Fan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Kapou eixa diavasei oti ginete na sindeseis asirmata ton H/Y me tin tileorasi. Ean isxiei auto ti prepei na agoraso kai poso stixizei peripou?
zx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 εγω αγορασα πριν ενα χρονο μια συσκευη με 30 ευρο απο τα Lidl . αποτελειτε απο πομπο και δεκτη παιρνει το σημα απο το tv out (εκει ειναι ο πομπος) και το στελνει στην τηλεοραση (εκει ειναι ο δεκτης) . σε καταστηματα με ηλεκτρονικα 8α βρεις τετοιες συσκευες σε αυτη την τιμη περιπου
Fan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ta apotelesmata poia einai? To sima kai o ixos metaferontai kala? Giati ego exo ton H/Y sto domatio kai tin TV sto saloni opote tha paremvalete toixos. O ixos pou metaferete einai 5.1?
digitals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Wireless media center legontai kai poulioyntai pantoy (stoyrnari, plaisio ktlp) alla einai arketa akribotera apo 30 eyro.....
pp6210 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Επίσης, το πόσο σταθερό είναι το σήμα ή ευαίσθητο σε παρεμβολές εξαρτάται απο την συχνότητα μετάδοσης. Νομίζω στα 2.4Ghz είναι πιό σταθερό απο τα 1,2 ή τα 900Mhz. Και για το 5.1 μάλλον χλωμό στις entry level τιμές.
kx5 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Και κάτι απλό, πρόχειρο και φθηνό 8) Για μετάδοση εικόνας μόνο σε πολύ κοντινή απόσταση. Μου στοίχισε 15€ περίπου...
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Exei kali apekoneisi omos?Kaliteri apo ena s-video kalodio?
kx5 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Exei kali apekoneisi omos?Kaliteri apo ena s-video kalodio? Για τη 14'' τηλεόραση που έχω απέναντι από το κρεβάτι μου μια χαρά είναι. Για τις ίδιες αποστάσεις ακόμη και με το καλώδιο μπορεί να έχεις πρόβλημα στην ποιότητα. Αν θες άψογα αποτελέσματα πρέπει να πας σε link στα 1.2GHz όπως είπε ο pp6210 ή κάτι ανάλογο.
overclocker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Exei kali apekoneisi omos?Kaliteri apo ena s-video kalodio? Kalyteri apo S-Video....Den einai dynaton na ginei kati tetoio.
overclocker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 kx5 exeis sxedio gia tin kataskeui pou les h kanena link?
kx5 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Έχω αλλά δεν είναι σωστό να το βάλω public. Αν το θέλεις pm me.
JGL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ο ήχος είναι μονοφωνικός ή στερεοφωνικός στην καλύτερη περίπτωση, λόγω της συχνότητας λειτουργίας δεν υπάρχει πρόβλημα αν παρεμβάλλεται τοίχος και η τιμή είναι περίπου στα 80 ευρώ.
madsc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Έχω αλλά δεν είναι σωστό να το βάλω public. Αν το θέλεις pm me. Αν δεν είναι copyrighted το σχέδιο δεν υπάρχει πρόβλημα να το σηκώσεις public. Μπορεί να βοηθήσει κ κάποιους άλλους. /sc
zx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ta apotelesmata poia einai? To sima kai o ixos metaferontai kala? Giati ego exo ton H/Y sto domatio kai tin TV sto saloni opote tha paremvalete toixos.O ixos pou metaferete einai 5.1? eikona kai ixos metadidonte teleia kai se mena parembalontai 2 toixoi apo to grafeio sthn krebatokamara o ixos den einai 5.1 alla stereo ta Lidl 8a ksanabaloun sigoura tin siskeyh... gia ta lefta tis (30 euro) einai poli kali kai exei kai ola ta kalodia - scart-rca kai kati alla gia tilexeirismo tis siskeyhs apo opou erxete to sima alla den ta exo dokimasei auto akomi
kx5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Αν δεν είναι copyrighted το σχέδιο δεν υπάρχει πρόβλημα να το σηκώσεις public. Μπορεί να βοηθήσει κ κάποιους άλλους. Μάλλον είναι copyrighted, αν και παλιά κατασκευή - ποιος θα νοιαστεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.