makis_kom Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω μία οθόνη 17αρα. Είμαι ανάμεσα σε 4 μοντέλα Hyundai L70n, Philips 170c, Philips 170s5, Acer Al 1715m , Οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα 285ευρό. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια να αγοράσω. Μήπως μπορειτε να μου πείτε την γνώμη σας? Τι θα πρέπει να προσέξω στην αγορα Tft οθονής? Ευχαριστώ εκ των προταιρων...
kardim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 xrono apokrisis<16ms xronia eggiisis>3 pixel eggiiiss =1 se ola ta alla mikro to kako...
deathlok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 gia koita kai tin sony pou exei to plaisio stin proti tou selida(leei me agora turbo x alla isos na tin dinoun kai xoris)
zx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 απο τα μοντελα που προτεινεις εγω θα διαλεγα την Philips 170s5
LordArthas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Τα παντα εξαρτωνται απο τι ειδους χρηση σε ενδιαφερει. Δεν ειναι ολα τα πανελ ιδια
makis_kom Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Την θέλω για γενική χρήση. Κυριώς χρήση γραφείου. Λιγότερο για παιχνίδια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..
LordArthas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Απο τις 3 που ανεφερες καμμια δεν ειναι ο,τι καλυτερο για χρηση γραφειου. Ολες αυτες, εχουν πανελ ΤΝ με χαμηλο χρονο αποκρισης (ιδανικες για παιχνιδια), αλλα οχι καλα χρωματα και χαμηλη γωνια θεασης. Θα πρεπει να κοιταξεις για μια οθονη με πανελ PVA (ή S-IPS). Εχουν καλα χρωματα, καλη γωνια θεασης και γενικα καλυτερη ποιοτητα απεικονισης απο τις ΤΝ. Λογικα ομως αυτες οι οθονες θα πρεπει να ειναι πιο ακριβες, οποτε αν το budget σου ειναι περιορισμενο, παιρνεις μια απο τις ΤΝ που ειπες παραπανω και κανεις τη δουλεια σου Ελπιζω να βοηθησα..
vasiliosa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 LG L1730s responce time 12ms xronia egyhshs 3 on site pixel = 0...ama exeis 1 kammeno pixel ginete antikatastash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.