Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2005

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπήκα καν στον κόπο να την παρακολουθήσω. Αυτο γιατί:

1) Ήξερα από πριν το αποτέλεσμα. Με τόση προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου που είχε πέσει, έκανε μπαμ πως η νίκη ήταν αγορασμένη.

2) Εδώ και δύο χρόνια έχω κόψει την τηλεόραση. Ό,τι θέλω να δω το παίρνω σε DVD ή το κατεβάζω από το Internet. Το ποδόσφαιρο αποτελεί την μοναδική εξαίρεση.

3) Σιχάθηκα να ακούω το συγκεκριμένο τραγούδι. Το'βαλαν μια, το'βαλαν δύο, το'βαλαν χίλιες δεκα δύο, ε, ή πλύση εγκεφάλου θα πάθεις ή θα το σκυλοβαρεθείς...

4) Πήγα εκείνη την ώρα στο σπίτι του κολλητού μου να παίξουμε Tekken Tag Tournament και Crash Nitro Kart εμείς και η αδερφή του. Σιγά μην παρατούσα τώρα την ομαδική διασκέδαση για να ακούσω ένα τραγούδι που έχω βαρεθεί να ακούω.

Κοινώς, δεν με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς δεν παρακολουθώ τηλεόραση, οπότε ένας τηλεοπτικός θεσμός σαν αυτόν με αφήνει παγερά αδιάφορο...

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με Finn και Midtrapper. :mrgreen:

Αμάν πια με την γκρίνια (Τουφάκο για σένα λέω. :P).

Ούτε και μένα μου άρεσε το τραγούδι μας, ούτε και fan της Παπαρίζου είμαι, αλλά τί σημασία έχει αυτό; Σημασία είχε που άρεσε σε όλους όσους ψήφισαν. Και χάρηκα που η φετινή επιλογή της Ελλάδας έπιασε αυτό που άρεσε στους Ευρωπαίους (και όχι μόνο...).

Όλα τα άλλα, είναι «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε». Χάριν αυτής της νίκης, νιώθω τόσο Ελληνίδα όσο θα ένιωθε και Γερμανίδα μια Γερμανίδα αν κέρδιζε το δικό τους τραγούδι.

Χαίρομαι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Άσχετα αν το τραγούδι της Ελβετίας το γούσταρα τρελλά και χάρηκα πολύ όταν το έβλεπα στην αρχή να παίζει με την 1η θέση. :P

Το μόνο που μου τη δίνει γμτ είναι ότι θα μας πρήξουν όλο το καλοκαίρι με αυτό. :X :P

Ευτυχώς δεν βλέπω TV και δεν ακούω ράδιο (ξέρετε... αυτους τους πιασάρικους σταθμούς... :P)

Το τραγουδάκι της Ελβετίας λιώνει στο winamp μου σήμερις... :mrgreen: :D

Δημοσ.

Αυτό κατάλαβες βρε Νικόλα; :lol:

Αφορμή για να γκρινιάξεις ψάχνεις; :P

Για να το κάνω πιο λιανά, είπα πως ένιωσα τόσο περήφανη όσο θα ένιωθε και κάθε πολίτης μιας χώρας που θα κέρδιζε το δικό τους τραγούδι. :)

Είναι τόοοοοοσο κατακριταίο αυτό; :)

Έλεος δηλαδή. :P

Δημοσ.
HexStatic και το τραγούδι τέχνη δεν θεωρείται;

Ama auto to tragoudi einai texnh tote kalytera na pame na pnigoume... Den tha balw stin idia kathgoria tin Kalas me tin paparizou... min ta isopedonoume ola.

οσο για το Pure που λες' date=' στις μερες μας με την παγκοσμιοποίηση κατι τέτοιο είναι σχεδόν ακατόρθωτο![/quote']

Min ta sinxeeis ola me tin texnologia kai tin moda. H moda kai i texnologia erxetai kai feugei. Oi olympiakoi agones htane ena polly kalo paradigma (kai pio siggekrimena h teleth enarkshs) pou apedikse oti uparxei mia moderna elada h opoia den pauei na krataei statheres kai pure tis aksies,tin istoria kai tis paradoseis ths. To gegonos oti apolambaneis proionta kai eisai meros mias katanalwtikhs koinwnias h opoia exei euros se olh tin ifilio den simainei oti tha prepei paralhla na xaseis tin tautothta sou kai na ksexaseis tis rizes sou.

Δημοσ.

