TheBoyFromSalina Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 06 MONACO Lise Darly - Tout de moi "Το Μονακο εχει κολλησει στο 79"' date=' "[i']Ποιος πεθανε?[/i]" και "Βαλτο στις 45" ειναι μονο 3 απο τα σχολια που εχω ακουσει/διαβασει για αυτο το κομματι. Εμενα μ'αρεσει ομως (σημαδι οτι θα πατωσει ). Ηδονικα αργη μπαλαντα που ενισχυεται απο αερινα φωνητικα οπισθεν. Γμτ! Το κομματι που ειχα βρει ηταν διαφορετικο απο το πραγματικο. : Καποιος ηλιθιος ειχε ονομασει ενα ασχετο mp3 με τον τιτλο του τραγουδιου του Μονακο... :-x To πραγματικο τραγουδι δε μου αρεσε καθολου. Κι εχω μεινει με ενα τραγουδι που μ'αρεσει αλλα δεν ξερω ποιο ειναι
andrip Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 προσωπικά δεν περιμενα να μεινει εκτος η Λευκορωσία. Μεγάλο φαβορι βλέπω την Ελβετια (άκου 22.00 στα στοιχηματα) και αρκετες ελπίδες σαν σουπερ αουτσαιντερ Νορβηγια
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 προσωπικά δεν περιμενα να μεινει εκτος η Λευκορωσία. Μεγάλο φαβορι βλέπω την Ελβετια (άκου 22.00 στα στοιχηματα) και αρκετες ελπίδες σαν σουπερ αουτσαιντερ Νορβηγια Oυτε κι εγω περιμενα Λευκορωσια εξω. Εκανε πολυ καλη εμφανιση. Μεγαλη αδικια και για τη Selma της Ισλανδιας... Οσο για φαβορι και στοιχηματα' date=' τα ειδαμε πως πηγαν και στα ημιτελικα... :neutral: Σχολια για τα τραγουδια του τελικου: [b']02 UK Javine - Touch my fire[/b] H Javine και ενας Κυπριος υπογραφουν ενα πιασαρικο ποπακι με σαφεις ανατολιτικες αναφορες και η Βρετανια εχει μετα απο χρονια μια αξιοπρεπη συμμετοχη. 03 MALTA Chiara - Angel Με ενα ρεφρεν που ολο και παει να βγει σε "Power of love" αλλα τελικα τραβαει το δρομο της αδιαφοριας, το τραγουδι της Μαλτας θα μπορουσε καλλιστα να κερδισει το διαγωνισμο. 20 χρονια πριν. 06 TURKEY Gulseren - Rimι Rimi Ley Το κακο με την Τουρκια φετος ειναι οτι δυσκολα ξεχωριζει, αφου πολλες χωρες στελνουν κομματια στη γλωσσα τους και με εθνικ/ανατολιτικα στοιχεια. Αυτο το κομματι θα ταιριαζε για ενα comeback της Γαρμπη - και θα εκανε και επιτυχια... 08 ALBANIA Ledina Celo - Neser Shkoj ... οπως και το τραγουδι της Ledina, η οποια τελικα θα τραγουδησει στα αγγλικα. Χιλιομετρα μακρια απο την περσινη αλβανικη συμμετοχη, το τραγουδι ειναι της εθνικ κατηγοριας και αποτελει απαντηση στο "Σημερα γαμος γινεται...." 09 CYPRUS Kωνσταντινος Χριστοφορου - Ελα ελα Που πας στη Eurovision με τετοιο ονομα? Και με τετοιους στιχους? "My persistence is outrageous"? Απολυστε το στιχουργο (και τους ηχοληπτες του ημιτελικου, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια). 10 SPAIN Son de sol - Brujeria Mην ειναι τα Κετσαπακια? Δε με ξεγελανε τα κοριτσια - αυτες ειναι αλλα μεταμφιεστηκαν για το διαγωνισμο. 12 SERBIA MONTENEGRO No Name - Zauvijek Tvoja Power ballad σε βαλκανικο στυλ και το απαραιτητο στοιχειο για να ξεχωρισουμε (αυτη τη φορα ειναι κατι καμπανες που χτυπανε). 14 SWEDEN Martin Stenmarck - Las Vegas Αμερικανοειδες δεκαετιας 70 λιγο πριν ξεκινησει η ντισκο με πολλα πνευστα για να δημιουργηθει και ατμοσφαιρα. Σε λιγο θα βγει και ο Elvis με την κοιλια να εξεχει. 