pseira Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Το έχω βάλει στο μάτι από τότε που το είδα στο Multirama και εχω αποφασίσει να το πάρω, αλλά έχω κάποιες απορίες! 1) Στο official site λέει "active PFC International version only" . Η έκδοση που φέρνει το multirama είναι η international ή καμία US Imported/ EU version με passive PFC 2) Έχω εναν Northwood p4 2.8, GF6800GT, 1gb ddr400, 1 SATA, 1 PATA, 2 DVDs + 2 fans. To load του υπολογιστή από οτι είδα σε ενα site που έχει αναφερθεί λέει max 364W (τώρα εχω ενα chieftech 360αρι και δεν μασάει ωστόσο!). Πόσο θόρυβο να περιμένω; Λέει 22db αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι σε load αλλά σε κανονικές συνθήκες. Θα είναι αρκετα ήσυχο γιατί κοιμάμαι πολύ κοντά στο PC και το βράδυ το chieftech ακούγεται αρκετα!
giorgos th. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 to chieftec akougetai arketa?ego giati den to akouo katholou? tespa.ta 22db den einai tipota.pio poli tha akous tous hdd na "marsaroun" para auto. sto site leei pos einai active PFC. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53010
pseira Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Τι να σου πω...εμένα ακούγεται ....Σίγουρα είναι το τροφοδοτικό..Έβγαλα όλα τα φαν εκτός από το CPU,chipset, psu, vga. Χαμήλωσα της vga στο τερμα, σταμάτησα τον 12αρι της ΧΡ120 για 1" με το χέρι (!!!!) και ακουγόταν μόνο το τροφοδοτικό! Έντονα κιόλας.. Ίσως να μου αρκεί και κάτι λιγότερο αλλά από το να δώσω 80 και να πάρω ενα μέτριο ας δώσω 100 και να πάρω κατι καλό... Όντως η DSL μας έχει καταστρέψει...Σύντομα παω και για δίσκο...
dpolal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε go for it με τα χίλια... Το πήρα πριν από μια εβδομάδα και είναι απίστευτο psu... :) Eίναι Active PFC, το γράφει επάνω φαρδιά πλατιά και από look έιναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, οι φωτό το αδικούν. Το φινίρισμα του είναι τόσο καλό που είναι σαν καθρέπτης και εντελώς λείο και τα καλώδια είναι πάρα πολύ καλά φτιαγμένα... Για ήχο τώρα είναι εντελώς αθόρυβο. Τρέχα... -------------------------------------------------------------------------------- Για να συγκρίνεις τώρα ήχο μεταξύ αυτού και του chieftech κάνε το εξής... Αποσύνδεσε το chieftech και βάλε τα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς συσκευές επάνω. Στράβωσε έναν μεγάλο συνδετήρα έτσι ώστε να μοιάζει με U. Σύνδεσε και τα δύο τροφοδοτικά στο ρεύμα. Στο μεγάλο καλώδιο τους πρέπει να βάλεις το U και να συνδέσεις το ΠΡΑΣΙΝΟ καλώδιο (μόνο ένα υπάρχει) με ένα οποιδήποτε ΜΑΥΡΟ (γειωση). Το psu θα πάρει μπροστά και μπορείς να συγκρίνεις εναλλακτικά τον θόρυβο. Μόλις βγάλεις το U σταματάει... BEBAIΑ AYTO NA ΓINEI ME ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ........ Στο σημείο που θα κρατάς τον συνδετήρα βάλε λίγη μονωτική ταινία δια παν ενδεχόμενο. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.