tsoler Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 γεια σας εδω και 2 μερες οταν παω να δω τα μυνηματα μου στο yahoo μεσω του outlook express μου βγαζει error. αντιμετωπιζει κανενας απο εσας το ιδιο προβλημα????εχω κανει τισ ρυθμισεις αρκετες φορες βημα-βημα και δεν νομιζω οτιι γινεται εκι καποιο λαθος. εχετε καμμια ιδεα????
tsoler Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 γεια και παλι ο λογαριασμος μου ειναι στο ελληνικο yahoo. το μυνημα που βγαζει ειναι το παρακατω: Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.com', Protocol: POP3, Server Response: '+OK 2703 octets', Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F.
digitals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Sinithos to problima ayto emfanizete otan exeis argi sindesi me to net...
Βασιλιας Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 re sy file ki egw to idio pathenw. vasika den mporw na steilw mail. dokimasa kai ston Mozilla Thunderbird alla pali ta idia. mia xara taxitita exw egw pantws
tsoler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 γεια και παλι. το προβλημα επιμενει. στο hotmail μου κατεβαζει κανονικα τα mails. εχετε καμμια αλλη ιδεα για το τι συμβαινει. εμενα ουτε δεχεται ουτε στελνει mails.
Βασιλιας Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 file ayrio tha erthei enas filos na to dei mpas kai kati moy diefyge. ama to kanw tha soy steilw giati phstepse me se sympwnw.
mixalis80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 mporei kapoios na exigisei alpa kai analytika pws mporw mesw tou outlook express na blepw ta mail mou apo yahoo.com? thanx
vagpap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 mporei kapoios na exigisei alpa kai analytika pws mporw mesw tou outlook express na blepw ta mail mou apo yahoo.com?thanx Μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα search.... Πίστεψέ με έχει αρκετά καλές οδηγίες...
panos78 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν έχεις λογαριασμό στο yahoo.com δεν μπορείς να λαμβάνεις τα email σου με πρόγραμματα αλληλογραφίας, εκτός και αν χρησιμοποιείς το Yahoopops. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.