16 UKRAINE Greenjolly - Razom Nas Bahato Οι αρχικοι στιχοι που καταφερονταν εναντιον της πολιτικης καταστασης στην Ουκρανια αφαιρεθηκαν για την τελικη βραδια, αλλα το αποτελεσμα παραμενει εξαιρετικα ενδιαφερον. Πολιτικος urban υμνος που θα μπορουσε να καταστραφει ευκολα απο μια ασχημη σκηνικη παρουσια. 17 GERMANY Gracia Baur - Run & Hide Κατι σα νοθο παιδι της Melissa Etheridge και των TATU, το τραγουδι ροκαρει (η τουλαχιστον προσπαθει). Οχι ασχημο, αν και παλι κατι αλλο θυμιζει. 19 GREECE Eλενα Παπαριζου - My number one Aν το 2001 υπηρχαν αρκετα κομματια καλυτερα απο αυτο των Antique, φετος αυτο το εμποδιο φαινεται να μην υπαρχει. Οχι βεβαια οτι το καλυτερο τραγουδι νικαει... Το μειονεκτημα φετος ειναι η πληθωρα των εθνικ τραγουδιων και το σηκωμα επι σκηνης αλα Ruslana που ανετα μπορει να λειτουργησει αρνητικα. Αξιοπρεπεστατη συμμετοχη παντως - Ρακιντζη και Μαντω, κρατηστε σημειωσεις για επομενες προσπαθειες. 20 RUSSIA Natalia Podolskaja - Nobody Hurt No One Αλλο ενα απο τα κομματια με πολυ αρνητικες κριτικες. Ροκ και καλα, προς Avril Lavigne μερια, στο λιγο πιο μονοτονο, θα μπορουσε καλλιστα να γινει ραδιοφωνικη επιτυχια. 21 BOSNIA HERZEGOVINA Feminnem - Zovi Αλλο ενα Waterloo στη Εurovision. Κοριτσια, πηγαιντε να κανετε κανα δειγματισμο τσιγαρων καλυτερα. 24 FRANCE Ortal - Chacun pense a soi H χωρα που ολοι αγαπουν να μισουν στο διαγωνισμο επιστρεφει με (shock!) ενα ρυθμικο κομματι, λιγο urban, λιγο strings αλα Joe Dassin και μια παραγωγη πολυ φρεσκια (αν ημασταν στο 1992). Συμπαθητικο παντως.
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 kali epityxia loipon stin elena, eyxes gia tin kalyteri dynati thesi... xronia tis polla kiolas!
Mixalakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Πάμε για έναν live σχολιασμό??? Άς κάνουμε λοιπόν το δικηγόρο του διαβόλου.... Edit: Άν και έχασα τα πρώτα 6 απο τα υπόλοιπα ξεχώρισα της Σερβίας... Είμαστε στης Δανίας τώρα...
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Και δεν πάμε; Έχασα τα 3 πρώτα βέβαια... Δε βαριέσαι; 1. 2. 3. 4. Ρουμανία: Τί όμορφη κοπέλα! Καλό και το τραγουδάκι, αλλά δεν μου άρεσε κάτι... Η φωνή της σα να είχε κάτι τις... 5. Νορβηγία: Ωραίο ροκ τραγουδάκι, σα να άκουγα Bon Jovi/Def Leppard... Από εμφάνιση, θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τον Ρακιντζή... Ψιλοάθλια... 6. Τουρκία: Κλασικό ανατολίτικο τραγούδι. Καλό για buddha bar συλλογές. 7. Μολδαβία: Ωχ! Αμάν! Τι ακούν τα αυτάκια μου και τί βλέπουν τα ματάκια μου; Μου θύμισαν το περσινό Τούρκικο τραγούδι, αλλά αυτοί δεν αντέχονται! 8. Αλβανία: Συμπαθέστατη η Αλβανή, ερμηνεία ψιλοχάλια, το τραγούδι επίσης... Το "Ντι μπι ντάι" το θυμάστε; Ε, αυτό μου έφερε στο μυαλό... Πολύ ανατολή φέτος ρε παιδί μου... 9. Κύπρος: Πωπω τι χειροκρότημα! Πανικός από κάτω ή ήταν η ιδέα μου; Καλά αυτό το τραγούδι πάει γάντι με τις Αλβανίας... Λες και δεν τελείωσε ακόμα το προηγούμενο. Χάλι μήπως και αυτό; Αρχίζω να παθαίνω αλεργεία στους ανατολίτικους ήχους... Η Ελίνα όμως... Κούκλα! 10. Ισπανία: Μμμμμμ... Αυτές οι τρεις μου άρεσαν πολύ... Περήφανοι οι γονείς τους! Το τραγούδι τους όμως... Κρίμα, τίποτα διαφορετικό. Κι εκείνοι οι «Νονοί» τί ήθελαν εκεί γμτ; 11. Ισραήλ: Καλούτσικο τραγουδάκι, χαριτωμένη ερμηνεύτρια, αρκετά καλή ερμηνία, χωρίς υπερβολές επί σκηνής, αλλά και πάλι... τίποτα ενδιαφέρον... 