Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μπραβο σε ολους οσους προσπαθησαν για αυτη την επιτυχια!Χρειαζομαστε και τετοια για να ανεβουμε λιγο! Το τραγουδι μας ηταν απο τα καλυτερα οχι οτι δεν υπηρχαν και αλλα καλα! Οσο για τους κομπλεξικους που κατακρινουν καθε προσπαθεια που ξεχωριζει να μας πουν αυτοι τι εχουν κανει που αξιζει παραπανω απο αυτα που κατηγορουν! Οσο για κατακαημενους στυλ 'sp00k3r' δεν πειραζει δεν φταις εσυ' date='ετσι γεννηθηκες!!![/quote'] me tin idia logiki giati na peis esi kati kalo gia kati eno den mporeis na kaneis esi kati paromio? diladi an den eimai skinothetis na min po an den mou aresei mia tainia? to epixirima sou einai epixirima dimotikou..... emena mou tin spaei olo afto to anagkastiko priksimo apo ta media kai tous giro mou...kai ego ksanaroto...giati prepei na xerome an vgike proti i ellada se enan diagonismo "tragoudiou"?diladi pos esi san ellinas tha aneveis? mou thimizeis tous argoxsolous pou theoroune to highlight tis imeras tous na pane gia kafe se mia kafeteria me ta idia atoma kathe mera kai na diksoune oti pirane neo kinito.....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Γιατι πρεπει να χαιρεσαι αν η Ελλαδα πηρε το "τιμημενο" στο Euro?
Beholder Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Τοσο μπορεις να καταλαβεις Toufas τοσα λες! Δεν ειπα οτι πρεπει να εισαι σκηνοθετης για να εχεις το δικαιωμα να μιλας για ταινιες ουτε μουσικος για να μπορεις να μιλησεις για τραγουδια.Αυτα ειναι δικα σου ανεξηγητα συμπερασματα!!!Αυτο που ειπα και προφανως αδυνατεις να καταλαβεις γιατι ειτε δεν διαβαζεις προσεκτικα ειτε γιατι εισαι του...δημοτικου,ειναι οτι ολοι οσοι κατακρινουν και μαλιστα με προκλητικο θα ελεγα τροπο,χωρις κανενα επιχειρημα και δυσκολευονται να πουν ενα μπραβο και να σκασουν κανενα χαμογελο,εστω και με κατι οχι πολυ σημαντικο οπως η Eurovision,ειναι κατα πασα πιθανοτητα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!! Επισης μιλας για αναγκαστικο πρηξιμο απο τα media.Ποιος σε ΑΝΑΓΚΑΣΕ για πες μας! Και οχι δεν ειμαι αργοσχολος απλα δεν ειμαι αγελαστος και...ανεραστος σαν μερικους αλλους που δεν χαιρονται με ΤΙΠΟΤΑ! Ενταξει το θεμα δεν ειναι το πιο σοβαρο αλλα με τι τελος παντων πρεπει ΜΟΝΟ να χαιρομαστε?Και γιατι να χαιρομαστε μονο με τα...σοβαρα και να λεμε μπραβο μονο σε αυτα? Για σκεψου το λιγο καλυτερα!Αν δεν εχει καποιος κατι καλο να πει γιατι πρεπει να λεει για ποντιακες μ@@@@@@ και τα ρεστα? Δεν μπορει να πει ρε παιδια εμενα δεν μου αρεσε και να τελειωσει εκει?Πρεπει να μειωσει κατι ή καποιον για να νιωσει καλυτερα μεσα στην μαλλον μιζερη ζωη του? Εδω εχουμε μια γιορτινη ατμοσφαιρα και ερχεται ο καθε πικραμενος για να την χαλασει?Ε,οχι ρε παιδια!
