Προς το περιεχόμενο

yahoo mail και outlook express

tsoler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εδω και 2 μερες οταν παω να δω τα μυνηματα μου στο yahoo μεσω του

outlook express μου βγαζει error. αντιμετωπιζει κανενας απο εσας το ιδιο προβλημα????εχω κανει τισ ρυθμισεις αρκετες φορες βημα-βημα και δεν νομιζω οτιι γινεται εκι καποιο λαθος. εχετε καμμια ιδεα????

Δημοσ.

γεια και παλι ο λογαριασμος μου ειναι στο ελληνικο yahoo. το μυνημα που βγαζει ειναι το παρακατω:

Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Server Response: '+OK 2703 octets', Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F.

Δημοσ.

γεια και παλι. το προβλημα επιμενει. στο hotmail μου κατεβαζει κανονικα τα mails. εχετε καμμια αλλη ιδεα για το τι συμβαινει. εμενα ουτε δεχεται ουτε στελνει mails.

Δημοσ.
mporei kapoios na exigisei alpa kai analytika pws mporw mesw tou outlook express na blepw ta mail mou apo yahoo.com?

thanx

Μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα search.... Πίστεψέ με έχει αρκετά καλές οδηγίες...

Δημοσ.

Αν έχεις λογαριασμό στο yahoo.com δεν μπορείς να λαμβάνεις τα email σου με πρόγραμματα αλληλογραφίας, εκτός και αν χρησιμοποιείς το Yahoopops.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...