Προς το περιεχόμενο

Sos με 300άρη!!!!!

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες ότι δεν υποστηρίζει sata για bootable δεν ισχύει(K8V deluxe δεν εχεις?)

Λοιπόν για να δει το δίσκο μπες στο bios και:

Κανε ένα load default setup και μετά άλλαξε τα παρακάτω

onboard devices configuration

-->onchip sata boot rom[disable]

-->onboard promise controller[enable]-->operating mode[onboard ide operate mode]

Επίσης στο Boot menu(νομίζω) έχει μια επιλογή που σου δείχνει πόσες συσκευες βλέπει το μηχάνημα(στο boot device priority μπορεί να μη στον βγαλει) αν τον δει τότε βάλτον σαν 2η/3η συσκευη μετα ακολούθησε τη γνωστή διαδικασια για να περάσεις windows(αφού έχεις φτιαξει τη δισκέτα...[έχει ένα αρχειακι το cd "make disc"])

Δοκίμασε το ελπίζω να δουλέψει...

Δημοσ.

Δε μοιάζει να λειτουργεί.Πάντως προέβηκα στην έσχατη λύση: παρήγγειλα έναν IDE Maxtor ATA-133 80GB, 8MB CACHE για να εγκαταστήσω Windows σε αυτόν και να έχω τον SATA καθαρά για...αποθήκη!Βέβαια δε θα σταματήσω να ψάχνω τρόπο να τα εγκαταστήσω τελικά στον SATA, οπότε...όποιος έχει καμιά ιδέα ας την πεί.

Δημοσ.

A8V?????Tωρα ή εγω δε βλέπω καλα ή τα quotes απο τα προηγούμενα post γραφουν λαλακιες....anyway!Αν δε κανω λάθος έχουμε τον ίδιο controller στη μητρικη κι εγώ με τα παραπανω που σου ειπα έχω εγκαταστήσει κανονικά 200Gb δίσκο χωρίς partition κ.τ.λ

Στο site της maxtor μπηκες να δεις μπας κι εχει κανενα FAQ ή κάτι άλλο που να σε βοηθησει?Κατεβασε και νεους οδηγους για το sata μήπως αυτοι που έχεις δε βλέπουν τον maxtor λόγο 16Mb cashe(Μπορει να ήταν βλακεια αυτό που είπα αλλά ήταν μια σκεψη και ήθελα να τη μοιραστω :D )

Δημοσ.
A8V?????Tωρα ή εγω δε βλέπω καλα ή τα quotes απο τα προηγούμενα post γραφουν λαλακιες....anyway!Αν δε κανω λάθος έχουμε τον ίδιο controller στη μητρικη κι εγώ με τα παραπανω που σου ειπα έχω εγκαταστήσει κανονικά 200Gb δίσκο χωρίς partition κ.τ.λ

Στο site της maxtor μπηκες να δεις μπας κι εχει κανενα FAQ ή κάτι άλλο που να σε βοηθησει?Κατεβασε και νεους οδηγους για το sata μήπως αυτοι που έχεις δε βλέπουν τον maxtor λόγο 16Mb cashe(Μπορει να ήταν βλακεια αυτό που είπα αλλά ήταν μια σκεψη και ήθελα να τη μοιραστω :D )

Εννοείς drivers για dos, έτσι;;Γιατί τα Windows τον βλέπουν στο παραθυρικό τους περιβάλλον.

Εσύ όμως μήπως έχεις bootable cd των Windows με Sp1 ή 2; Γιατί είναι το μόνο που δε μπόρεσα να βρώ ακόμα.Έχω μόνο το απλό cd των xp.

Δημοσ.

[Εννοείς drivers για dos, έτσι;;]

Nai gia ton controller...

[Εσύ όμως μήπως έχεις bootable cd των Windows με Sp1 ή 2]

Oxi re su ena aplo arxaio cd twn windows exw(apo tote pou eixan prwtovgei...)

Δημοσ.
[Εννοείς drivers για dos' date= έτσι]

Nai gia ton controller...

[Εσύ όμως μήπως έχεις bootable cd των Windows με Sp1 ή 2]

Oxi re su ena aplo arxaio cd twn windows exw(apo tote pou eixan prwtovgei...)

Άρα το μόνο που μου φαίνεται λογικό είναι όντως το mobo να μην υποστηρίζει Boot από SATA.Πράγμα ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό βέβαια!!Τι να τον κάνω διαφορετικά τον SATA;;;Για να μπορώ να τον βγάζω την ώρα που λειτουργεί;;;;;ΚΛΑΨ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...