχτερινη ζωή. Μην ξεχάσεις να πας Αντίπαξους!!!! Θέτω τα εξής δεδομένα: Διακοπες για ζευγάρι, νησί με πράσινο, ωραίες παραλίες , νυχτερινή ροκ ζωή, όχι πολυ ακριβα. Help!!! Μπορεί κανείς να προτείνει κατι δοκιμασμένο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Θέτω τα εξής δεδομένα: Διακοπες για ζευγάρι, νησί με πράσινο, ωραίες παραλίες , νυχτερινή ροκ ζωή, όχι πολυ ακριβα. Help!!! Μπορεί κανείς να προτείνει κατι δοκιμασμένο?? Σάμος (για ροκ ζωή δεν ορκίζομαι :razz: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 thanx!Θα το τσεκάρω! :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις