adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 eixa parei to nec 3500 alla eixa provlimata me to drag to disk kai to epestrepsa kai phra to pioneer me to opoio den exw kanena provlima vevaia mporei na etyxa se provlimatiko
peterp@n^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 fantasou pws to 3500 eixe vgei toso kalo pou sto 3520 den peiraksan sxedon tipota, paramono auksisan tis taxities gia ta DVD+-RW. Kati san ena ergostasiako firmware update diladi. Ante kai kales egrafes.
ppetr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έχω και τα δύο nec-3500 & px-716a και ψηφίζω plextor δαγκωτό. ΚΑΜΙΑ σχέση οι ταχύτητες εγγραφής που πιάνει σε σχέση με το nec, αλλά και η συμβατότητά του με τα 48Χ CD. Άλλο να γράφεις σε Z-CLV και άλλο σε P-CAV.
kinq1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έχω το Plextor PX-716A και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στη συσκευασία είχε και άσπρη και μαύρη πρόσοψη και βάζεις όποια θές.
MadSurfer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Tora exo to NEC 3520 kai prin to Plextor 708A kai me ta 2 eixa meinei apolyta ikanopoihmenos. Den leo kalo kai to Plextor 716A kai os tora panta Plextor eixa alla den nomizo na yparxei logos gia na dosei kaneis 45-50? parapano.
retzosd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Κορυφαία τα τελευταία Nec αλλά και τα Plextor σχεδόν αξίζουν τα χρήματα τους αν και δεν μου αρέσει η πολιτική της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Πάντως ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι πως μόνο τα Plextor (on site), LG, Toshiba και Artec!!! έχουν 2 χρόνια εγγύηση (ξέχασα καμία?). Εντάξει δεν μπορώ να γνωρίζω σε πόσα GB δισκάκια θα γράφουμε σε 2 χρόνια και ξέρω πως η ποιότητα εγγραφής είναι το ζητούμενο στα DVD και όχι η εγγύηση του drive αλλά πάλι μου έρχεται άσχημα οι περισσότερες εταιρείες να δίνουν 1 έτος μόνο. Θυμάται κανείς πόση εγγύηση έδινε αρχικά η Plextor στα drives της?
Arkassa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Τα Plextor είναι σίγουρα κορυφή, αλλά τα NEC είναι πάμφθηνα! Και το NEC 3520 έχει μαύρη πρόσοψη
sash Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 fantasou pws to 3500 eixe vgei toso kalo pou sto 3520 den peiraksan sxedon tipota, paramono auksisan tis taxities gia ta DVD+-RW. Kati san ena ergostasiako firmware update diladi. Ante kai kales egrafes. το 3520 έχει διαφορετικό hardware http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12314
thanos31 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 εγω θελω να ρωτησω το εξης..εχω το nec 3520 kai αγορασα μερικα dvd-r τα οποία και θέλω να γρ;αψω αλλα αυτο μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορεί.χρησιμοποιώ το nero media για εγγραφή.το nec παντως στο manual λεει οτι μπορεί να τα γράψει ..εχει κάποιος καμια ιδεα η αν μπορεί να βοηθήσει? ευχαριστώ
blackstar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 firmware update? kanena alo programma engrafis (p.x. imgburn)? ps: ayto pantos einai 1 xronoy topic, pou to 3e8apseS?
thanos31 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 firmware update?kanena alo programma engrafis (p.x. imgburn)? ps: ayto pantos einai 1 xronoy topic, pou to 3e8apseS? ola kala ..afto itane .ekana ena frimaware update kai ola ta provlimata lithikan. entaksei den eimai kai thamonas sta forum kai prospathisa na vro ena kapos shetiko forum gia na valo tine rotisi pou ithela .afto mallon itan to pio shetiko. sihna dimiourgeitai eknevrismos sta forum otan sizitane ena thema kai petagetai kapoios kai rotaei kati asheto
datanet Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μαγκες, παω καρφωτος αυριο για : NEC AD7173 Labelflash (Bulk) - White. Πιστευω οτι για τα 38? ειναι αριστο κ εξισου καλο! Ελεγα για Plextor αλλα ειδα στο φορουμ για προβληματακια κ ξενερωσα γιατι δε λεει να δωσεις πολλα λεφτα κ να τρεχεις. Εξαλλου τα NEC ειναι σκυλια, κ οπως εγραψαν κ αλλοι ειναι πολυ ικανοιποιημενοι!!!!!
georgep800 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Επειδή το προηγούμενο DVD-RW παρέδωσε το πνεύμα του, ήρθε η ώρα για την αγορά νέου. Το θέμα είναι ότι επειδή δεν ξέρω αρκετά επι του θέματος θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Αυτό που θέλω είναι να είναι αξιόπιστο και ποιοτικό. . Έχετε να μου προτείνεται κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.