ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Είχα κλειδώσει ένα φάκελο αρχείων με το FolderAccess 2,0 . Ο ένας μου σκληρός χάλασε και σε αυτόν είχα το λειτουργικο ( (ΧΡ) και τα προγράματα . Όταν άλλαξα τον σκληρό και εγκατέστησα και πάλι το παραπάνω πρόγραμμα (FolderAccess ) δεν μπόρεσα να ανοίξω τον φάκελο που είχα κλειδώσει και βρισκόταν στον άλλο σκληρό. Μου Βγάζει το μήνυμα An error occured while unllocking: g: spm 75 path access error.Παρακαλώ για βοήθεια έστω και για κάποιο τρόπο να ξαναδώ τα αρχεία μου.
pp6210 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Φαντάζομαι εγκατέστησες το ίδιο ακριβώς version που είχες εγκαταστήσει και πριν? Εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 1 χρόνο τώρα, έκανα ακριβώς το ίδιο (φορμάρισμα, νέα εγκατάσταση winXP, πέρασα και SP2) και το FA μου ανοίγει κανονικά τα παλιά folders στο άλλο partition. Μήπως να το στείλεις στο support του προγράμματος....
SpY Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Pantws paidia sinithws auta ta programmata an faei friki o skliros kai kaneis xsana install to programma den anoigei ta arxeia! Twra gia to sigrkrimeno programma den xserw, alla enas filos pou xrisimopoiouse ena antoixo den katafere pote na xsanadei ta arxeia tou
Isis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 σε εμενα μια χαρα λειτουργησε αφου εκανα format και το ξαναεγκατεστησα. καντο αυθεντικο, για αυτο σου βγαζει αυτο το μηνυμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.