sfinoula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Psaxnw na brw Til kai diey8insi gia LG Service gia kalwdio stereo antalaktiko LG FH-5000 LG PART 563-703L DESC.CONNECTOR ASSY SPEC.CGF1303-0101X2 kostos ana temaxio? Efxaristw Eleni
sfinoula Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μπορω να το σβήσω αν θέλω το θέμα?αφου δεν υπάρχει ενδιαφέρον?
RapidShade Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μπορω να το σβήσω αν θέλω το θέμα?αφου δεν υπάρχει ενδιαφέρον? Με την LG Hellas είχες καμια επικοινωνία?
antonl Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Όπως είπε και ο RapidShade, φαντάζομαι πως εδώ και 2+ μήνες θα επικοινώνησες τουλάχιστον με την LG Hellas. edit: Μόλις είδα ότι είναι 2 χρόνια και 2 μήνες... Αν δε σε ενδιαφέρει πλέον δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ξέθαψες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μπορω να το σβήσω αν θέλω το θέμα?αφου δεν υπάρχει ενδιαφέρον? Μαλιστα... Να και ενα μελος, που ερχεται μονο και μονο για να βρει λυσεις για τα προβληματα του... Αμα ηταν ετσι τα φορουμ θα ειχαν εξαφανιστει καιρο τωρα... Οχι δεν μπορεις να το σβησεις, α και να ξερεις οτι αμα περασουν 2-3 μερες χωρις απαντηση το θεμα πλεον μπαινει στην δευτερη σελιδα, οπου λιγοι επισκεπτονται.... Ισως θα ηταν καλο μετα απο 2 μερες να το ξαναθυμιζες εαν δεν ειχε απαντησει κανεις (που στο κατω κατω δεν ειναι υποχρεωμενος, ειδικα αμα καποιος χρηστης γραφεται μονο και μονο για να πει το προβλημα του, και ειδικά αμα το λεει τελειως ξερα/αχαρα κτλ...) Και ειλικρινα λυπαμαι που τα λεω αυτα, αλλά ειδικα εαν μετα απο 2 χρονια ξεθαβεις ενα θεμα (και απο τοτε εχεις 10 ποστ ολα κι ολα), δεν μπορώ να υποθεσω τιποτα αλλο εκτος απο τα παραπανω...
Vagos_46 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Συμφωνώ με τον GeorgeΜan. Επίσης,μα καλά 2+ χρόνια δεν μπόρεσες να βρείς μία διεύθυνση? :confused:
dali13gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Εντάξει ρε παιδιά, μη την αποπαίρνετε την κοπέλα! Μπορούσατε να το εξηγήσετε με καλύτερο τρόπο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Για να μιλησω εγω καλα, θα πρεπει να εχει μιλησει καλα πρωτα ο άλλος... Και οταν ο αλλος (και μιλαω γενικα), ερχεται μετα απο τοσο καιρο και σου λεει μαλιστα απο τοτε κανεις δεν απαντησε... εσυ πως θα το εκλαμβανες? Προς θεου δεν εχω κατι με την κοπελα, το ιδιο θα εκανα με τον οποιοδηποτε φεροταν ετσι. Λες και δηλαδη το ''αποθηκευεις στο εγκεφαλο" στη θεση -να το εχω υποψην αυτο- με την αναφορα της λεξης μαλιστα..... :-? :-? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.