Προς το περιεχόμενο

NFS Underground 2 πρόβλημα με LAN

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έβαλα το παραπάνω παιχνίδι σε δύο υπολογιστές για να παίξω LAN με ένα φίλο και δεν μπορούσαμε να παίξουμε.Έβγαζε μήνυμα ότι το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο!!Όταν όμως έκανε σε έναν από τους δύο υπολογιστές Host game το όνομα το εμφάνιζε μια χαρά στον άλλο υπολογιστή αλλά δε συνδεόταν!!Ένα παιδί μου είπε να το εγκαταστήσω με διαφορετικό serial σε κάθε υπολογιστή το οποίο και έκανα αλλά ούτε τότε δούλεψε.Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανένα patch;;Όποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ας μου πει please.

Δημοσ.

na rotiso kati ? ta dio pc auta sindeontai metaxi tous?Mipos ontos to kalodio einai xalasmeno i den einai auto pou prepei ? Mporeis na pexeis alla paixnidia ??H mono se auto? Isos to problima na min einai to paixnidi alla to diktio sou !! Ego pantos to paixnidi to exo pexei mia xara se diktio .

Δημοσ.

Όχι ρε συ το δίκτυο είναι μια χαρά.Τα άλλα παιχνίδια τα παίζω μια χαρά.Εσύ τι κάνεις ακριβώς για να παίξεις Lan με το συγκεκριμένο παιχνίδι;;Πες μου τα βήματα που ακολουθείς μήπως κάνω κανένα λάθος.

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχαν φίλοι μου.Δοκίμασε στα filters να βάλεις το race type (ή όπως λέγεται,καταλαβαίνεις τι θέλω να πω) ίδιο με αυτό που έχει φτιάξει αυτός που κάνει host.

Δημοσ.

Πρόσεξε απλά μήπως δεν έχετε σωστά ρυθμισμένο το Filter στον Client.

Αν το έχετε σίγουρα σωστά το Filter, βάλτε το Default Gateway στο δίκτυο , ο ένας το PC του άλλου.

Δημοσ.

Στο Default Getaway δεν έχω βάλει IP.Ποια IP πρέπει να βάλω;;Εγώ απλά έβαλα στο laptop την ip 192.168.0.1 και στο pc την 192.168.0.2 και το subnet mask ρυθμίστηκε αυτόματα.Στο Default Getaway δεν έχω βάλει τίποτα.Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί στα άλλα παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Loipon ti mporei na symvainei...

1on...thelei ontws gateway gia na paixei...giati alliws den mpainei kan sto "lobby"

2on...Tsekarete ta filters opws eipe kai allos filos...

3on...Deite an exete tis idies ekdoseis paixnidioy!!! an enas exei european kai o allos american...DEN PAIZEI LAN...thn pathame me kati filous mou..

H eyrwpaikh ekdosh exei to 106 kai to civic enw h amerikanikh to rsx kai ena allo (den thymamai) sth thesh aytwn twn dyo...

Δημοσ.

Λοιπόν το παιχνίδι το εγκαταστήσαμε και στα δύο από τα ίδια cd οπότε δεν τίθεται θέμα διαφορετικής έκδοσης.Όσων αφορά τα filters τι εννοείς;;Τι πρέπει να τσεκάρω;;Και ποια ip πρέπει να βάλω στην getaway;;

Δημοσ.

Στο Gateway θα βάλεις το άλλο PC.

Δηλαδή αν το δίκτυό σου έχει ως εξής:

PC 1 --> IP: 192.168.0.1

PC 2 --> IP: 192.168.0.2

Default Gateway:

Στο PC 1 θα βάλεις στο Def. Gateway 192.168.0.2

Στο PC 2 θα βάλεις στο Def. Gateway 192.168.0.1

Capito ?

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αυτό που μου είπες billpeppas και δούλεψε!!Μόνο που τώρα δεν μπορώ να δω από το laptop τα share folders που έχω κάνει στο desktop pc.Πρέπει όταν παίζω το παιχνίδι να βάζω τα getaways και μετά να τα βγάζω πάλι.Εκτός και υπάρχει άλλος τρόπος.

Δημοσ.

Όχι κανονικά και στα Windows και με το Default Gateway ρυθμισμένο κατ' αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να βλέπεις κανονικά τα Shares.

Αλλά αν έχεις XP σε κάποιο από τα 2 συστήματα, υπάρχει περίπτωση να μην τα βλέπεις [ έχοντας τα Def. Gateway ]

Δημοσ.

Για να καταλάβεις τι γίνεται τα shares που έκανα στο laptop τα βλέπω sto laptop και τα shares που έχω κάνει στο desktop pc τα βλέπω στο desktop pc!!Ενώ κανόνικα πρέπει να γίνεται το αντίθετο!Όταν δε βάζω τα getaways όμως είναι όλα ok!τΤι να πω!Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει;;!:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...