Προς το περιεχόμενο

Katharismos Othonis Laptop

peterp@n^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia, me poion tropo katharizetai tis othones foritwn ypologistwn?? Xrisimopoihte panakia, katharistika tou emporiou, ti?? Poies methodous prepei na apofeugoume etsi wste na min exoume arnitika apotelesmata??

Thanks in advance!!

Δημοσ.

Εγώ την καθαρίζω με πανάκια που δίνουν στο εμπόριο.Έχω ακούσει και άλλα παιδιά ότι δεν έχουν πρόβλημα.Φοβόμουν κι εγώ στην αρχή,αλλα δεν πήγαινε άλλο ,ειχε γίνει χάλια....

Δημοσ.

Τα υγρά μαντηλάκια που είναι για καθαρισμό οθόνης κάνουν πολύ καλή δουλειά, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την πίεση που θα βάλεις για να καθαρίσεις την οθόνη σου.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση : Οινόπνευμα, νερό, Azax, και ποτέ με υγρά χαρτομάντηλα δικής σου εμπνέυσεως γιατί την καταστρέφουν και αφήνουν χνούδια!! Τα υγρά μανηλακια που είναι ειδικά όπως είπαν και τα παιδιά πριν είναι ότι πιο καλό!

Δημοσ.

gia mena to kalitero einai mantilaki apo auta pou katharizoun ta gialia to opoio einai para poli malako den afinei xnoudi ennoite kai me ligo poli ligo neraki pano exeis kanei tin othoni kristallo.dokimaste to kai peite mou,

Δημοσ.
gia mena to kalitero einai mantilaki apo auta pou katharizoun ta gialia to opoio einai para poli malako den afinei xnoudi ennoite kai me ligo poli ligo neraki pano exeis kanei tin othoni kristallo.dokimaste to kai peite mou,

Το καλυτερο. Αυτο λεει και το manual της EIZO και των Samsung. Πρεπει να υπηρχε ηδη, αν δεν κανω λαθος, ενα θεμα τετοιο.

Δημοσ.
Τα υγρά μαντηλάκια που είναι για καθαρισμό οθόνης κάνουν πολύ καλή δουλειά, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την πίεση που θα βάλεις για να καθαρίσεις την οθόνη σου.

...καθαρίζοντας την ΠΑΝΤΑ όταν είναι κλειστή!

Δημοσ.
εγώ έκανα βλακεία κ έβαλα οινόπνευμα. .... grrr ...... ***ο τα σημάδια μου!!!

Ωχ!!! Ελπιζω τουλαχιστο να μπορεις να την χρησιμοποιησεις ακομη... :neutral:

Δημοσ.

Παιδια και έγω στους 2 φορητους που έχω τους καθαριζω απαλα με πανακι καλα στραγκισμενο με λιγο νερακι και ολα οκ.Μετα το περναω και με ένα βρεγμενο αντιστατικο πανακι για γυαλια γιατι καμια φορα το νερο αφηνει σημαδια και ολα μια χαρα κανενα προβλημα.Ούτε χημικα και έξοδα σε ειδικα και καλα μαντηλακια

Δημοσ.
εγώ έκανα βλακεία κ έβαλα οινόπνευμα. .... grrr ...... ***ο τα σημάδια μου!!!

mou thimizeis mia pou pige na katharisei kefali apo stereofoniko me benzini.ennoite oti tin mamise.ti na pei kaneis.ax ax pou to xete to mialo sas.kala pou den ebales kai aseton.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...