Προς το περιεχόμενο

Thelw na dinw mono 3kb se ena pc sto diktyo :P

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν αλλάζει ο άλλος στο άλλο pc την τιμή από το netlimiter? Εκτός αν είναι δικό σου το pc και θες να κόβεις το bw για άλλο λόγο.

Δημοσ.

Ton netlimiter θα πρέπει να στηθεί μόνο στον client και να ρυθμιστεί το bandwidth. Δηλαδή δεν σε βολεύει και πρέπει να βρεις κάτι σε server-side εφαρμογή.

Δημοσ.

Λογικά το NetLimiter πρέπει να σου εμφανίζει σαν upload το πακέτο που θα κατεβάζει ο άλλος. Οπότε πιστεύω ότι αυτό περιορίζεις και είσαι ok :)

Δημοσ.

Δes to topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=673184#post673184

για το ccproxy . αν και το εχω δουλεψει παλια, δεν ασχοληθηκα με περιορισμό traffic.

πρεπει να πας account manager,

επιλεγεις απο λιστα "permit only"

kai New

epilegeis αν η αναγνωριση του χρηστη θα γινεται με

την ip, username, password ή συνδιασμους

και δινεις ενα μεγεθος τραφικ (σε Bytes)

ή ρωτα τον dreamcast που το ζητησε για τον ιδιο λογο.

προφανως θα σταματησεις το internet connection sharing των windows για να μη βγαινει ο αλλος κατευιειαν εξω, και να εχει μοναδικη εξοδο μεσα απο το ccproxy

pls κανε ενα reply εδω, αν δουλευει σωστα, να ξερουμε

Δημοσ.
Λογικά το NetLimiter πρέπει να σου εμφανίζει σαν upload το πακέτο που θα κατεβάζει ο άλλος. Οπότε πιστεύω ότι αυτό περιορίζεις και είσαι ok :)

Εμένα στο lan το netlimiter δεν μου δείχνει τίποτα όταν παίρνουν από τα shares μου (από windows sharing) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τους μειώσω όταν χρειάζεται. Υποθέτω ότι και στο ICS δεν θα δείχνει τι κάνει ο άλλος.

Δημοσ.

Δεν το ήξερα :? δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ. Σε λίγο καιρό που θα έχω δεύτερο pc, θα σου πω :)

Το NetLimiter το κατεβάζεις από την βιβλιοθήκη που, που θα το έχεις αγορασμένο :)

Δυστυχώς δεν είναι free προγραμματάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...