Chris_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Γιατι στο Asus SmartDoctor το PCIE 12v ειναι 0 (μηδεν)??? Η καρτα ειναι η Asus PCIexpress N5900
spirosta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως η κάρτα θέλει εξωτερική τροφοδοσία και δεν την έχεις συνδέσει?
Chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δεν πρεπει να εχει κατι πανω της.. ΕΚΤΟς κι αν δεν το βλεπω
giorgos th. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 oxi i 5900 den thelei tipota.to pio pithano einai to smartdoctor na leei ta dika tou..
Chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Αυτο θα συμβαινει μαλλον... Κατεβασα το ποιο προσφατo update το οποιο ειναι το 6.. Αλλα δεν μπορω να το κανω install.. Λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση αυτη που εχω, κι ας ειναι η 5... Aλλο προγραμμα για θερμοκρασιες καρτας γραφικων??????
giorgos th. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 stis idiotites tis kartas den sou vgazei panelaki me thermokrasies?
Chris_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ναι μου βγαζει.. ΕΙναι κατω ακριβως απο τα ρευματα.. Αλλα δεν το κραταω στο συστημα μου το συγκεκριμενο προγραμμα,επειδη οταν γινετε η εγκατασταση του εχω συνεχεια προβληματα με το pc... Και το σιγουρο ειναι οτι προερχεται απο αυτο Ξερετε καποιο αλλο prog?? (να ειναι καλο εννοω,οχι σαν κι αυτο)
giorgos th. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 oxi den sou leo sto smartdoctor alla stis idiotites apo to panel ton drivers.ksereis,deksi klik klp klp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.