phovos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν μεχρι χθες είχα στο pc 2 δίσκους 1x40Gb με δυο partition(OS/data) και άλλο ένα 20gb ψιλοχτυπημενο μόνο για mp3... -Παίρνω ένα raptor τον βάζω μόνο του πάνω στο pc περναω win κτλ...Ολα οΚ -Βάζω και τους άλλους δύο πάνω και πάλι όλα οΚ -Επειδή το 40Gb τον είχα χωρίσει σε δύο κοματια είπα να τα κάνω ένα merge με το partition magic 8.... Κάνω ένα format στο πρώτο partition που είχε το OS και μετα πάω να κάνω το merge!Γίνονται όλες οι επιλογές και όταν αρχίζει η διαδικασία μου πετάει ένα error "something" και σταματά...Αυτή τη στιγμή τα win δε βλέπουν δίσκο(στο bios και στη διαχειρηση συσκευων είναι Οκ) και το partition magic μου βγάζει όλο το δευτερο partition(25Gb) σαν unallocated+ένα extended Δε με νοιαζει αν χασω τα προγράμματα φωτό κ.τ.λ αλλά έχω μέσα τη πτυχιακή μου την οποία είχα σχεδόν τελειώσει.... Τι μπορω να κάνω ρε παιδια?Πειτε καμια ιδέα γιατι έχει σταματήσει το μυαλό μου(κοινος τα χω χασει....) Το θεμα είναι να σώσω κανενα αρχειο όχι να κανω delete partition απο το cd των Win κτλ...
polaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Κοιτα... αυτη ειναι δυσκολη στιγμη (εχω πτηχιο και μαστερ και ξερω πολυ καλα πως νοιωθεις) και θελει καθαρο μυαλο.. Κατ'αρχας γνωμη μου ειναι βρες εναν αλλο δισκο και κανε ΚΛΩΝΟ τον "μη αναγνωρίσιμο" δισκο στον δανεικο δισκο μονο και μονο για να εισαι απολυτως καλυμενος οτι προσπαθωντας να τα βρεις δεν θα τα χασεις τελειως αν και δυστηχως το πιο λογικο ειναι να μην κλονοποιήσει τίποτα (αφου τον βλέπει ως άδειο). .. Φυσικα αυτο θα το κανεις με boot disk/cd του Νorton Ghost 9 (και αρα θα τον δει το δισκο) Παμε τώρα.. Πηγαινε computer management και δες αν τα windows βλεπουν το δισκο και απλα δεν του εχουν δοσει γραμμα.. Αυτο παιζει εντονα, αφου ΔΕΝ βλεπω γραμμα στο screenshot σου. Αν οχι, τοτε δωστου. Κανε δεξι κλικ και φτιαξε παρτισιον στο unallocated χωρο. Μετα με ενα προγραμμα πχ. file scavenger δες τί μπορεις να κάνεις recover. To πιο λογικο ειναι να τα βρεις σχεδον όλα, μιας και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να γράψεις ούτε ενα .τχτ αρχείο στον καινούριο δισκο! :) Οπότε λογικα ολο και κάτι θα βρεθεί. Χωρίς να θέλω να σε πικρανω εγω με τετοιο τρόπο είχα χασει 9gb mp3 που ηταν ολα κατεβασμένα με DIALUP 33,6 πριν 4 χρόνια... (γιαυτο και από τοτε το backup το έχω μεγαλη προταιρεότητα). Αν δεν γραψεις τιποτα στον δισκο το πιο πιθανο ειναι να τα βρεις ολα, εκτος και αν απο μαλακια εγινε convert απο πχ FAT32 σε NTFS η το αντιθετο... Δοκιμασε το και πες μας τι εγινε!
a123xxsp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 ρίξε και μια αναζήτηση για άλλα file recovery tools υπάρχει κάποιο που ίσως σε βοηθήσει χωρίς να κάνει νέο παρτίσιον στον δίσκο (δεν είμαι σπίτι και δεν θυμάμαι τον τίτλο, κάτι με recovery ήταν) καλή τύχη
phovos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Polaki: Ωραία προγραμματάκι καταφερα κι έσωσα όλες τις τσοντοφωτογραφίες από το 2003 μέχρι σήμερα(Κ@υλιαρης ο δίσκος...) και κάποια txt αρχεια!Δεν καταφερα να σώσω κανενα άλλο office file/exe/κτ.λ(Γι αυτά καίγομαι....) Επελεξα Exaustive search να βάλω και την άλλη επιλογή(defunct Volume search) μπας και βρει τίποτα? Τωρα θα κάνω και μια δοκιμή το Stellar Phoenix μήπως βρει τίποτα παραπάνω... a123xxsp Αν το θυμηθείς κάνε ένα post σε παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.