Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδο/Εκπαιδευτική μηχανή για 13χρονο!!

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα που λέτε ένα Ρ 200άρη σχεδόν 10ετίας, ο οποίο χρησίμευε μόνο ως net surfer, και τώρα τελευταία κάθεται και μαζεύει σκόνη... μέχρι που μου είπαν για ένα παιδάκι στη γειτονιά που έχει εγχειρηθεί στο κεφάλι δύο φορές και μένει σπίτι - δεν μπορεί να πάει σχολείο.

Αποφάσισα λοιπόν να το σενιάρω λίγο και να του το κάνω δώρο, έχω όμως παντελή ασχετοσύνη απο το τι παιχνίδια θα ενδιέφεραν έναν 13χρονο που θα έπαιζαν σε 200άρη - μιλάω για απλά παιχνίδια, προγράμματα εκμάθησης κλπ.

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία (πχ με τα παιδιά του) ας με βοηθήσει λίγο με καμμιά ιδέα ή κανένα link με δωρεάν προγραμματάκια και παιχνιδάκια - θα πάω στο download.com σε λίγο να ψάξω...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα απο Disney μερια που οταν ημουν μικρος τα γουσταρα πολυ,κ κατι αλλα παιχνιδια που καναμε στα αγγλικα(ξυπνα το παιδι μεσα μου) επιμορφοτικα που μπορουσες να κανεις κλικ στην οθονη κ ειχε διαφορετικη εκπληξη καθε φορα.Κ παμε τωρα γιατι εχω κ εγω 200 MMX να σου πω τι επαιζα.

Need for Speed 2 Special Edition:racing game πολυ καλο.

Age of Empires 1,2:strategy πολυ καλο.

Rayman ολα εκτος απο το 3D:Φαντασιας πολυ ομορφο.

Warcraft 2 + Expansion:Aπο εκει ξεκινησε η πορωση μου με το ενλογω παιχνιδι

Fallout 1,2,Tactics:RPG απο τα κορυφαια σεναρια για εμενα.

Τα κλασικα DOS games που θα τα βρεις απο την διευθυνση που εδωσε ο φιλος πιο πανω.(κορυφη για εμενα Lemmings,Prince of Persia,Lakers vs Celtics,CDMan,Prehistorik κ πολλα αλλα)

NBA Live 1996,FIFA 1996:Kαταλαβες τι εννοω ;)

Baldurs Gate αλλα μαλλον θα θελει μια υποτυποδη 3D καρτα.Εγω ειχα μια Viper 330.

Icewind Dale:Παρομοιο με το παραπανω αλλα η ιστορια ειναι απλως πολυ πιο μαγικη(Forgotten Realms)

Αυτά ειναι μερικα που θυμαμαι.Δεν ξερω τι ερεθισματα εχει το παιδι αλλα εγω ήμουν 13 οταν τα επαιζα τα περισσοτερα απο αυτα κ θελω να λεω οτι δεν βγηκα κολλημενος;).

Μπραβο σου παντως για την κινηση.Εισαι πολυ σωστος.Ευχομαι το παιδακι να γινει καλα γρηγορα.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

an to paidaki den eixe proigoumeni sxesi me ipologistes, tote mporeis na dokimaseis na vreis ta Cd apo to periodiko RAM "Peris kai Katia". Ta vazo stis anipsies mou kai tous aresoun. Einai mia kali arxi gia na sinithisoun tin xrisi tou ipologisti. Kalo tha einai omos na rotisete prota ton giatro, an einai se thesi na xrisimopoiisei ipologisti meta tin egxirisi sto kefali.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά ήταν λιγο πιό πολύπλοκο γιατί το παιδάκι είναι από την Ουκρανία και δεν ξέρει ούτε Αγγλικά ούτε καλά Ελληνικά....

Τέλος πάντων, εγώ θα καταβάσω οτι free game βρω και θα το δώσω στη μαμά του που ξέρει τα πολύ βασικά για ΗΥ και απο εκεί και πέρα όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί να το αξιοποιήσουν. BTW είπα και αυτό που μου επισημάνατε για τυχόν ιατρικό πρόβλημα, μάλλον δεν υπάρχει θέμα.

Ευχαριστώ και πάλι για όλη την βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...