dali13gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα Προσπαθώ να "περάσω" στον υπολογιστή κάποιους αγώνες που έχω σε VHS και ενώ έχω εικόνα και ήχο, η εικόνα είναι ασπρόμαυρη Χρησιμοποιώ το V-Stream TV2800 USB Video. Να σημειώσω οτι έχω συνδέσει το video σε s-video αλλά μέσω μετατροπέα από scart γιατί το video μου δεν έχει τέτοια έξοδο. Τι κάνω λάθος;;; :-?
babis-x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Κοίταξε αν κάπου εχει επιλογή για σύστημα Pal ή Ntsc. Αν ναί βάλτο στο Pal
dali13gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το έχω βάλει στο Pal. Βασικά το έχω βάλει σε όλα τα διαθέσιμα συστήματα αλλά τίποτα...
dali13gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaany help???????????????????????? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dali13gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Το σύνδεσα και με Rca αλλά πάλι τα ίδια...Τελικά μου φαίνεται θα σπάσω το Vcr μου να τελειώνουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.