Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2005

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε του χρόνου να στείλουμε κάποιο καλό τραγούδι - αν γίνεται και στη γλώσσα μας - κι ας πατώσουμε... Αυτό ήταν αρπαχτή.

Κρίμα για την Ελβετία, είχε κάτι διαφορετικό να προτείνει ως άκουσμα.

Δημοσ.

O L E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xalia oli i mousiki tis eurovision alla kali i provoli tis elladas gi'afto kai mono

O L E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι κερδίσαμε! Ομολογώ ότι υπήρχαν κατά τη γνώμη μου τραγούδια καλύτερα της Παπαρίζου αλλά εγώ το έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post μου, κερδίζει αυτή που θα δίξει και θα κουνήσει καλύτερα τον πισινό της! Και η Παπαρίζου είναι αντικειμενικά γυναικάρα, απλά σήμερα το κατάλαβε και όλη η Ευρώπη.

Δημοσ.
Σημασία έχει ότι κερδίσαμε! Ομολογώ ότι υπήρχαν κατά τη γνώμη μου τραγούδια καλύτερα της Παπαρίζου αλλά εγώ το έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post μου, κερδίζει αυτή που θα δίξει και θα κουνήσει καλύτερα τον πισινό της! Και η Παπαρίζου είναι αντικειμενικά γυναικάρα, απλά σήμερα το κατάλαβε και όλη η Ευρώπη.

Δηλαδή τωρα θέλεις να μας πεις οτι η ευτραφής κυρια από τη Μάλτα κουνουσε πολυ καλά τον πισινο της γι αυτο βγηκε 2η θέση...

Για να σοβαρευτουμε λιγο δεν είναι όλοι ηδονοβλεψιες αυτοι που ψηφίζουν κοιταζουν και άλλα πράγματα.Βεβαια παιζει ρολο και η εμφανιση αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Το τραγουδι μας βγήκε επειδη το αξιζε οχι επειδή δειξαμε παραπάνω κωλο..!

Συγχαριτηρια Ελενα και Χρήστο Δαντη μας κάνατε περηφανους

Δημοσ.

Ανάσταση!

Στην αρχή τα είχα πάρει στην κράνα που οι χώρες παίζανε προ-πό με το 1-2, ενώ άλλοι μας είχανε γραμμένους τελείως...έλεος! (που λέει και ο Γεωργίου). Το ευχαριστήθηκα στο τέλος όμως!

Τα περί Champions και Mundial τα σκέφτηκα και εγώ :P.

Αντικειμενικά πιστεύω ότι αδικήθηκε η Κύπρος (31 μηδενικά!? ειιιιιιιιιίπαμε!), για Eurovision ήταν μια χαρά.

Πάντως, από την άλλη με στεναχωρεί το γεγονός που ενώ στο εξωτερικό η εικόνα που περνάει η Ελλάδα δείχνει μια χώρα που βρίσκεται σε άνθηση, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Επίσης έχω την αίσθηση ότι την προβολή που κερδίσαμε μια με τους Ολυμπιακούς και μια με το Euro δε την εκμεταλευόμαστε...

Βασικά γελάω που δεν πήγα στην έναρξη των Ολυμπιακών και με βλέπω να πηγαίνω στην Eurovision του χρόνου! :D

Το έχω απορία βέβαια για το που θα το στήσουμε...Ηρώδιο?:P Όπερα?:P στο Ζάπειο? :P

You are the oneeeeeeeeee, my number oneeeeeeeeeee!

PS. Την Μπόκοτα και εγώ την λυπήθηκα...:( 30 χρόνια για να το δει από την τηλεόραση...

Δημοσ.

den ksero an eimai o monos pou to paratirise alla sth shmerinh emfanish ths, etsi opos thn eixane makigiarei htane poly poio asximh apo alles dhmosies emfaniseis ths. dld kati alles fotografiseis ktl...

Δημοσ.

Ε οχι και πιο ασχημη!Mαλλον δε σου αρεσε που ειχε παρει λιγο χρωματακι απο το solarium.Και να σκεφτεις οτι στην περιοδο με τους ΑΝΤΙQUE δε μου αρεσε καθολου!Τωρα δηλωνω φανατικος θαυμαστης.Συγχαρητηρια λοιπον στην Ελεναρα μας(χρονια της πολλα κιολας) και στο Χρηστο Δαντη (μακαρι η επιτυχια αυτη να τον κανει να συνειδητοποιησει πως πρεπει να ντυνεται καλυτερα για να μη μοιαζει με καρπουζά ή πατατά).Οσο για τη Ναταλια Γερμανου,ας κανει ενα ολικο λιφτινγκ,διπλα στην Παπαριζου εδειχνε καραμπαζο.

Δημοσ.

συγχαρητήρια!

τελικά ήταν τo τυχερό μας να τo σηκώσουμε στην πεντηκοστή επέτειο του θεσμού!

τυχερή μέρα του κωνσταντίνου και της ελένης!

εύγε!!!

πάντως για να παίξω και τον δικηγόρο του διαβόλου δεν νομίζω πως τo πήραμε "επειδή ήταν τo καλύτερο τραγούδι και τo αξίζαμε" κλπ αλλα απλά επειδή τo φιλελληνικό κλίμα μετά τo euro και την ολυμπιάδα είναι στα ύψη.

αλλιώς θα σας έλεγα τι θα παίρναμε!:razz:

Δημοσ.

Χαμος εγινε στο κεντρο της Αθηνας . Ακομα και τουριστες πανηγυριζαν :lol:

Παντου ακουγοταν το My number one, απο αυτοκινητα, απο μεγαφωνα, απο τον κοσμο που χορευε στο δρομο. Ηταν μια καταπληκτικη ατμοσφαιρα.

Προτεινω του χρονου παρουσιαστες Αλιαγα και Πασχαλιδου και να γινει και στο Μεγαρο Μουσικης που ειναι διπλα στο σπιτι μου. :lol:

Δημοσ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ:

Δεκάδες κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι της Μπόκοτα. Το οργισμένο πλήθος απειλεί να εισβάλλει δια της βίας και να την λιντσάρει.

Συνθήματα όπως: "Θα μπούμε μέσα", "βγες έξω μωρή γκαντέμω" και "δώστε την Μπόκοτα στο λαό" επαναλαμβάνονται σε συνεχή βάση.

Η γνωστή παρουσιάστρια έντρομη υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με τον εν λόγω θεσμό και την ΕΡΤ, οι διαδηλωτές όμως δεν πείσθηκαν και σχεδιάζουν νέες κινητοποιήσεις.

Δημοσ.

eftixos pou pigame me elliniko tragoudi kai nikisame...

athlio tragoudi, athlios diagonismos, athlios o kosmos pou nomizei oti epidi to pirame tha anevei i xora mas....

my 2 cents

Δημοσ.

Μπραβο στην Ελλαδα,μπραβο στην Ελενα.Μου αρεσε η εμφανιση και το γεγονος οτι ολη η Ευρωπη χορεψε σε ποντιακους ρυθμους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...