Προς το περιεχόμενο

Enterprise Canceld

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενομενο. Η σειρα απεχει σε σεναρια απο τις υπολοιπες σειρες, οι fan του startrek δεν την αγαπησαν οσο προηγουμενες (TOS, TNG, DS9). Και το Voyager στα τελευταια του τα ιδια εκανε (ιδιοι οι παραγωγοι/συντελεστες και στις 2 σειρες) αλλα εκεινο τη γλιτωσε και εφτασε τις 7 σεζον. Δυστηχως τα παθηματα δεν εγιναν μαθηματα. Πολλοι λεν οτι αυτο ειναι καλο για το Startrek γιατι η σειρα δεν ηταν ανταξια του ονοματος.

Βεβαια, απο τις υπολοιπες που κυκλοφορουν παρεμενε μια αξιολογη και ευχαριστη σειρα, απλα δεν εφτασε ποτε τα ψηλα στανταρτ του star trek.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ. Τα σενάρια ήταν τις περισσότερες φορές αναμασήματα από παλαίοτερες σειρές. Γενικά εγώ θα γούσταρα να έβλεπα ένα Star Trek που να ήταν set μετά το TNG και να είχε περισσότερες πολιτικές ιντριγκες (και μάχες), όπως το Babylon 5 πχ.

Δημοσ.

Καλύτερα, από την αρχή φάνηκε ότι η ιδέα να γυρίσουν σειρά σε αυτό το χρονικό σημείο (πρώτα ταξίδια του enterprise κτλ) δεν άρεσε και πολύ.Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνει αλλά όχι τώρα, ο κόσμος όπως και εγώ θα ήθελε να δει κάτι μετά το τέλος του tng σαν συνέχεια της ιστορίας.Ασε που δεν είδαμε και κάτι διαφορετικό.

Νέες τεχνολογίες, νέα όπλα, νέα species.Στο tng είδαμε τεράστια διαφορά από το tos, το voyager ήταν καλή ιδέα , θα μπορούσαν με αυτό το σενάριο να γυρίσουν τρομερά πράγματα αλλά κάπου το έχασαν έφτιαξαν όμως μερικά φανταστικά επεισόδια ειδικά μετά το τέλος της 3ης season και την προσθήκη της 7 of 9. Για το ds9 δεν το έχω δει όλο , δεν έχω άποψη ακόμα. Όμως στο star trek:enterprise τίποτα νέο.

Να πάρουν τον Picard και να γυρίσουν 10 seasons ακόμα:P

Δημοσ.
Γενικά εγώ θα γούσταρα να έβλεπα ένα Star Trek που να ήταν set μετά το TNG και να είχε περισσότερες πολιτικές ιντριγκες (και μάχες), όπως το Babylon 5 πχ.

Η σειρά αυτή υπάρχει,και λέγεται star trek deep space 9.Οι τρείς τελευταίες σαιζόν ήταν μέσα στην ίντριγκα και στις μάχες.Χτύπα τα κουτιά απο το μετρόπολις αν δεν το έχεις δει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...