Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι απο που την παιρνεις, θα την βρεις.

Ναι ανοιχτα καθημερινα με πολυ ωραια πραγματα για πρωινο.

Οταν φευγεις παρε Σαλαμι μαζι σου, ψαξε και για magalitsa μοιαζει με σαλαμι.

εχει και στο αεροδρομιο επιστροφης αλλα οχι τρελη ποικιλια.. Τα αλαντικα τους ειναι Α class.

Μην παρεις αλκολ για σουβενιρ, τιποτα το ιδιαιτερο.

Γινονται party στα spa μετα της 11,με αφι σες κτλ οχι στο ξεκαρφωτο, καταλαβαινεις τα υπολοιπα. θες χρηματα.

• Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκει στην Octogon θα μεινουμε και μεις, οποτε οτι καλο εχει εκει γυρω και θυμασαι πες μου. 

Επισης αυτο που λετε και οι 2 για τα λεφτα, αξιζει τοσο να το ψαξω απο που θα βγαλουμε λεφτα, ή μιλαμε για διαφορα της ταξης του 1-2 ευρω ;

Το αν βγαλεις λεφτα απο καποιο ΑΤΜ εκει, ή πληρωσεις με καρτα σε καποιο καταστημα, το fee θα ειναι το ιδιο (1,5 ευρω). Στην Oktogon εχει αρκετα καταστηματα για αλλαγη νομισματος τα οποια εχουν πολυ χαμηλη προμηθεια. Και για του λογου το αληθες, βρηκα μια αποδειξη απο καταστημα (σαν διευθυνση εχει 1066 Budapest, OKTOGON 3) και ειχα αλλαξει 120 ευρω, μου εδωσε πισω 37.145 και μου κρατησαν 185 (~60 λεπτα).

Δεν ξερω τι προμηθεια εχει η revolut (αν την εχεις την καρτα). Μπορεις να ρωτησεις στο θεμα εδω στο φορουμ.

Την καρτα εμεις την πηραμε απο ενα σταντ στο δρομο κοντα στο ποταμι (στην γεφυρα που ειναι κοντα στο καστρο με τα λιονταρια). Σου την δινουν χωρις ημερομηνια και την συμπληρωνεις μονος. Οποτε μπορεις να την παρεις βραδυ και να την ξεκινησετε απο την επομενεη το πρωι πχ.

Σαν αγορα ισως εννοει την Fashion Street (ακριβες μαρκες) και γυρω περιοχες (φθηνα).

Α και μην ξεχασετε να πατε και στο Buda Eye (κοντα στην Fashion Street)

Δημοσ.

Αγορα με προΐοντα σαν παζαρι, μονο τροφιμα.

Λοιπόν η αγορά είναι...  great market hall  ή central market hall

https://www.budapestbylocals.com/great-market-hall.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Market_Hall_(Budapest)

https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g274887-d276128-Reviews-Central_Market_Hall-Budapest_Central_Hungary.html

Δημοσ.

αν κλεισω δωματιο πχ σαββατο και κυριακη και εκει λεει check in 14:00-23:00  check out 12:00 δηλαδη σαββατο θα παω και κυριακη θα φυγω 12?

Αν κλείσεις Σάββατο και Κυριακή θα φύγεις Δευτέρα μέχρι τις 12:00.

Δημοσ.

τοτε γιατι λεει οτι checkin σαββατο και checkout κυριακη σε αλλο ξενοδιχειο που ειδα?

Προφανώς έβαλες μία διανυκτέρευση. Αν θέλεις να κοιμηθείς εκεί Σάββατο βράδυ και Κυριακή βράδυ είναι δύο διανυκτερεύσεις. Άρα μπορείς να πας Σάββατο μετά τις 14:00 και πρέπει να έχεις φύγει τη Δευτέρα μέχρι τις 12:00.

Δημοσ.

Καλησπερα,εχει παει κανεις Βαρσοβια?

να μας πει καμια εμπειρια και κανα δυο καλα μερη που δεν πρεπει να χασουμε? 2 ζευγαρια θα παμε.

