centris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Γεια σας. Όταν κάνω εκκίνηση στο pc μου και αφού μου ανοίγουν τα windows κανονικά μου βγάζει 2 ταμπελάκια: Και τα δύο μου γράφουν ότι δεν βρίσκουν το αρχείο runwallflip.exe και ότι πρέπει να το καταργήσω ή να το βρω , ή να καταργήσω το μητρώο του. Έψαξα να βρω στο μητρώο αλλά δεν βρήκα αρχείο με τέτοια ονομασία. Έψαξα και αν υπάρχει κάποιο αρχείο στο startup με αυτήν την ονομασία αλλά ούτε και εκεί βρίσκει τέτοιο αρχείο. Εάν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να μου φύγουν αυτές οι ενοχλητικές προειδοποιήσεις παρακαλώ ας κάνει τον κόπο να μου απαντήσει.
random Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 http://www.nirsoft.net/utils/strun.html κατεβαζεις, τρεχεις (δε χρειαζ εγκατασταση) και στη στηλη command θα δεις ποιος τρεχει το exe. μετά disable (για τεστ) ή delete μόνιμο
giorgos th. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 oraios random.arketa xrisimo programmataki..
drm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Start -> Run -> msconfig + enter ... γλιτώνεις το κατέβασμα. πρόσεχε σε αυτά που σε ρωτάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.