kostastnt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να κατεβάσω ένα Flash από μια σελίδα στο Internet, αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα... Να πω ότι έχω χρησιμοποιήσει τα εξης προγράμματα: Flash Saver, Save Flash, 2XFlash Hunter αλλά κανένα δεν μπορεί να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή μου... Τί μπορώ να κάνω? Όποιος θέλει το link το στέλνω με pm...
Isis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 για πες το site.. μερικα οντως δεν γινεται να κατεβουν..
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δοκίμασε τον Maxthon Browser!!! WOW!!! τι ειπες τωρα?
netcrawler Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 http://www.unhsolutions.net/Flash-Saving-Plugin/index.shtml
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 mia idea na pw??emena exei piasei arketes fores.. kane ena view soruce na deis ton kwdika kai psa3e gia link toy flash kai bal'to ston download manager soy.. emena exei piasei polles fores..(na pw 85%-90%..)
FELIX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 h an den breis akrh kane ena search sta Temporary Internet Files kai 8a to breis ekei,prepei na exeis energopoihsei emfanish kryfwn arxeiwn
cozzyzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Firefox! tools/page info/media/save as. (so simple)
PhotoPaul Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Kane View -> Source CTRL+F .swf Copy to Filename Kolise to sto path tou URL tis selidas Anoikse notepad Grapse: <a href="http://to_path_tou_url_me_to_filename.swf">otinanai</a> Sosti san .html Anoikse tin me IE To otinanai tha einai link. Right Click -> Save Target As Enjoy!
songless_bird Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Firefox! tools/page info/media/save as. (so simple) Η καλύτερη λύση.95% επιτυχια.
kostastnt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Τέλικα δεν κατέβηκε με κανέναν τρόπο... Φταίει το συγκεκριμένο Flash... Μου κατεβαίνει μόνο η μπάρα εκκίνησης... Σαν τελευταία χάρη ζητάω, αν μπορεί κάποιος να το κατεβάσει και να μου πει τι ακριβώς έκανε... Σας ευχαριστώ και πάλι... Το link είναι http://www.funnygames.nl/spelletjes/2392.html
rvas78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Flash Capture v1.5. κανει capture οποιοδηποτε flash απο μια ιστοδελιδα. flashcapture is the right tool you are looking for. this internet explorer add-on tool enables you to save, snapshot, email, and categorize flash files (.swf) in just one click. DREAMINGSOFT.COM
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Σαν τελευταία χάρη ζητάω, αν μπορεί κάποιος να το κατεβάσει και να μου πει τι ακριβώς έκανε... με Mozilla κατεβηκε μια χαρα.
kostastnt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Σε 'μένα γιατί δεν κατεβαίνει το άτιμο? Όταν λέμε Mozilla, εννούμε τον Firefox, έτσι? Τί ακριβώς πάτησες? Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.