Fotografos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα, αναζητειται καποιο strategy σαν το Age of mythology και καποιο καλο τελευταιο RPG
a123xxsp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα' date='αναζητειται καποιο strategy σαν το Age of mythology και καποιο καλο τελευταιο RPG[/quote'] Όσον αφορά το στρατηγικής, ρίξε μια ματιά στο rise of nations, είναι microsoft, http://www.gamespot.com μπορείς να δεις τα παιχνίδια ανά κατηγορία οπότε να βρεις και αυτό που ζητάς
Fotografos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις το Line age τι λεει ; Μπορω να το παιξω offline η μονο για online - lan ειναι ;
michos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πάρε το Lord of the rings - Battle for middle earth και δε θα το μετανίωσεις Από το 1994 που έχω υπολογιστή έχω τερματίσει γύρω στα 100 strategy.Άκουσε με και δε θα χασεις.
Fan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Theoro pos exeis idi termatisei o Diablo 2 kai Starcraft kai ola ta expansions gia na kaneis autin tin erotisi. Para para poli kalo RPG einai to expansion tou Dungeon Siege dokimase to.
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πάρε το Lord of the rings - Battle for middle earth και δε θα το μετανίωσεις Και ομως θα το μετανιωσεις, αν και δεν το εχω δει καθολου. απο αυτα που ακουω μονο για lan δεν ειναι... και οι κινησεις καθορισμενες..
Fotografos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Για το Lord of the rings και εγω εχω ακουσει οχι τοσο καλα λογια, ακριβως σαν αυτα που ειπε ο Isis, + οτι οι ηρωες απο την ταινια ειναι παντοδυναμοι Για το Line age τι εχετε να πειτε ; Ειναι καλο για offline η μονο για lan/internet;
Isis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Για το Line age τι εχετε να πειτε ; Ειναι καλο για offline η μονο για lan/internet; ειναι MMORPG δλδ παιζεται μονο Online, ουτε lan ουτε στο σπιτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.