Προς το περιεχόμενο

Αγορά 5.1 ή 6.1 ή 7.1 Channel Ενισχυτή

pesta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από που μπορώ να βρω κάποιον τέτοιο ενισχυτή;

Κατά προτίμηση 7.1 αλλά αν δεν υπάρχει προτείνετε μου και από τους άλλους.

Δεν θέλω να πάρω ηχεία για τον υπολογιστή γιατί δεν έχουν τη δύναμη ενός Home Cinema. Ακούω προτάσεις και θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε και κάποιο Site μαζί με την πρότασή σας για να δω τιμή αν υπάρχει αλλά περισσότερο να δω χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος οτι έχω καταλάβει αν ζητάς απλό σύστημα ή κάτι πιο δυνατό και εξειδικευμένο, αλλά για απλό ήχο 5.1 εγώ πήρα το crypto home 50 με 104 ευρώπουλα από το e-shop και είμαι πολύ ικανοποιημένος (για τα λεφτά του)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770253

Δημοσ.

Κορασίδης, Κοτσώβολος, Ραδιοαθήνα, Elephant, Σεϊός, Carrefour, Praktiker, Electonet, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...

Αλλά κάνεις το κλασσικό λάθος....

ΠΡΩΤΑ διαλέγουμε ηχεία και ΜΕΤΑ τον ενισχυτή.

Δημοσ.

Αλλά κάνεις το κλασσικό λάθος....

ΠΡΩΤΑ διαλέγουμε ηχεία και ΜΕΤΑ τον ενισχυτή.

;-) Σωστός

Κ τα ηχεία τα διαλέγεις ανάλογα με το χώρο που θες να "γεμίσεις".

/sc

Δημοσ.

Στην αρχή είπες ότι ΔΕΝ θα πάρεις ηχεία υπολογιστή επειδή δεν έχουν την δύναμη ενός κανονικού home cinema και μετά ρωτάς για σετ ηχείων υπολογιστή...

Μήπως να ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις και μετά να αρχίσεις να ρωτάς;;;

Επίσης πόσα λεφτά θέλεις να ξοδέψεις ξέρεις;;;;

Για να μην το παιδεύουμαι πολύ το θέμα, για ένα καλό σετ home cinema υπολόγιζε από 500 ευρώ και πάνω. (καλό σέτ το ξαναλέω)

Και τέλος άλλο τα ηχεία και άλλο ο ενισχυτής.

Υπάρχουν έτοιμα σετ και ανοικτές συνθέσεις (τα 500+ που λέγαμε).

Δημοσ.

katarxas file otan den mou dinete site me Home Cinema ki ego kati prepei na psakso gia na mhn mino xoris hxeia. Den mou dinete eksoteriko tha paro gia ypologisth aplo.

O tropos pou milas den mou aresei katholou kai gia perrisoteres apories des ti grafei stin ypografh mou. An den sumfoneis me tous kanones mou poli apla den mou milas.

Tora gia ta 500 euro mou fenontai para pola gia ena Home Cinema alla telos panton tha do ti tha kano.

Δημοσ.

Oταν ζηταμε βοηθεια σε ενα forum οφειλουμε να ειμαστε επεξηγηματικοι στο τι ζηταμε, να ξερουμε ποσα εχουμε να ξοδεψουμε (εαν αφορα αγορα) και να ξερουμε τι περιπου ψαχνουμε .

Αλλο ενισχυτης 5.1 αλλο ηχεια για pc.

Kανονες συζητησης σε αυτο το forum βαζει ο admin οχι ο χρηστης και ρησεις τυπου Σε δικά μου topic δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένα offtopic

διαφορετικά οι moderators να το κάνουν LOCK. να αποφευγονται...

Ολοι εδω μεσα ειμαστε ισοτιμοι αντιπετωπισης δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.

Οι mods θα κρινουν ποτε θα γινει lock ενα θεμα οχι ο user.

To forum ειναι προνομιο και οχι δικαιωμα.

Στις αποριες σου τωρα...το home cinema δεν ειναι pc που αγοραζεις ενα συστημα απο το internet.Πρεπει να ακουσεις/δεις πριν αγορασεις.

Site για τιμες

http://www.tele.gr

http://www.laserland.com

και ολα τα site των καταστηματων που προαναφερθηκαν.

Δημοσ.
katarxas file otan den mou dinete site me Home Cinema ki ego kati prepei na psakso gia na mhn mino xoris hxeia. Den mou dinete eksoteriko tha paro gia ypologisth aplo.

O tropos pou milas den mou aresei katholou kai gia perrisoteres apories des ti grafei stin ypografh mou. An den sumfoneis me tous kanones mou poli apla den mou milas.

..Den ftanei pou prospa8oun na sou e3eighsoun kai na se boh8hsoun ... 8a tous baleis kai xeri apo panw.

Anyway...Ta perissotera magazia pou sou eipan parapanw exoun sites...psa3e ligo sto google k 8a ta breis.

O kaluteros tropos pantws einai na pas se merika magazia na akouseis auto pou 8es na pareis

Δημοσ.

Κλειδώστε το γιατί δεν μου γουστάρει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο μου μιλάτε και θα γίνει πάλη αρένα μάχης εδώ.

Αν συνεχίσετε με αυτή τη τακτική adams θα κρίνεις σωστό να το κάνεις lock. Εγώ τα έγραψα εκείνα για να μην γίνονται οι παπαριές που γίνονται και τώρα.

Δεν θα μπω στο κόπο να ξαναγράψω σε αυτό το θέμα γιατί διάβασα κάποτε σε μια υπογραφή κάτι που ήταν πάρα πολύ σωστό και έλεγε πως δεν πρέπει να μαλώσεις με έναν βλάκα και πέσεις στο επίπεδό του γιατί θα σε νικήσει εκ πείρας. Εγώ δεν έχω να κάνω σε αυτή τη περίπτωση με έναν αλλά με περισσότερους.

Από μένα Bye..............

Δημοσ.

pesta το κλειδωνω εγω οχι γιατι αρχισανε να σου χαλανε το τοπικ αλλα γιατι μονος σου το χαλασες. Ο adams μιλησε πολυ σωστα και καλο θα ητανε να διαβασεις ξανα τι ειπε για να μαθεις κατι. Οσο για το signature σου, προσωπικα και μονο που το ειδα με ΑΠΩΘΕΙ να σου απαντησω καν αν ρωτησεις κατι. Και μιας και σου αρεσουν οι υπογραφες, καποτε ειχα δει εγω μια που ισως σου αρεσει. "Τον σεβασμο δεν τον απαιτουμε, τον κερδιζουμε". Αντε γεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...