δεν παρακολουθω τραγουδια αυτου του στυλ ουτε τα σνομπαρω,απλα με αφηνουν αδιαφορο.Αλλα οπωσδηποτε δεν ειναι ασχημο η παραξενο το να χαιρεται οποιοσδηποτε ελληνας με την επιτυχια καποιου που καλως η κακως εκπροσωπει την γαλανολευκη.

Δημοσ.

Εγω λιώνω το Make my Day του Martin Vucic (Skopje) και την περσινή 2η θέση με το lane Moje...αχ αυτή η σλάβικη φυλή τι μ έκανε :P

Δημοσ.
Εγω λιώνω το Make my Day του Martin Vucic

Χε χε ! Μπραβο ρε Finn! Σε οποιον λεω οτι μ'αρεσει με κραζει :lol:

Προσωπικα χαρηκα παρα πολυ που νικησε ενα τραγουδι που μ'αρεσει. Αν παλι σε καποιον δεν αρεσει το κομματι, λογικο ειναι να μην του καιγεται καρφι.

Αν ο Ρακιντζης πχ ειχε ερθει πρωτος (λεμε τωρα), το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα αναβα καπνογονα. :mrgreen:

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν ανοίγουμε tv τις μέρες που θα ακολουθήσουν,για να αποφύγουμε την υπερβολική δόση Παπαρίζου( εναιώρημα, υπόθετο,ενδοφλέβια κλπ)

Δυστυχώς θα έχουμε τώρα την τριχωτή μαιμού με γυαλιά ηλίου full face(Δάντη),να μας κουνιέται για την "επιτυχία" του

Της Νορβηγίας ήταν αντιγραφή Kiss και ήταν το πιο ανθρωπινό.

Και το Ελβετικό πολύ καλό.

Δημοσ.

Όλοι χαρήκαμε τελικά που βγήκαμε κι όλοι για ακόμη μία φορά γκρινιάζουμε! Το πρωτότυπο στην ιστορία θα ήταν να μην γκρινιάζαμε! Άλλα έτσι είμαστε σαν λαός! Κι εγώ το χάρηκα που βγήκε η χώρα μας, αλλά το πράγμα είχε φανεί από πολύ νωρίς... Να η προετοιμασία για τη γιορτή στο Σύνταγμα, το ίδιο και στην Αίγλη... Τσουπ! Κι ο πρόεδρος της ΕΡΤ στην Ουκρανία να κάνει δηλώσεις... Και η Πασχαλίδου να αναρωτιέται, 'για να δούμε που θα δώσει το 12 άρι... Και το δίνει στην Ελλάδα μας...' κι από κοντά ο εκπρόσωπος της ...όποιας χώρας (να δίνει το αποτέλεσμα μετά την Πασχαλίδου) '...and 12 goes to ...Greece'!

Και κακά τα ψέμματα, η χαρά μας αυτή δεν ήταν και τόσο αυθεντική, όσο αυτή της νίκης της εθνικής στην Πορτογαλλία!

Δημοσ.

auth h masxalidou einai gia petrobolismo xaxaxax.........

toufas ti asxolhsai paidi mou .....ti perimenes na akouseis sthn EV pvd tiesto kai oakenfold???

ps:kapote eixa brei kati palies photos ths elenas.H gkomena DEN BLEPOTANE. Gia osous den xeroun exei kanei plastikh sto sththos (den eixe tipota) kai plastikh sto anw xeilos gia na deixnei sarkwdes.....

Δημοσ.

Για τις ποντιακες μ......κιες....δεν νομιζω οτι εχει βαση και καλο θα ειναι να το παρεις πισω....μεγαλε...Δηλαδη τι εχουν τα ποντιακα σε χαλανε..?

Ελληνικη μουσικη ειναι και μαλιστα με προελευση απο την αρχαιοτητα για οσους εχουνε διαβασει την ιστορια της μουσικης....

Οσο για τη νικη μας ποσως με ενδιαφερει....εγω βλεπω ΚΑΘΕ χρονο το φεστιβαλ του San Remo οπου εχουν αραξει οι Ιταλοι ....και παράγουν μουσικαρες καθε χρονο....Μπραβο μπορω να πω για τη σκηνικη παρουσια που ηταν super..! Τα χορευτικα επισης....και ενα τελευταιο μπραβο γιατι σε μια διοργανωση με τοσες πολιτικες σκοπιμοτητες τα καταφερε....(Τωρα με ποιον τροπο εγινε αυτο ....κανεις μας δεν ξερει και ουτε θα μαθει...)

Σαν μουσικο γεγονος παντως η Eurovision δεν μου λεει απολυτως τιποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...