Angelcrow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Συγνώμη για την καθυστέρηση μιας και είμαι και εγώ σαν τον Pesta είμαι στον στρατό!!! Όσο για το Απλά χρειάζομαι μια δευτερη γνώμη για το πως θα ξοδέψω τα λεφτά μου δεν σημαίνει ότι είναι και πολλά μιας και είμαι στο στρατό!!!Απλά ένα σλόγκαν μιας και όλοι προβληματιζόμαστε και θέλουμε να μην κάνουμε ανούσιες αγορές που μετά θα το μετανίωσουμε σκληρά. Προσωπικά έχω μείνει στην εποχή της 9600pro και 9600xt σαν καλές αγορές Αλλά άκουσα ότι η 6600gt έχει καλύτερες επιδόσεις από 9800 pro!Ισχύει αυτό;;;; και σκέφτηκα ότι για 200-230 ευρώ ανάλογα την υλοποίηση είναι καλή περίπτωση μιας και δεν θα αλλάξω για καιρό το σύστημα μου Η αγορά 512 μνήμης είναι όντως καλή ιδέα αλλά πρέπει να πουλήσω πρώτα τα 2 χ 256 ddr 400 που έχω και μετά να πάρω τα 2χ 512ddr 400 αλλά λόγω στρατού λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή αλλά δεν πιστεύω ότι είναι και αναγκάιο για εμένα. Όσο για το Low end μηχάνημα μου .... Όχι βρε παιδιά και Low end μην τρελαθούμε και όλας. Ας βγούν τα 64bit windows + office + games ας λειτουργήσουν όλα αυτά άψογα ή με λίγα προβλήματα και τότε εγώ θα το φωνάξω δυνατά για να το ακούσει όλος ο Ντουνιάς ότι το μηχάνημα είναι LOW END Όσο για τροφοδοτικό μάλλον για Herolchi 435 ή Tagan 480 το κόβω σε πέρίπτωση που χρειαστεί! Ευχαριστώ για τις πρωτάσεις σας και το Μάρτη που θα πάρω μετάθεση για Αθήνα θα επιδωθώ στην αγορά Πάντα φιλικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.