Προς το περιεχόμενο

pdf se word

kliros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα pdf αρχειο και παω να το κανω word αλλα βγαζει κατι τρελα στο word .τι μπορει να φταιει ;γιατι αλλα pdf μετετρεπονται σωστα ,ενω αυτο όχι;

σκοπος μου ειναι να το μεταφρασω στο systran.δοκιμασα να το κανω κατευθειαν απο pdf σε systran αλλα παλι δε γινεται τιποτα.υπαρχει κανας αλλος τροπος;

Δημοσ.

λες και γράφετε κινέζικα:

"...γιατι αλλα pdf μετετρεπονται σωστα..."

απο ποιο προγραμμα?

"...menu-advanced-accessibility-add tags to document kai kanto word meta..." μενου, σε ποιο προγραμμα?

"...sthn grammh ergaleiwn..." ποιανού?

εγω μονο το pdf2word ξερω, αλλα δεν ειναι εγγυημενα τα αποτελέσματα για ολα τα pdf

Δημοσ.

Είναι θέμα κωδικοποίησης του pdf. Νομίζω ότι όσα γράφονται σε Macintosh έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά κατά το copy-paste στο Word (κάτι παίζει με το unicode). Πάντως η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση είναι το Finereader (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ίσως να δουλεύει σε κάποιες περιπτώσεις και η εντολή Fix broken test του Word.

Δημοσ.

ti poianou den se katalabainw. me ti to anoigeis to pdf? an to anoigeis me to pro exei grammh menou an den exei tote dexia sthn mpara kulishs exei ena belaki pou emfanizei to menu. pws na to pw alliws.3exna to menu den blepeis pou8ena {file edit view document comments tools advanced window help} pane advanced =>accessibility=>ADD TADS TO DOCUMENT

post-18521-12906291926_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...