Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά laptop

BJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop για την δουλειά.

Οι γνώσεις μου από φορητούς είναι μηδαμινή.

Οι χρήση του θα περιλαμβάνει αρκετό Word, Excel, Powerpoint, στατιστικά και ιατρικά προγράμματα.

Θα ήθελα να είναι καλών δυνατοτήτων και να μπορεί να γράφει και DVD αφού μπορεί τελικά να γίνει και ο μοναδικός μου υπολογιστής αν μου πάρει ο αδερφός το tower...

Παρακαλώ προτείνετε μου μερικούς και θα ήθελα και την γνώμη σας σχετικά με την δυνατότητα που έχω να τον αγοράσω από Αμερική, όπως και πιθανά προβλήματα που έχει μια τέτοια αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop για την δουλειά.

Οι γνώσεις μου από φορητούς είναι μηδαμινή.

Οι χρήση του θα περιλαμβάνει αρκετό Word' date=' Excel, Powerpoint, στατιστικά και ιατρικά προγράμματα.

Θα ήθελα να είναι καλών δυνατοτήτων και να μπορεί να γράφει και DVD αφού μπορεί τελικά να γίνει και ο μοναδικός μου υπολογιστής αν μου πάρει ο αδερφός το tower...

Παρακαλώ προτείνετε μου μερικούς και θα ήθελα και την γνώμη σας σχετικά με την δυνατότητα που έχω να τον αγοράσω από Αμερική, όπως και πιθανά προβλήματα που έχει μια τέτοια αγορά.[/quote']

Gi'auth thn douleia den xreiazesai kana terastio mhxanhma egw logo douleias xrhsimopoiw ena paromoion dunatothtwn mhxanhma to opoio exw parei epeishs apo amerikh.

Mia agora apo amerikh exei to pleonekthma ths diaforas synalagmatos (idio montelo usa kanei 2000 USD kai edw 2500 eurw) alla tha prepei na to fereis esy h na valeis kapoiwn na to ferei, giati oi foroi sto telwnio tha se tsakisoun.

An mou peis posa lefta thes na diatheseis tha sou pw akrivws montela k magazia (k sthn amerikh) pou mporeis na promhtheuteis high end mhxanhmata.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...