pesta Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Paidia exo sto spiti mia tetoia antika kai den ksero me poso na tin doso. Kamia protash?
petrobeis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Western Digital 40GB Maxtor 40GB Den edoses stoixeia. Sou esteila kai ena pm me ta stoixeia mou. Dose mou akriboi stoixeia tou sklirou kai se ti katastasi briskete kai an einai me 10 euro sou ton perno.
ckgeorge11 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Με συγχωρεις αλλα ειναι αναγκη να τον πουλησεις?Δεν το αξιζει.Εγω τους δυο παλιους που ειχα τους χαρισα σε φιλαρακια μου και ακουσα και ενα ευχαριστω. (Με ολο τον σεβασμο στον φιλο petrobeis ) απλως την γνωμη μου σου δινω.
giorgos th. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 den mporo para na simfoniso.einai san na pas na pouliseis ena cd-rom...
predator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 συγγνώμη κι όλας αλλα τώρα όλα τα μέλη που δεν δικαιούνται να ανοίξουν αγγελίες στο αντίστοιχο section θα κάνουν threads του στιλ : " έχω τo xyz αντικείμενο για πώληση, ποσο λέτε να τω δώσω"? ώστε και καλά να φαίνεται σα συζήτηση αλλα ουσιαστικά να είναι αγγελία? έλεος ρε παιδιά, μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και παράλληλα όλο τo forum!
gregdais Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Κράτα τον για οποιαδήποτε στραβή σου γίνει! δεν πουλιέται και αν το πουλήσεις, θα τον πουλήσεις τόσο λίγο που εσύ θα χάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.