kliros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 εχω ενα pdf αρχειο και παω να το κανω word αλλα βγαζει κατι τρελα στο word .τι μπορει να φταιει ;γιατι αλλα pdf μετετρεπονται σωστα ,ενω αυτο όχι; σκοπος μου ειναι να το μεταφρασω στο systran.δοκιμασα να το κανω κατευθειαν απο pdf σε systran αλλα παλι δε γινεται τιποτα.υπαρχει κανας αλλος τροπος;
perkas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 menu-advanced-accessibility-add tags to document kai kanto word meta
kliros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 sorry κιολας ,αλλα σε ποιο menu ενοεις; στο pdf δε βρισκω κατι τετοιο
random Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 λες και γράφετε κινέζικα: "...γιατι αλλα pdf μετετρεπονται σωστα..." απο ποιο προγραμμα? "...menu-advanced-accessibility-add tags to document kai kanto word meta..." μενου, σε ποιο προγραμμα? "...sthn grammh ergaleiwn..." ποιανού? εγω μονο το pdf2word ξερω, αλλα δεν ειναι εγγυημενα τα αποτελέσματα για ολα τα pdf
kliros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 απο κανενα προγραμμα .select all και copy το pdf ,paste στο word το κινεζικο που κολλαει;λακωνικοι ίσως ναι.....
accipio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Είναι θέμα κωδικοποίησης του pdf. Νομίζω ότι όσα γράφονται σε Macintosh έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά κατά το copy-paste στο Word (κάτι παίζει με το unicode). Πάντως η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση είναι το Finereader (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) με πολύ καλά αποτελέσματα. Ίσως να δουλεύει σε κάποιες περιπτώσεις και η εντολή Fix broken test του Word.
perkas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 ti poianou den se katalabainw. me ti to anoigeis to pdf? an to anoigeis me to pro exei grammh menou an den exei tote dexia sthn mpara kulishs exei ena belaki pou emfanizei to menu. pws na to pw alliws.3exna to menu den blepeis pou8ena {file edit view document comments tools advanced window help} pane advanced =>accessibility=>ADD TADS TO DOCUMENT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.