atvelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 θελω να αγορασω ασυρματο τηλεφωνο και θα ηθελα τη γνωμη σας εχω δει και μου αρεσει το Siemens S440 EURO 136,99.
Fan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 To proto pragma pou prepei na koitaxeis se ena asirmato tilefono einai na exei kalo akoustiko. Tin exo patisei dio fores kai xero. Einai polla asirmata pou den akougete kala i foni.
pp6210 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως εγώ έχω περάσει 2 γενιές Panasonic και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα Siemens είναι κορυφαία δε λέω, αλλά λίγο ακριβούτσικα νομίζω... Γιατί δεν παίρνεις κάτι απλούστερο και φτηνότερο? Τα βασικά που χρειάζεσαι είναι μνήμες αναπάντητων (με ημερομηνία και ώρα), ανοικτή ακρόαση και αυτονομία στην μπαταρία. Κάτι δυνατότητες sms και χρώματα και δεκάδες μελωδιών είναι κατά τη γνώμη μου περριτά..
atvelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 me tin palia genia kai ego imai eyxaristimenos to exo kai douleui akoma me thn kainouria genia imai apogoiteumenos kai ipa na to giriso se siemens
Icecut Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Egw h8ela ena fthno gia to spiti mou kai phra ena AEG,mou bghke poly kalo kai akoustiko OK kai ta panta kai exei kai megalh emveleia kai 0 paremvoles!Vevaia apo dynatothtes liga pramata alla e3artatai ti psaxnei o ka8enaS!
yiannakas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 έχουν γίνει έρευνες και η ακτινοβολία των ασυρμάτων είναι εξίσου επικίνδυνη με των κινητών. Δεν βάζεις καμμιά συσκευή σταθερή παραπάνω με μακρύτερο καλώδιο?
gerontas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως εγώ έχω περάσει 2 γενιές Panasonic και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα Siemens είναι κορυφαία δε λέω, αλλά λίγο ακριβούτσικα νομίζω... Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος απο 2 γενιές Panasonic, ωστόσο είναι εκνευριστικό που (ούτε) ένα από τα κορυφαία μοντέλα τους (το 735), δεν συνδέεται με PC για επεξεργασία του καταλογου. Αν δεν έχουν αλλάξει κάτι κι αν αυτό σ' ενδιαφέρει, η Siemens είναι περίπου μονόδρομος.
manosone Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 ..και εγω θα προτινα να παρεις ενσυρματο με μακρυ καλωδιο(ασχετος του οτι εγω ετοιμαζομαι να παρω ασυρματο)..!Οσο για την "ποιοτητα στο ακουστικο" η "ποιοτητα" μετριεται σε hZ,Mhz κτλ.Εχει το Praktiker με 50ε αν θυμαμαι καλα ενα το οποιο ειναι στα 1,8 Ghz!!!!.Πανω απο 900hz-1000hz θεωρειται καλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.