akis401 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να είμαι στο κατάλληλο topic για το πρόγραμμα που ψάχνω. Άν έπρεπε να το βάλω αλλού, sorry εκ των προτέρων.Ψάχνω ένα πρόγραμμα (άν υπάρχει) όπου θα βάλω ημερομηνίες γέννησης και μόλις ανοίγω το pc να με ειδοποιεί άν κάποιος απο αυτούς που έβαλα έχει γενέθλια.Ευχαριστώ για κάθε απάντηση.
pp6210 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να είμαι στο κατάλληλο topic για το πρόγραμμα που ψάχνω. Άν έπρεπε να το βάλω αλλού, sorry εκ των προτέρων.Ψάχνω ένα πρόγραμμα (άν υπάρχει) όπου θα βάλω ημερομηνίες γέννησης και μόλις ανοίγω το pc να με ειδοποιεί άν κάποιος απο αυτούς που έβαλα έχει γενέθλια.Ευχαριστώ για κάθε απάντηση. Εγώ έχω βάλει το today, ένα προγραμματάκι που λέει τις γιορτές κάθε μέρα, αλλά έχει τη δυνατότητα να διαβάζει από ένα ini αρχείο κάποιες ημερομηνίες που του λες εσύ. Δεν θυμάμαι που το είχα βρεί, αν δεν το βρεις στείλε μου ΡΜ και μαιλ να στο στείλω, είναι μικρό και δωρεάν. ΥΓ: Το καταληλότερο topic νομίζω είναι το Software, αλλά αφού είσαι νέος νομίζω μπορούμε να σε συγχωρήσουμε! Καλώς ήρθες στην παρέα!
nikoskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Σωστός.Με το Today! κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Το πρόγραμμα φυσικά δεν έχεις ηχητικές ειδοποιήσεις κτλπ απλά οπτική.
akis401 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....το βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.