Προς το περιεχόμενο

Olympus C-310Z

pesta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρει την παραπάνω ψηφιακή μηχανή με 100 ευρώ. Έχει μεταχείριση ενός χρόνου. Θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες;

Θα δεχτώ όλες τις κριτικές και θετικές και αρνητικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτή την ψηφιακή εδώ και 6-7 μήνες . Για τα λεφτά της είναι αρκετά καλή αλλά :

1) Δεν έχει manual ρυθμίσεις , μόνο 6-7 προεπιλεγμένα προγράμματα (πορτραίτο , βίντεο , τοπίο , νύχτα κλπ)

2) Έχει σχετικά αργό επερξαστή με συνέπεια να αργεί κάπως όταν βγάζεις φωτογραφίες.

3) Δυσκολεύεται να βγάλει φωτογραφίες σε δύσκολες συνθήκες , πχ σκοτάδι , πολλές πηγές φωτός , χωρίς τη χρήση flash . Θα πρέπει να είσαι πολύ σταθερός αλλά βέβαια αυτό ισχύει για όλες τις φωτογραφικές μηχανές . Απλά το πρόβλημα φαίνεται παραπάνω λόγω της απουσίας manual ρυθμίσεων .

Πιστεύω πάντως ότι για πρώτη ψηφιακή είναι καλή . Εμένα με έχει βολέψει αρκετά ! :) Έχω βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες .

Link στο dpgr.gr : http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=34;action=display;threadid=11396

Δημοσ.

Το Flash δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα αφού το διαθέτει θα το χρησιμοποιήσω.

Τώρα θέλω να μάθω και κάτι άλλο από εσένα. Όταν βγάζεις φωτογραφίες σε τι μέγεθος σου τις βγάζει και όταν τις βγάζει έχει τέλεια εικόνα ή με χιόνια και άλλες ανοησίες;

Συνδέεται με το PC μέσω USB;

Θα μπορούσες να τραβήξεις μια φωτογραφία και να μου την στείλεις στο e-mail μου;

Δημοσ.

Υποστηρίζει 3 μεγέθη : 2048x1280 , 1024x768 , 640x480 . Χιόνια δεν έχει , αυτό έλειπε κιόλας ;) . Συνδέεται με το PC μέσω USB με καλώδιο το οποίο υπάρχει μέσα στη συσκευασία .

Αν μπορείς κοίτα στο Link που σου έδωσα την τελευταία σελίδα στην οποία υπάρχει ένα review της 310-zoom και παρατίθονται κάποιες φωτογραφίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...