12. Βοσνία/Μαυροβούνιο: ΠΩΠΩ!!! Αυτό... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Επιτέλους ένα τραγούδι που με ενθουσίασε!!! Τους βλέπω σε καλή θέση! 13. Δανία: Χμ... Καλό τραγουδάκι... Κάτι μου θύμισε ρε γμτ... Would I Lie To You; Δεν μπόρεσα να κατάλάβω τί... Κάτι από 90ς πάντως... 14. Σουηδία: Καλέ αυτό μοιάζει με το 'I Want Hold Your Hand' στην αρχή...; Και μετά με κάτι μοιάζει! 15. F.Y.R.O.M: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ!!! Δεν θα το αντέξω γι απόψε! Μπουζούκι ακούω ή είναι η ιδέα μου; Γιατί μου θυμίζει το περσινό το δικό μας; Α... Μέσα στην πρωτοτυπία! Yuppie! hahaahhaahahah 16. Ουκρανία: ΚΑΛΑ Ε!!! ΓΑΜΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!! Επιτέλους ακόμα ένα ωραίο!!! Ωραία μουσική, καλή ερμηνεία, με ξεσήκωσε ομολογώ! Να πω πως το βλέπω ψηλά; Ε, θα το πω! 17. Γερμανία: Αρχίσαμε με τα καλά τραγούδια μου φαίνεται! Αυτό και να μην πάει καλά... Νομίζω πως θα το ακούσουμε... Κάτι από Meredith Brooks σα να έχει... 18. Κροατία: Ωραία μουσική! Παραδοσιακή Eurovisionική εμφάνιση... Ερμηνεία χωρίς πολύ πάθος αλλά και πάλι είναι καλό τραγουδάκι... Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Καλέ ίδια η Britney! Λυπάμαι πολύ που θα το πω... Αλλά nothing special... Όπως περίμενα άλλωστε... Ελπίζω να είμαι η μόνη που το βλέπω έτσι και οι χώρες που ψηφίζουν, να μην το βλέπουν...
Greenbez Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Poli kaloi eimastan paidia!!! dld eleos ama den paroume tin prwti thesi kai fetos na steiloume gia spasimo ton floriniwti tou xronou....
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 20. Ρωσία: Πολύ ενδιαφέρον τολμώ να πω και το βλέπω και ψηλά... Εξαιρετική ερμηνεία και πολύ καλή μουσική! 21. Βοσνία Ερζεγοβίνη: Τα παιδιά των ABBA... Ξεπερασμένος ήχος αν και από εμφάνιση είναι αρκετά καλές, αλλά δυστυχώς γι αυτές η Eurovision δεν είναι μόνο καλλιστεία. 22. Ελβετία: ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ 1Η ΘΕΣΗ!!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ' ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ! Καλά! ΤΙ ΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;; 23. Λετονία: Λίγο Extreme με λίγο Kelly Family και ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Βγήκε μια συμπαθητική γλυκανάλατη μπαλαντούλα, για όλες τις ώρες. Δε νομίζω να έχει μέλλον απόψε... 24. Γαλλία: Μμμμ... Ακόμα ένα πολύ καλό τραγουδάκι που μάλλον θα αδικηθεί. Θα το αγαπήσουν τα ραδιόφωνα όμως, φαντάζομαι. Πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και φέτος... Καλή μας τύχη λοιπόν!
ifrit Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Cristina pou vriskeis to kouragio gia toses analyseis se panomoiotypa aynanistika tragoudia? bravo sou pantws pou asxolhsai
leukonas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Bravo stin Ellena,Bravo stin Ellada.....me 230 bathmous eimaste oi protoi.
Akujin Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μ Π Ρ Α Β Ο _ Ε Λ Ε Ν Α Μ Π Ρ Α Β Ο _ Ε Λ Λ Α Δ Α :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.