Προς το περιεχόμενο

Θα τρελαθώ βοηθήστα αμέσως.......

pesta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CREATIVE LIVE AUDIGY 2 BULK

-Παιδιά έχω πάρει αυτή τη κάρτα υποτίθεται για καλό αλλά μέχρι την Παρασκευή με βλέπω στο τρελάδικο.

-Αρχικά είχα μια μητρική που η κάρτα ήχου ήταν ενσωματωμένη πάνω σε αυτή και ήθελα να συνδέσω ένα Headphone με τα ηχεία 5.1 που έχω. Όπως γνωρίζετε κι εσείς οι υποδοχές δεν φτάνουν και είπα να πάρω άλλη μία κάρτα ήχου για να τα κάνω να δουλέψουν.

-Πάω λοιπόν να τα συνδέσω και ή το ένα θα δουλεύει ή το άλλο. Πρέπει να πω πως η κάρτα είναι 6.1 και τα ηχεία είναι 5.1 και έτσι όπως το σκέφτομαι με το Headphone επειδή είναι ακουστικά και μικρόφωνο μαζί πάει στα 7.1 και λέω μήπως για αυτό δεν δουλεύει, γιατί όταν τα βάζω όλα μαζί το μικρόφωνο δουλεύει.

-Μήπως αν πάρω ηχεία 2.1 μπορέσω να τα συνδέσω όλα μαζί;

Δημοσ.

Η κάθε μητρική που έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου έχει 4 υποδοχές. Microphone, Line in, Line out.

Line in & Line Out ήταν πιασμένα και δεν μπορούσα να βάλω το Headphone.

Πείρα την παραπάνω κάρτα για να τα συνδέσω που έχει υποδοχές να φαν κι κότες αλλά όταν δουλεύουν τα ηχεία(5.1) από το Headphone(ακουστικά & μικρόφωνο μαζί) δεν δουλεύουν τα ακουστικά.

Δημοσ.

Καταρχήν ΔΕΝ δουλεύουν και οι δύο κάρτες μαζί, ή του μπόρντ θα έχεις ή την creative...

Αν διαβάσεις επίσης το manual θα δεις ότι ανάλογα με την επιλογή που έχεις κάνει στέρεο, 4ηχεία, 5ηχεία κλπ κλπ οι έξοδοι ήχου που έχει η κάρτα διαμορφώνουν κατάλληλα την λειτουργία τους για να υποστηρίξουν τα ηχεία που έχεις επιλέξει...

Η κάθε έξοδο υποστηρίζει συγκεκριμένα ηχεία και αν τώρα έχεις εσύ έχεις βάλει τα 5.1 που έχεις τότε λογικά ΔΕΝ λειτουργούν τα ακουστικά από τα hedphone.

Επίσης τα headphones πρέπει να έχουν 2 βύσματα ένα για τα ακουστικά και ένα για το μικρόφωνο...

Άρα ή θα συνδέσεις κάπου το βύσμα των ακουστικών ΚΑΙ θα απενεργοποιήσεις τα ηχεία που λειτουργούν τώρα από εκεί Ή ο ήχος θα έρχεται από τα κανονικά ηχεία.

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα splitter όπου θα παίρνεις την έξοδο των ηχείων και θα την χωρίζεις σε 2 βύσματα με το ίδιο σήμα. Στο ένα θα βάζεις τα ηχεία, στο άλλο τα ακουστικά. Το μικρόφωνο θα το έχεις εκεί που το βάζεις και τώρα, μόνο που δεν πρέπει η έξοδος του μικροφώνο να γίνεται redirected σε έξοδο.

Ποιός ο λόγος να έχεις ηχεία και μικρόφωνο ταυτόχρονα μαζί, μιας και θα έχεις μικροφωνισμούς?

Δημοσ.

φαντάζομαι πως αν βάλεις 2.1 ηχεία που θα έχουν ένα βύσμα στην κάρτα ήχου θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και μικρόφωνο-ακουστικά. Δεν βάζω όμως και το χέρι μου στη φωτιά

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά το έκανα. Έβαλα το μαύρο καλώδιο των ηχείων με το πράσινο του Headphone σε ένα και δουλεύουν όλα τέλεια.

Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.

Δημοσ.
CREATIVE LIVE AUDIGY 2 BULK

-Παιδιά έχω πάρει αυτή τη κάρτα υποτίθεται για καλό αλλά μέχρι την Παρασκευή με βλέπω στο τρελάδικο.

-Αρχικά είχα μια μητρική που η κάρτα ήχου ήταν ενσωματωμένη πάνω σε αυτή και ήθελα να συνδέσω ένα Headphone με τα ηχεία 5.1 που έχω. Όπως γνωρίζετε κι εσείς οι υποδοχές δεν φτάνουν και είπα να πάρω άλλη μία κάρτα ήχου για να τα κάνω να δουλέψουν.

-Πάω λοιπόν να τα συνδέσω και ή το ένα θα δουλεύει ή το άλλο. Πρέπει να πω πως η κάρτα είναι 6.1 και τα ηχεία είναι 5.1 και έτσι όπως το σκέφτομαι με το Headphone επειδή είναι ακουστικά και μικρόφωνο μαζί πάει στα 7.1 και λέω μήπως για αυτό δεν δουλεύει' date=' γιατί όταν τα βάζω όλα μαζί το μικρόφωνο δουλεύει.

-Μήπως αν πάρω ηχεία 2.1 μπορέσω να τα συνδέσω όλα μαζί;[/quote']

Η μία από τις υποδοχές της κάρτας ήχου θέλει τριπολικό βύσμα(τρεις γραμμές, τέσσερεις περιοχές). Μάλιστα σε αυτή την υποδοχή είναι το Front Center, Rear Center και Subwoofer. Τα στάνταρ stereo jack(γνωστά στην ελλάδα ως "καρφιά") έχουν δύο γραμμές(τρεις περιοχές) και λογικά τέτοιο βύσμα έχει το kit των ακουστικών σου.

Τώρα δε ξέρω πως ακριβώς σύνδεσες τα ακουστικά και που τα 5.1 αλλά το μικρόφωνο θα πρέπει να το συνδέσεις στο MIC in της Audigy. Αν δεν δουλεύει ίσως χρειάζεται να το κάνεις de mute από το mixer(κάνεις δεξί κλικ πάνω στο eax εικονίδιο του systray(κάτω δεξιά γωνία με τα εικονίδια) ) και επιλέγεις surround mixer ή EAX mixer .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...