πηγα βαρσοβια πριν κανα μηνα και κατι.ωραιο μερος με μεγαλα παρκα.μπορεις να πιεις μια μπυριτσα αμα θες στο marriott το ξενοδοχειο που ειναι 40 οροφους και να δεις την θεα απο ψηλα.η τιμη για μια μπυρα ηταν 3.5 ευρω.πολλα παραπσνω δεν μπορω να σου πω γιατι το weekend πηγα στην λιμνη kulka που εχει ενα μικρο ξυλινο ξενοδοχειο μεσα σε ενα δασος διπλα σε μια τεραστια λιμνη που ηταν πσγωμενη.πηγα για παγοκαταδυση αλλα το μερος ηταν μαγικο.στο fb αν γραψεις nemo kulka θα στο βγαλει.αλλα θα πρεπει να νοικιασεις αμαξι για να παε.οι τιμες ηταν χωμα εκει.γενικως ωραιο μερος η βαρσοβια και θα σου αρεσει πιστευω.εχει και μουσεια και τετοια αμα θες να δεις που προσωπικα δεν ειμαι πολυ fan.εχει την παλια πολη να περπατησεις που ειναι ωραια επισης

Αν καταληξετε σε Πορταρια πες μου για κανα tip

Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω αν η ορεινη Κορινθια προσφερεται για εκδρομη απο Αθηνα με μια διανυκτερευση, και να ειναι καλυτερη η διαμονη στα Τρικαλα ή σε καποιο χωριο τριγυρω. Θελω ενα μερος που να εχει ζωη, οπου μεινουμε να μπορουμε να εχουμε επιλογες για φαγητο-καφε-βολτα.

Α κι επισης αν ειναι νορμαλ ο δρομος ως εκει

*edit:επισης ειδα οτι τα τρικαλα χωριζονται σε ανω μεσαια και κατω. διαφορες? (επρα απο το υψομετρο :P )

ειναι ωραιο μερος.ο δρομος ειναι ασφαλτος μεν αλλα εχει αρκετσ φαγωματα.και βουναλακια.μην περιμενεις τρελη ζωη αλλα απο εκει μπορειε να πας και σε αλλα μερη αφου θα εισαι με αμαξι.ναι εχει ανω κατω μεσαια.ναι εχει και καφε και φαγητο και να περπατησεις.μια χαρα να μεινεις τρικαλα απλα τωρα οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο οτι καλοκαιρι που ειναι χωμα
  • Like 2
Δημοσ.

πάω να κάνω online check in με την air serbia και γράφει:

Available for Air Serbia flights starting from Belgrade, Abu Dhabi, Amsterdam, Beirut, Bucharest, Dusseldorf, Istanbul, London and Prague.

Δηλαδή εμένα που το δρομολόγιο μου είναι Αθήνα - Βελιγράδι(ενδιάμεσος) - Στουγγάρδη, δεν μπορώ να κάνω online check in? Κατάλαβα καλά?

Δημοσ.

πάω να κάνω online check in με την air serbia και γράφει:

Available for Air Serbia flights starting from Belgrade, Abu Dhabi, Amsterdam, Beirut, Bucharest, Dusseldorf, Istanbul, London and Prague.

Δηλαδή εμένα που το δρομολόγιο μου είναι Αθήνα - Βελιγράδι(ενδιάμεσος) - Στουγγάρδη, δεν μπορώ να κάνω online check in? Κατάλαβα καλά?

Κι εγώ το ίδιο καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο καταλαβαίνω.

οπότε στο αεροδρόμιο. δεν ήξερα ότι σε δεσμεύουν από ποιες χώρες μπορείς να κάνεις online check in. και δεν βρίσκω και τον λόγο

• Like 1
Δημοσ.

Αγορα με προΐοντα σαν παζαρι, μονο τροφιμα.

Λοιπόν η αγορά είναι...  great market hall  ή central market hall

https://www.budapestbylocals.com/great-market-hall.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Market_Hall_(Budapest)

https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g274887-d276128-Reviews-Central_Market_Hall-Budapest_Central_Hungary.html

Όντως ειναι πολύ ωραία αγορά η συγκεκριμένη κι έχει πολλές επιλογές για φαγητά να πάρεις σπίτι!

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμφέρει για την αλλαγή νομισμάτων αλλά προς θεού μην πας στο αεροδρόμιο! Εγώ πήγα μετά απο προτροπή πολυταξιδεμένος φίλης μου και μου πήραν πάνω απο 20 ευρώ προμήθεια. Κλέψιμο!

Α! Δοκιμάστε Γκόυλας οπωσδήποτε και αν έχει στους δρόμους ζεστό κρασί σε κούπα όπου ειναι πάμφθηνο και μετά κρατάς την κούπα για ενθύμιο!

Δημοσ.

Αν και το σωστό το γκούλας το βρίσκεις στην επαρχία της Ουγγαρίας και το βλέπεις να ψήνεται μπροστά σου επί τόπου μέσα σε τσουκάλι ;)

5 μέρες μόνο Βουδαπέστη μου φαίνονται πολλές...δεν κάνετε και καμιά εκδρομή σε άλλες πόλεις και χωριά; Είναι πανέμορφη η εξοχή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...