pp6210 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα σε όλους, θέλω να στησω ενα dedicated μηχάνημα για DVD playback και recording, άντε και κανένα surfing στο νετ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Παίζει ένας ΡΙΙΙ 500άρης με κάρτα mpeg Creative DXR3 για να παίζει DVD χωρίς ζόρι, 512 μνημη (νομίζω SDRAM) και 40άρη δίσκο. Αν του κοτσάρω και ενα απλό DVD recorder θα τα καταφέρει να γράφει (προφανώς όχι on the fly) εικόνες iso και μετά να τις καίει στο DVD?? Α, και κάτι άλλο, σκέφτομαι να του βάλω win98 αντί για ΧΡ γιατι τα θεωρ'ω πιό ελαφριά, τι λέτε? Ευχαριστώ
spock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Αν σκεφτείς πως ακόμα και το πιο γρήγορο DVD-recorder είναι πιο αργό από έναν μέσο σκληρό δίσκο... χαλαρά τα γράφεις. Η σκέψη για τα Win είναι σωστή, αλλά εγώ θα συνιστούσα Win2k αντί για 98. Πολύ πιο σταθερά...
giorgos th. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 nai afou exeis kai 512 mb mnimis tha eisai entaksei.theoritika ena dvd-rw thelei 550mhz kai pano cpu alla theoritika panta..kai me ta win 2000 tha eisai ok.
holydiv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 εγω με p3-667 και 768 Mb ram γράφω χαλαρα dvd σε windows xp. Νομιζω οτι με το μηχανακι που λες δεν θα εχεις κανενα προβλημα να γραψεις dvd ακομη και σε windows xp αρκει να απενεργοποιησεις ολα τα visual effects. Επίσης καλυτερα να μην χρησιμοποιησεις την DX3 γιατι οπου την εχω δει να δουλευει μου αφησε την εντυπωση οτι βγαζει μια θαμπαδα στην εικονα.
Arkassa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Έχω PIII με εγκατεστημένα WinXP και NEC-2500 και η εγγραφή DVD γίνεται μια χαρά.
pp6210 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά, θα το προχωρήσω λοιπόν. Για win2000 δεν είπα γιατί δεν έχω, οπότε απο τα 98 και τα ΧΡ που έχω θα βάλω 98. Την dxr3 την έχει ήδη επάνω το μηχάνημα και είναι δώρο, οπότε την αφήνω.
dpolal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Προτείνω ανεπιφύλακτα ΧΡ αντί για 98... Πολύ ποιό σταθερά και με την μνήμη που έχεις δεν θα τραβάνε κανένα ζόρι σίγουρα... Τα έχω βάλει σε Celeron 337 με 768ΜΒ ram και το μηχάνημα πέταγε...
gerontas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν ακολουθήσεις τη σχολή που προτείνει πρώτα γράψιμο σε Image File και μετά εγγραφή στο DVD (που προσωπικά θεωρώ απαράβατο κανόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα), τότε μην βάλεις 98, αφού θα περιορίσεις το μέγεθος του Image σε 4 GB.
dpolal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν ακολουθήσεις τη σχολή που προτείνει πρώτα γράψιμο σε Image File και μετά εγγραφή στο DVD (που προσωπικά θεωρώ απαράβατο κανόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα), τότε μην βάλεις 98, αφού θα περιορίσεις το μέγεθος του Image σε 4 GB. Ναι, τα 98 θε σε περιορίσουν σε fat32 file system και θα έχεις πρόβλημα με μεγάλα iso αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.