Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2005

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η eurovision κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι μια μαλ@κία και μισή!!!

Aυτό είναι και το συστατικό της "επιτυχίας" της στην Ελλάδα.

Καταπιάνονται με αυτό όλα τα υπερπροβεβλημένα κατακάθια της λαικοπόπ,και το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό με τα ξεκατινιάσματα στις

κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Το χειρότερο και πιο βαρετό σενάριο θα ήταν,να δήλωναν συμμετοχή τίποτα Χατζηγιάννηδες Κότσιρες Νταλάρες...ή μήπως όχι? :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά όσον αφορά τα προγνωστικά περί φαβορί, θέσης κτλ, καλό θα ήταν να σκεφτεί κανείς οτι όλη αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από εταιρίες στοιχημάτων και Internet Poll και πλέον συντηρείται και ανακυκλώνεται εν μέρει από τα κανάλια προς τέρψην της "εθνικομ@λ@κί@ς" μας που είπε εύστοχα και ο Salina Boy!!!

Οπότε μη μασάτε με φαβορί και λοιπές μλκιες...Στο τέλος κάποιοι θα μετράνε ΕΥΡΩ και οι υπόλοιποι θα αναρωτιούνται για ακόμα μια φορά "μα πως γίνεται και χάσαμε, ήμασταν 1ο, 2ο, 3ο, και δεν ξέρω γω τι άλλο φαβορί," και ανακαλύπτουν για ακόμα μια κουραστική φορά καινούριες "θεωρίες συνωμοσίας" οι οποίες πάλι κατάφεραν και στέρησαν από την πολύπαθη Ελλαδίτσα μας την πολυπώθητη διάκριση, κτλ, κτλ, κτλ... Πόσο εχω βαρεθεί κάθε χρόνο να ακούω τα ίδια και τα ίδια προβέψιμα και ανύπαρκτα-ανούσια επιχειρήματα...

By the way...o Shadowthief τα συνόψησε ωραία! Σιγά τον φοβερό διαγωνισμό ποιοτικής μουσικής...Ημαρτον δηλαδή! Ποιός άραγε παίρνει έστω και μια μικρή ιδέα για την μουσική παράδοση κάθε χώρας ακουγοντας τα τραγούδια που πάιζουν στην Eurovision??? :? :neutral: :?

Δημοσ.
Στο τέλος κάποιοι θα μετράνε ΕΥΡΩ και οι υπόλοιποι θα αναρωτιούνται για ακόμα μια φορά "μα πως γίνεται και χάσαμε, ήμασταν 1ο, 2ο, 3ο, και δεν ξέρω γω τι άλλο φαβορί,"

αχαχα... σωστή τοποθέτηση του hugelacky

Δημοσ.

Εγω νόμίζω πως η Eurovision γίνεται μόνο για να προοθούν κάποιους "καλλιτέχνες", έτσι ώστε να βγάλουν γρήγορα λεφτά. Θυμάται κανένας σας τους νικητές και τα τραγούδια τους απο περασμένες eurovision? ΟΧΙ φυσικά, επειδή δουλεύουν για αυτό τον σκοπό. Πριν απο μερικές μέρες, είχε βγεί εκείνος που ήταν μαζί με την Παπαρίζου (είδατε, ούτε εγώ δεν τον θυμάμαι!), στην Λαμπίρη (νομίζω) και παραπονιόταν πως τον έχουν ξεχάσει όλοι. Τι να πείς...

Δημοσ.

Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη. Η βραδια του τελικου διαμορφωνεται ως εξης.

1.

2. United Kingdom

3. Malta

4.

5.

6. Turkey

7.

8. Albania

9. Cyprus

10. Spain

11.

12. Serbia & Montenegro

13.

14. Sweden

15.

16. Ukraine

17. Germany

18.

19. Greece

20. Russia

21. Bosnia & Herzegovina

22.

23.

24. France

Δημοσ.
Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη. Η βραδια του τελικου διαμορφωνεται ως εξης.

1.

2. United Kingdom

3. Malta

4.

5.

6. Turkey

7.

8. Albania

9. Cyprus

10. Spain

11.

12. Serbia & Montenegro

13.

14. Sweden

15.

16. Ukraine

17. Germany

18.

19. Greece

20. Russia

21. Bosnia & Herzegovina

22.

23.

24. France

ti einai ayta?dikes sou problepseis,H ta exeis brei kapou?

Δημοσ.

Ξανα μανα (του τουυυυυ, του ντου ντου) [/muppets mode]

Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη

Οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις χωρες που θα προκριθουν στα ημιτελικα.

Δημοσ.
Ξανα μανα (του τουυυυυ' date=' του ντου ντου) [/muppets mode']

Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη

Οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις χωρες που θα προκριθουν στα ημιτελικα.

oypssss m@LAK1@ moy!!! :? :) egw nomiza oti htan problepseis gia nikhtes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...