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Γιατι πρεπει να χαιρεσαι αν η Ελλαδα πηρε το "τιμημενο" στο Euro? opos tha xeromouna an evlepa kali mpala apo opiadipote alli omada, toso xarika pou eida kali mpala kai apo tin ellada, oute stous dromous vgika oute ekana san na min iparxei avrio... Τοσο μπορεις να καταλαβεις Toufas τοσα λες!Δεν ειπα οτι πρεπει να εισαι σκηνοθετης για να εχεις το δικαιωμα να μιλας για ταινιες ουτε μουσικος για να μπορεις να μιλησεις για τραγουδια.Αυτα ειναι δικα σου ανεξηγητα συμπερασματα!!! apanto me dika sou logia: Οσο για τους κομπλεξικους που κατακρινουν καθε προσπαθεια που ξεχωριζει να μας πουν αυτοι τι εχουν κανει που αξιζει παραπανω απο αυτα που κατηγορουν! Αυτο που ειπα και προφανως αδυνατεις να καταλαβεις γιατι ειτε δεν διαβαζεις προσεκτικα ειτε γιατι εισαι του...δημοτικου' date='ειναι οτι ολοι οσοι κατακρινουν και μαλιστα με προκλητικο θα ελεγα τροπο,χωρις κανενα επιχειρημα και δυσκολευονται να πουν ενα μπραβο και να σκασουν κανενα χαμογελο,εστω και με κατι οχι πολυ σημαντικο οπως η Eurovision,ειναι κατα πασα πιθανοτητα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!! Επισης μιλας για αναγκαστικο πρηξιμο απο τα media.Ποιος σε ΑΝΑΓΚΑΣΕ για πες μας! Και οχι δεν ειμαι αργοσχολος απλα δεν ειμαι αγελαστος και...ανεραστος σαν μερικους αλλους που δεν χαιρονται με ΤΙΠΟΤΑ! Ενταξει το θεμα δεν ειναι το πιο σοβαρο αλλα με τι τελος παντων πρεπει ΜΟΝΟ να χαιρομαστε?Και γιατι να χαιρομαστε μονο με τα...σοβαρα και να λεμε μπραβο μονο σε αυτα? Για σκεψου το λιγο καλυτερα!Αν δεν εχει καποιος κατι καλο να πει γιατι πρεπει να λεει για ποντιακες μ@@@@@@ και τα ρεστα? Δεν μπορει να πει ρε παιδια εμενα δεν μου αρεσε και να τελειωσει εκει?Πρεπει να μειωσει κατι ή καποιον για να νιωσει καλυτερα μεσα στην μαλλον μιζερη ζωη του? Εδω εχουμε μια γιορτινη ατμοσφαιρα και ερχεται ο καθε πικραμενος για να την χαλασει?Ε,οχι ρε παιδια![/quote'] diladi an den xerome gia ton axristo themo tis eurovision prepei na eimai pikramenos kai anerastos ? thanks giatre gia tin diagnosi...kai eixa apories gia to ti fteei... ego epixirimata dika sou den eida pouthena...apla anevikes kai esi to trenaki tis eurovision kai fonazeis kai xerese xoris logo.... pios me anagkase apo ta media....poses fores tin imera stin tv akouges gia to pou exese, eklase, kolimpise, ntithike, efage i paparizou kai i kathe paparizou? mia zitas na sou poune epixirimata giati den tous arese kati kai meta ksana les "giati den lene ena apla den mou arese kai na teliosei ekei" kai tin giortini atmosfera esi akrivos pou tin eides? sto ellinikotato tragoudi mas pou antiprosopefse tin xora mas se enan diethni diagonismo? i sto vraki tis paparizou?
