Xorxhs! Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Σκεφτομαι να αγορασω μια 42αρα τηλεοραση πλασμα αλλά βρισκομαι σε μεγαλο διλλημα.Κοιτουσα την LG42 RZ-42PX11, και θα ηθελα τη γνωμη σας. Σε αυτην την κατηγορια εχετε να μου προτεινετε αλλες που κατα τη γνωμη σας ειναι best buy/quality? Διαθετω γυρω στα 2500-3000 ευρω Τhanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Αν διαθετεις τοσα γιατι δεν πας σε καποια ετερεια πιο αρμοδια σε αυτον τον τομεα οπως την Philips & την Sony? Εχουν και καλη υποστηριξη. Τουλαχιστον ετσι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλιας Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 http://www.pioneer.de/de/product_detail.jsp?product_id=5588&taxonomy_id=366-390 pioneer einai h agaph moy alla den xerw timh xaritomeno e? kai 7000 na dwseis ti egine more psilopramata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Η Toshiba και η Sony ανακοίνωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο ότι σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την αγορά των plasma οθονών. Για την τιμή τους έχουν αρκετά περιορισμένο χρόνο ζωής. Ρίξε μια ματιά στις τιμές της Samsung, αν σου λέει καμιά τίποτα. Αν δεν τις δεις βέβαια από κοντά να παίζουν είναι μάλλον δύσκολη η απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Kai i lg einai korifaia kai me poli kales times giati prospathei na mpei stin agora... Osos gia tis plasma malon 8a stamatisoyn thn paragogi sintoma mia kai brethike tropos na parax8oyn megaes lcd (TFT) othones... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Eγώ προσωπικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στις οθόνες Sed. Αν οι ως τώρα αναφορές αληθεύουν, πρόκειται για ένα μείγμα προτερημάτων Crt & Lcd τεχνολογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Eγώ προσωπικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στις οθόνες Sed. Αν οι ως τώρα αναφορές αληθεύουν, πρόκειται για ένα μείγμα προτερημάτων Crt & Lcd τεχνολογίας. Κάτι τέτοιο νόμιζα ότι ήταν η υλοποίηση των πλάσμα οθονών Εγώ προσωπικά την καλύτερη εικόνα την έχω δεί στην AOC που πουλάει το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 an pareis pantws pare Pioneer.. oi koryfaies plasma.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 oi diafores lcd kai plasma poies einai se genikes grammes ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 αυτη τι σας λεει? http://www.unbeatable.co.uk/CatalogueItem_21964.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reb00t Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το προηγούμενο μοντέλο της LG (xxxx10) το είχε το HiTech σε συγκριτικό και το έβγαζε κορυφαία επίδοση (5η) και άριστη αγορά. Στο τελευταίο (ή το προηγούμενο τεύχος) σε συγκριτικό test έχει το μοντέλο xxxxx11 και έχει πάρει σχετικά καλά σχόλια. Τα test νομίζω μπορείς να τα κατεβάσεις από το site τους. Μάλιστα αυτή τη στιγμή e-κατάστημα στην Ελλάδα την έχει σε προσφορά στα 2.299? (και 6 άτοκες). Σίγουτα η Pioneer είναι κορυφαία αλλά κοστίζει σχεδόν τα τριπλάσια. Το ίδιο ισχύει και για τις Sony & Philips. Με 2 δέκτες για PIP, εισόδους DVI-D και D-SUB, με το δέκτη ενσωματωμένο (ενώ για παράδειγμα στην Pioneer είναι εξωτερικό κουτί) και αρκετά άλλα καλούδια η πρόταση της LG είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική. Αλλά κάτι που ισχύει νομίζω για κάθε αγορά οθόνης ή TV ΠΡΕΠΕΙ να τη δεις live να παίζει. Πας σε κάποια έκθεση καταστήματος που την έχει σε display και την βλέπεις, ότι και να γράφουν τα όποια test ή έχεις ακούσει από γνώμες άλλων (όπως εδω ) Προσωπικά ήμουν έτοιμος να την αγοράσω και ο ίδιος αλλά τελικά θα μείνω με την CRT μου για κανα χρόνο ακόμα μέχρι να κατασταλάξει το τοπίο με τις LCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Για την τιμή τους έχουν αρκετά περιορισμένο χρόνο ζωής. Δηλαδη ποσο χρονο ζωης εχουν ??? Πριν 3 μηνες πηρα την Sony 42αρα 3500 ευρω και τωρα εχει 2900 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 pantws an th thes mono gia dvd tha sou proteina na pareis projectora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 o πατερας μου την θελει για το σπιτι οποτε καταλαβαινετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδη ποσο χρονο ζωης εχουν ??? Πριν 3 μηνες πηρα την Sony 42αρα 3500 ευρω και τωρα εχει 2900 ευρω. Eπικοινώνησε με τον κατασκευαστή και ρώτα τον τι με ρωτάς εμένα. Αν σου απαντήσουν (που είναι και αυτό ένα ερώτημα ΑΝ θα σου απαντήσουν) και σου πουν ότι είναι ~30.000 ώρες για το μέσο plasma panel δεν θα φταίω φυσικά εγώ. --------------------------------------------------------- Όσων αφορά την τεχνολογία SED είναι κοινή πρωτοβουλία της Canon με την Τοshiba. Πρώτες συσκευές αναμένονται τέλος του 2005 και μαζική διαθεσιμότητα περίπου το 2007. Οι οθόνες για υπολογιστές θα πρέπει να περιμένουν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.