Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2005

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης (70s-80s κυρίως) που σε ένα από τα spots του λέει και αυτήν την λέξη. Δεν θυμάμαι όλα όσα λέει, αλλά το «μουσικάρες» είναι χαρακτηριστική λέξη. :P

Δημοσ.

Ένα κομμάτι δεν προσδιορίζεται από το όργανο που χρησιμοποιείται, ή τουλάχιστον δεν προσδιορίζεται ΜΟΝΟ από αυτό!

Η "Ρόζα" π.χ δεν έχει μπουζούκι. Δεν είναι ζειμπέκικο όμως;

Τα "Γενέθλια" νομίζω έχουν και μια εισαγωγή με κρητική λύρα. Έχουν την παραμικρή σχέση με Κρητική μουσική όμως;

Δημοσ.

Δεν υπήρχε λόγος να δοθεί τόσο έκταση στην επιτυχία αυτή .Πως κάνετε έτσι ρε, σιγά ; Λες και αυτοί ενδιαφέρονται για την Ελλάδα κου λου που κου λου που , τον εαυτούλη τους προβάλανε τα υποανάπτυκτα ζώα με την δήθεν εθνική συνείδηση, χέστηκαν ρε , τα συμβόλαια να τρέχουν . .

Και εντάξει η παπαρίζου , μια χαρά παρουσία, γαμώ τις γκόμενες, γλυκιά κτλ κτλ, εκείνη όμως η μαϊμού όπως είπε και κάποιος πιο πάνω ο δάντης και κυρίως εκείνη η ντιβανοκασέλα η γερμανού δεν αντέχονται με ΤΙΠΟΤΑ !!

Πφφφ . . .

Δημοσ.
Άσχετα αν το τραγούδι της Ελβετίας το γούσταρα τρελλά και χάρηκα πολύ όταν το έβλεπα στην αρχή να παίζει με την 1η θέση. :P

Το τραγουδάκι της Ελβετίας λιώνει στο winamp μου σήμερις... :mrgreen: :D

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχε προσέξει το συγκεκριμένο τραγούδι! Πολύ καλό κομμάτι πραγματικά.

Δημοσ.

Den eiste monoi. Kai emna mou arese poly to tragoudi tis Elbetias apo tis Estones Vanilla Ninja. Pio poly apo tis Elladas alla ayto de simainei oti de xarika pou tou xronou thaginei edo i Eurovision.

ps. Giati exo tin entuposi oti ekei pou mpainei to riff sto Cool Vibes moiazei poly me Nightwish??

Δημοσ.

kalo tis elvetias alla emena mou arese perissotero tis moldavias.

to prwto mou fanike ligaki pio epitideumeno na to pw xondroeidws

enw to moldaviko itane ligo beyond tou eurovision klimatos.

gousta einai na sizitame eimaste edw. cheers!

Δημοσ.

Παιδια ολο αυτο τον καιρο προ τελικου ειχαμε βαρεθει να ακουμε το κομματι συνεχεια.Τωρα πλεον την βαψαμε!!!!σημερα ολη την μερα (tv,radio) βαρεθηκα να το ακουω,πιστευω με τοση προβολη που του κανουν ο κοσμος θα το βαρεθει πολυ γρηγορα.Εγω παντως δεν το μπορω αλλο!!!!Οχι αλλο καρβουνο!!!

Δημοσ.
Ένα κομμάτι δεν προσδιορίζεται από το όργανο που χρησιμοποιείται' date=' ή τουλάχιστον δεν προσδιορίζεται ΜΟΝΟ από αυτό!

Η "Ρόζα" π.χ δεν έχει μπουζούκι. Δεν είναι ζειμπέκικο όμως;

Τα "Γενέθλια" νομίζω έχουν και μια εισαγωγή με κρητική λύρα. Έχουν την παραμικρή σχέση με Κρητική μουσική όμως;[/quote']

offtopic.

Thelw na meinw sta Genethlia...

Gia poia °Genethlia milas? Gia to gnisio tragoydi toy Mpikaki h thn m@l@ki@

poy kikloforhse o Sfakianakis kai akoyte ekei sthn Athina...

Ta genethlia(ennow toy Mpikaki) den mporeis na ta xaraktiriseis kritiki moysiki ,exei omws megali kritiki epiroi.Afoy to tragoudaei kritikos me profora kai fisika exei kritiki lyra mesa.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν τουλάχιστον εγώ κάθε άλλο παρά "Γενέθλια" ακούω, να είσαι σίγουρος!

Που άκουσες την προφορά του Μπικάκη; Κατέβασα το τραγούδι για να το ξανακούσω επίτηδες και δυσκολεύομαι να εντοπίσω προφορά έστω και στο παραμικρό εκτός από την κλασική κλάψα του Μπικάκη. By the way, λύρα δεν υπάρχει στην πρωτότυπη εκτέλεση.

Που βρίσκεται λοιπόν έστω η επιρροή;

Υ.Γ: Δεν κατηγορώ το Μπικάκη προς Θεού! Έτσι του άρεσε, έτσι το τραγούδησε και το ενορχήστρωσε. Στου Σφακιανάκη την εκτέλεση υπάρχει λύρα, αλλά αρκεί αυτό για να τεκμηριώσει ότι έστω υπάρχει επιρροή;

Δημοσ.

Egw emeina anaudos me to pws katefere h malta na piasei 2h fora 8esh enw ysterouse polla ektos vevaia apo fwnh! ;-)

H pasxalidou wres wres htan gia sfaliares. kati kotsanes pou petouses kai vasika den prolavaine na pei kai kapoia pragmata. :razz:

Ante paei kai auto!!! epitelous :smile:

Δημοσ.

kati theika skinika akousa kai me Danika pou sxoliaze gia eurovision

kai elege oti i Paparizou einai kali na sikwnei to forema, oxi tin elliniki simaia

kai eixane vidwsei kati pasxalidou kai synafeis mazi tou.

anyone knows details? Lampiri to ekana to topic, sorry!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...