Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2005

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta akousate ta tragoudakia ?

giati gia tragoudakia prokeitai

panw apo th 10h thesh den nomizw na pame me ayta

afoy etsi ki alliws den prokeitai na kanoume tipota pote giati de stelnoume kana terzh na akoustei kai h glwsa mas kai kana mpouzoukaki

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλέποντας τον διαγωνισμό (κάτι πρέπει να κάνω μια και δε μπορώ να βγω έξω), πρέπει να πω:

Το καλύτερο τραγούδι είναι αυτό που γράψανε οι Σουηδοί, και το μόνο που για μένα στέκεται πραγματικά σαν τραγούδι. Του Δάντη είναι απλά καλύτερο από το άλλο το ΟΚ-ΟΚ που είναι απλά α-νε-κδι-ηγη-το.

Αυτό που πρέπει να πω πάντως, είναι ότι μάλλον καλύτερα θα ήταν να στείλουμε τους C-REAL που έχουν πιάσει καλά το νόημα της ανώδυνης ποπ.

Δημοσ.

Παντως με οποιο τραγουδι και να παμε η Παπαριζου ειναι ολα τα λεφτα... Καπου που να μπορουμε να βρουμε τα τραγουδια ομως υπαρχει????

Δημοσ.

Το τραγούδι βγήκε, πάλι πάτο θα πιάσουμε. Από την μια καλό γιατί δε θα μας πρήξουν με την "μεγάλη εθνικη επιτυχία" από την άλλη θα μας πρήξουν γιατί δεν πήγε καλά... Καμιά φορά λέω ότι είναι καλά που είμαι στρατό και χάνω τέτοιες μ@μ@κίες....

Δημοσ.

Βασικα φετος που αλλαξαν τα προσωπα νομιζω οτι θα γινει καλυτερη προωθηση στο εξωτερικο εστω και καθυστεημενη. Παντως φαγαμε στην μαπα ολους τους ξενους που θα συμμετασχουν φετος.

Δημοσ.

με τα τραγουδια που στελνουν καθε χρονο, για να βγουμε πρωτοι θα πρεπει να περιμενουμε ως το 2012 που θα γινουμε 100 εκατομμυρια!!!

Δημοσ.
με τα τραγουδια που στελνουν καθε χρονο, για να βγουμε πρωτοι θα πρεπει να περιμενουμε ως το 2012 που θα γινουμε 100 εκατομμυρια!!!

blepeis kai esy liakopoulo?

Δημοσ.

παιδιά εντάξει το τραδούδι που βγήκε δεν είναι και αίσχος, απλά μπορεί στους περισσότερους από εσάς εδώ να μην σας αρέσει. εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ και το τραγούδι είναι πολύ ωραίο.

τώρα κάτι άλλο... ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ θα το ακούσετε μέχρις ώτου να σας αρέσει... εδώ μέχρι και το σ.ε.γ.α.μ.ω ακούστηκε... αυτό θα πεί πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ..

για το τραγούδι της Rouslanas άκουσα τα χειρότερα, αλλά μόλις ακουγόταν στο beach bar ή στο club αμέσως όλοι φώναζαν και σήκωνονταν να χορέψουν και οι κουτσοί..

διαψεύστε με

Δημοσ.

Ένας καλός λόγος να κόψεις τα beach bars και τα clubs... Κάπως έτσι καταλαβείνεις το επίπεδο της διασκέδασης που σου πουλάνε...

Δημοσ.

πολύ καλό τραγουδάκι χιλιες φορές καλύτερο από το shake it.Ασε που η Παπαρίζου σκιζει εξαιρετική σκηνική παρουσία!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αρνητικοτητα; τα ιδια δε λέγατε και πέρυσι;

μια χαρά θα πάμε θα σκίσουμε!!!

Δημοσ.

Εχω ακουσει ηδη 11 κομματια απο τα φετινα και ειναι η πρωτη φορα που αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι το ελληνικο.

"Φαντασου πως ειναι τα αλλα", θα πει καποιος κακεντρεχης. Δε θα'χει αδικο ομως.

Το 2005 φαινεται οτι δε θα'ναι καθολου καλη χρονια.

Δημοσ.

To tragoydaki mono poy exei th Lyra (mias kai pontios) moy aresei...alla einai classic imitation (ligo ellada ligo mpoytia , ligo na voithisei kai h Kypros) mpas kai kanoyme kati....

Tora apo ekei kai pera ...deite kanena festival San Remo ...ekei tha deite pragmatika...kalh moysikh...

Asxeto ...enas filos moy apo Agglia moy eipe oti oi Aggloi etoimazoyne...thn antepithesh toys se ayh th Eurovision...Sal. etsi einai..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...