Beholder Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ωραια ρε Toufas δεν χαιρεσε με τον 'αχρηστο θεσμο' της Eurovision και καλα κανεις,ουτε εγω ειπα οτι ειναι κατι το φοβερο και τρομερο.Μεχρι εδω καλα!Αυτο δεν κανει κανενα κομπλεξικο.Το να ειρωνευεται και να θιγει καποιος ομως μια προσπαθεια εστω και σαν κι αυτην της Ελληνικης αποστολης αντι να πει μια καλη κουβεντα δεν δειχνει κομπλεξ?Ή ακομα δεν καταλαβες τι με ενοχλησε στα οσα ειπε ο αλλος για ποντιακες μ@@@? Τωρα παλι οσον αφορα το αν εχω ανεβει στο τρενο της Eurovision ή σε καποιο αλλο πως το συμπερανες ενας θεος το ξερει!!! Και δεν ειδες κανενα επιχειρημα απο την πλευρα μου,ε?Ενω τα δικα σου 'επιχειρηματα' ειναι το οτι ειμαι αργοσχολος και μιλαω για κινητα????? Μιλας για αργοσχολους εσυ με τα 4.783 posts και nick 'Toufas'??????Καλοοοο!!! Οσον αφορα για το χιλιοειπωμενο οτι μας βομβαρδιζουν και μας αναγκαζουν αυτα τα ακουω βερεσε!Εγω δεν εδωσα σημασια στα καναλια που ασχοληθηκαν με τις χαζομαρες σχετικα με το θεμα αυτο και δεν ενιωσα 'αναγκασμενος' απο κανεναν και τιποτα.Μαλλον ηθελες και τα παρακολουθουσες! Και για να μην το τραβαμε και πολυ τελος παντων με τι πρεπει να χαιρομαστε και για ποιον λογο επιτρεπετε να γιορταζουμε σ'αυτον τον τοπο τελος παντων? Εχεις μπερδεψει μηπως την σοβαροτητα με την σοβαροφανεια?Μηπως επειδη 'τολμησαμε' να πουμε ενα μπραβο γι'αυτο το εστω φαιδρο θεμα μας κανει κοροιδα και αβουλα πλασματα που δεν ασχολουμαστε με τιποτα αξιολογο?Γιατι νομιζω τελικα οτι κατι τετοιο καταλαβες.Δεν ειναι ετσι ομως πιστεψε με. Αρχισαμε να ειμαστε και λιγο off topic γι'αυτο να ζητησω και μια συγνωμη απο τους υπολοιπους!!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 opos tha xeromouna an evlepa kali mpala apo opiadipote alli omada' date=' toso xarika pou eida kali mpala kai apo tin ellada, oute stous dromous vgika oute ekana san na min iparxei avrio...[/quote'] Ωραιος :wink:
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 wow beholder eilikrina meta to tromero epixirima me ta posts kai to nick mou ntaksi....esvisa apo ton xarti qq
HexStatic Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Basika tha simfonisw en meri me ton toufa me tin enoia oti den perimena tin paparizou kai kamia paparizou na me kanei perifano pou eimai ellhnas. H ellada exei polla perisotera na diksei apo tin eurovision kai to podosfero. Apo ekei kai pera bravo tous .. to aksizane.. alla den tha tous kanoume kai ethnikous hrwes...
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 akrivos afto hexstatic.....akrivos afto, kerdisane ok, whatever, akoma exoume alla provlimata na asxolithoume pio simantika apo afto
predator Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 μου θυμίζετε την ψηφοφορία που είχε σήμερα τo πρωί στο mega με θέμα "είναι η όχι η κατάκτηση της eurovision ΕΘΝΙΚΗ επιτυχία?" με λίγα λόγια είστε με τo μέρος του τούφα που λέει μπράβο στα παιδιά αλλα μην τους κάνουμε και εθνικούς ήρωες βγαίνοντας στους δρόμους πανηγυρίζοντας και κάνοντας σαν τρελοί ή είστε με αυτούς που πιστεύουν πως θα αναδειχθεί η ελλάδα από αυτό και σας κάνει περήφανους? εγώ πάλι δηλώνω αναποφάσιστος γιατί ναι μεν είμαστε γλετζέδες σαν λαός που δεν θέλουμε και πολλά πολλά για να βγούμε να πανηγυρίσουμε και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε χρειάζεται μια ανάσα αλλα δεν δέχομαι ειδικά την eurovision (άλλο το euro έτσι) ως αξιοκρατικό θεσμό. όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε πως είναι πολιτικά συμφέροντα στην μέση και σχεδόν ποτε δεν νικάει το καλύτερο τραγούδι. δε λέω χάρηκα πολύ με το eurovision αλλα δεν νομίζω ότι αυτό θα με αναδείξει ως έλληνα. τέλος να ρωτήσω τι θεωρείται ΕΣΕΙΣ εθνική επιτυχία αν εξαιρέσουμε πολιτικά ζητήματα (πχ την επίλυση του κυπριακού την βγάζουμε απέξω).
