_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Η eurovision κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι μια μαλ@κία και μισή!!! Aυτό είναι και το συστατικό της "επιτυχίας" της στην Ελλάδα. Καταπιάνονται με αυτό όλα τα υπερπροβεβλημένα κατακάθια της λαικοπόπ,και το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό με τα ξεκατινιάσματα στις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Το χειρότερο και πιο βαρετό σενάριο θα ήταν,να δήλωναν συμμετοχή τίποτα Χατζηγιάννηδες Κότσιρες Νταλάρες...ή μήπως όχι?
hugelacky Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Παιδιά όσον αφορά τα προγνωστικά περί φαβορί, θέσης κτλ, καλό θα ήταν να σκεφτεί κανείς οτι όλη αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από εταιρίες στοιχημάτων και Internet Poll και πλέον συντηρείται και ανακυκλώνεται εν μέρει από τα κανάλια προς τέρψην της "εθνικομ@λ@κί@ς" μας που είπε εύστοχα και ο Salina Boy!!! Οπότε μη μασάτε με φαβορί και λοιπές μλκιες...Στο τέλος κάποιοι θα μετράνε ΕΥΡΩ και οι υπόλοιποι θα αναρωτιούνται για ακόμα μια φορά "μα πως γίνεται και χάσαμε, ήμασταν 1ο, 2ο, 3ο, και δεν ξέρω γω τι άλλο φαβορί," και ανακαλύπτουν για ακόμα μια κουραστική φορά καινούριες "θεωρίες συνωμοσίας" οι οποίες πάλι κατάφεραν και στέρησαν από την πολύπαθη Ελλαδίτσα μας την πολυπώθητη διάκριση, κτλ, κτλ, κτλ... Πόσο εχω βαρεθεί κάθε χρόνο να ακούω τα ίδια και τα ίδια προβέψιμα και ανύπαρκτα-ανούσια επιχειρήματα... By the way...o Shadowthief τα συνόψησε ωραία! Σιγά τον φοβερό διαγωνισμό ποιοτικής μουσικής...Ημαρτον δηλαδή! Ποιός άραγε παίρνει έστω και μια μικρή ιδέα για την μουσική παράδοση κάθε χώρας ακουγοντας τα τραγούδια που πάιζουν στην Eurovision??? :? :neutral: :?
avatar_dw Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 telika ti esti eurovision?8eama psyxagwgiko HHHH mia apath gia na mas paroun to cash HHHH mia akomh ypobhbash tou IQ mas?
kSiS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Στο τέλος κάποιοι θα μετράνε ΕΥΡΩ και οι υπόλοιποι θα αναρωτιούνται για ακόμα μια φορά "μα πως γίνεται και χάσαμε, ήμασταν 1ο, 2ο, 3ο, και δεν ξέρω γω τι άλλο φαβορί," αχαχα... σωστή τοποθέτηση του hugelacky
theoritikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εγω νόμίζω πως η Eurovision γίνεται μόνο για να προοθούν κάποιους "καλλιτέχνες", έτσι ώστε να βγάλουν γρήγορα λεφτά. Θυμάται κανένας σας τους νικητές και τα τραγούδια τους απο περασμένες eurovision? ΟΧΙ φυσικά, επειδή δουλεύουν για αυτό τον σκοπό. Πριν απο μερικές μέρες, είχε βγεί εκείνος που ήταν μαζί με την Παπαρίζου (είδατε, ούτε εγώ δεν τον θυμάμαι!), στην Λαμπίρη (νομίζω) και παραπονιόταν πως τον έχουν ξεχάσει όλοι. Τι να πείς...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη. Η βραδια του τελικου διαμορφωνεται ως εξης. 1. 2. United Kingdom 3. Malta 4. 5. 6. Turkey 7. 8. Albania 9. Cyprus 10. Spain 11. 12. Serbia & Montenegro 13. 14. Sweden 15. 16. Ukraine 17. Germany 18. 19. Greece 20. Russia 21. Bosnia & Herzegovina 22. 23. 24. France
avatar_dw Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη. Η βραδια του τελικου διαμορφωνεται ως εξης. 1. 2. United Kingdom 3. Malta 4. 5. 6. Turkey 7. 8. Albania 9. Cyprus 10. Spain 11. 12. Serbia & Montenegro 13. 14. Sweden 15. 16. Ukraine 17. Germany 18. 19. Greece 20. Russia 21. Bosnia & Herzegovina 22. 23. 24. France ti einai ayta?dikes sou problepseis,H ta exeis brei kapou?
Costinio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ti einai ayta?dikes sou problepseis,H ta exeis brei kapou? lol
avatar_dw Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 lol [img']http://www.tfrc.gr/forums/html/emoticons/prie.gif[/img] egrapsa pali eeeee???
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Ξανα μανα (του τουυυυυ, του ντου ντου) [/muppets mode] Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη Οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις χωρες που θα προκριθουν στα ημιτελικα.
panzos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 http://www.eurovisionmania.gr to apo lyto forum gia ton fetino diagvnismo !
avatar_dw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ξανα μανα (του τουυυυυ' date=' του ντου ντου) [/muppets mode'] Η Ελλαδα τελικα κληρωθηκε να βγει 19η στη σκηνη Οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις χωρες που θα προκριθουν στα ημιτελικα. oypssss m@LAK1@ moy!!! :? egw nomiza oti htan problepseis gia nikhtes...
insomniac_new Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 oypssss m@LAK1@ moy!!! :? egw nomiza oti htan problepseis gia nikhtes... LOOOOOOOOOOL να προσέχεις αλλη φορά
sakaflias Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Τελικα κανενα βιντεακι της παπαριζου θα βρουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.