LordArthas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Εδω και μια ωρα εχω μπροστα μου την ΕΙΖΟ L768Κ (μαυρη). Παρα πολυ ευχαριστημενος. Αξιζε και τα 697 ευρω που την πληρωσα!!! Για αλλη μια φορα, βγαινει αληθινο το «ο,τι πληρωνεις παιρνεις». Και τα καλωδια ακομη, φαινονται ποιοτικα. Η απεικονιση, καμια σχεση με την ΤΝ που ειχα μεχρι σημερα. Εμφανισιακα, καλυτερη απο ο,τι την ειχα δει στο νετ και τεραστια! Μου αρεσει που ειναι «πιο ορθογωνια» απο τη 17"αρα. Κανενα καμμενο pixel, για την ωρα. Εχω εγγυηση απο το μαγαζι 8 ημερων, για 0 pixel Δοκιμασα να παιξω (Need for speed), παροτι που δεν το συνηθιζω και δεν ειδα σκιες και τα σχετικα. Οπως ομως εχουμε ξαναπει αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Με διαφορα τεστ μπορει κανεις ομως να τις δει. Τονιζω οτι φυσικα ειναι πιο εμφανεις απο το 16αρι ΤΝ που ειχα, αλλα λιγοτερες απο μια 25αρα Samsung (192V) που ετυχε να τεσταρω πριν μια εβδομαδα. Αν θελετε κατι γι'αυτη την οθονη, μπορειτε να το ζητησετε. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 na se rotiso ,xsereis pio panel exei ? to PrimEdge panel einai ?
LordArthas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το ιδιο PVA με του Samsung 193P.
LordArthas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Τη δοκιμασα καλυτερα με το Need for speed. Σε καποιες πιστες φαινονται σκιες, αλλα δεν ενοχλουν καθολου αφου, πρωτον ειμαι συγκεντρωμενος στο game και δεν κοιταζω δεξια και αριστερα, δευτερον φαινεται σαν ενα λογικο blur λογω της ταχυτητας, τριτον συνηθιζονται ευκολα και τεταρτον δε με πολυαπαχολει το θεμα γιατι δεν παιζω games και ειδικα FPS και Rally Ειδα DVD το «Χρονικο του RIDDICK». Kανενα προβλημα απολυτως, οπως ηταν αναμενομενο αλλωστε. Δεν την εχω πειραξει καθολου απο ρυθμισεις, οπως την πηρα. Οποτε υπαρχουν και περιθωρια βελτιωσης.. Την εχω συνδεδεμενη σε DVI. Uniformity στο backlight: ΤΕΛΕΙΑ Γωνιες θεασης: Πολυ καλες επισης. Αισθητα καλυτερες απο την πρωην πλεον ΤΝ. Οταν παω κοντα (10-15 εκ) και κοιταζω στις γωνιες αρχιζουν και σκουραινουν. Απορω, πως μπορουν τα παιδια που παιρνουν 19αρες ΤΝ. Βεβαια δεν ειναι οτι την κοιταζει κανεις απο 15εκ αποσταση... Το μαυρο της επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο, για να μην πω καταμαυρο!! Σε αναλυση διαφορετικη απο 1280x1024, «χανει» οπως ολες οι lcd. Αυτα προς το παρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.