Rising1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Εγώ προσωπικά είμαι με αυτούς που υποστηρίζουν πως κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνει η Παπαρίζου :PPP Καλέ τι κουκλί ήταν αυτό;;;
HexStatic Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 .... όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε πως είναι πολιτικά συμφέροντα στην μέση και σχεδόν ποτε δεν νικάει το καλύτερο τραγούδι. Tha simfonisw mazi sou..An prosekses oi 3 megales dunameis tis eurwpis (agglia , galia , germania ) piasane pato. (giati arage?) An pally prosekses, h elada phre tous perisoterous psifous apo xores pou exei metanastes kai foithtes. Edw Akoma kai sto ellhniko prokseneio sto londino moirazane flyers kai odhgies gia to ti prepei na psifisei o elinas ths agglias gia tin eurovision. (apisteuto kai omws alithino!!! ) δε λέω χάρηκα πολύ με το eurovision αλλα δεν νομίζω ότι αυτό θα με αναδείξει ως έλληνα. Auto akribws! H malon oti san ellhnas den xreiazetai na perimenw teties eukairies gia na niosw perifanos pou eimai ellhnas. τέλος να ρωτήσω τι θεωρείται ΕΣΕΙΣ εθνική επιτυχία αν εξαιρέσουμε πολιτικά ζητήματα (πχ την επίλυση του κυπριακού την βγάζουμε απέξω). Politismos, epistimi, koultoura,texnes.... ktl ktl ktl... Kai panta pure ellada anephreasth apo eksogeneis paragontes.
predator Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 HexStatic και το τραγούδι τέχνη δεν θεωρείται; οσο για το Pure που λες, στις μερες μας με την παγκοσμιοποίηση κατι τέτοιο είναι σχεδόν ακατόρθωτο!
Finn Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Εγω θεωρώ το τραγούδι μέσο διασκέδασης κυρίως ή καλύτερα τρόπος έκφρασης συναισθημάτων. Αυτό που γίνεται κάθε χρόνο είναι πανηγύρι με την καλή την έννοια.Συμμετέχεις σ αυτό για να περάσεις καλά.Εγώ χθες παρακολουθούσα την εκπομπή και στα τραγούδια που μας άρεσαν στην παρέα φωνάζαμε και χορεύαμε και μετά που βγήκε η Έλανα τα σπάσαμε.Διασκέδαση,τπτ περισσότερο.Κι έτσι πρέπει να το βλέπουν όλοι. Ακόμη και των Σκοπιανών μου άρεσε το κομμάτι.Κι επειδή μου άρεσε δεν μ ένοιαξε καθόλου που οι παρουσιαστές τους αποκάλεσαν Μασεντόνια (τελικά μιλάμε για 2 διαφορετικά ονόματα ε..μακεδονία και μασεντόνια ). Άντε ξεκολλάτε με τις διαμάχες και διασκεδάστε λίγο
mindtrapper Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Den xero gia esas alla ego xtes petaga apo ti xara mou kai den to enelysa kai poly. Simera pio irema fusika, ebala to tragoudi tis Elbetias na akouso pou mou arese (giati tis Paparizou den einai toso tou stul mou) kai ola opos prota. Fusika kai eimaste panta perifanoi pou eimaste Ellhnes kai oxi mono sta kala. Kai bebaia i Ellada exei polla na dosei politismika, epistimonika ktl ktl (an kai theloume ena mikro sproximo, i kalytera ena xastouki na xupnisoume) alla prepei na xerete oti sto exoteriko (o Toufas as poume sigoura tha to xerei) i Ellada merika xronia prin den diafimizontan katholou. Sti Germania as poume prin dyo xronia diafhmize ti xoriatiki salata (me tis fetes kai ta elaiolada) san apokliestika Italiki specialite kai ta taxidiotika praktoreia ekleinan gia Ispania, Portogalia, Italia kai Tourkia. Ellada pouthena. Me to Euro, tous Olympiakous kai tora ti Eurovision eimaste sta high mas. Prepei na to ekmetalleytoume gia na diafhmisoume ti xora mas kai na deixoume ti pragmatika exoume, allios tou xronou tha ksexastoume.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.