kSiS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μετά την τελευταία συζήτηση που έγινε αποφάσισα να ξεκινήσω ένα τόπικ ΑΛΑ Τατιάνα.... Λοιπόν τι λέτε ? κατ'αρχήν έπρεπε να πάει αυτή ? μετά πιστεύετε οτι θα πετύχει ? Η αποψή μου είναι οτι έπρεπε να πάει αυτή γιατί 1ον έχει την εμπειρία 2ον έχει όλο το view μίας superstar 3oν σίγουρα αυτή παρά ξένοι που δεν μιλάνε ελληνικά(άκουσα για ένα σκοτσέζικο group όπου η προγιαγιά της προγιαγιάς του ενός ήταν ελληνίδα ή κάτι τέτοιο)... επίσης την περίπτωση Ανετ(καλά η κοπέλα πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα για 1 μήνα κ πρέπει να μας εκπροσωπήσει ? ) τώρα άμα θα πετύχει πιστεύω οτι θα πάει λίιιγο χειρότερα από τον Σάκη γιατί: Κακά τα ψέματα στους κριτές δεν αρέσουν πια τα PoP τραγούδια(έχω καιρό να ακούσω κάποιο σε πρώτη θέση), άρα ο σάκης την θέση που πήρε την πήρε για την παρουσία του(τη γνώμη μου λέω), άρα κ η Έλενα που πιστεύω θα πεί πάνω κάτω ΡοΡ τραγούδι θα πάρει παρόμοια θέση γιατί η παρουσία της σίγουρα θα μετρήσει όσο του Σάκη. Κάτι άλλο που θέλω να γράψω είναι οτι οι έλληνες έχουν χάσει την συνταγή της eurovision, δηλαδή όταν κέρδιζαν το κάτι το "διαφορετικό" την άλλη χρονιά στέλνουν Ρακτιτζή τον οποίον τον είδαμε να πατώνει .. μετά όταν πάνε καλά οι μπαλάντες, στέλνουμε πάλι την άλλη χρονιά μαντώ.. μέχρι κ ανέκδοτο βγάλανε: τί έπρεπε να κάνουμε για να κερδίζει η μαντώ την eurovision ? απ: να της τραβήξουμε το κορδονάκι από το φόρεμα .. πέρσυ πρωτιά είχαν τα ethnik.. μπας κ φέτος η Παπαρίζου θα μας τραγουδίσει κάνα Θρακιώτικο ή κάνα Δημοτικο ? αυτά απο μένα
The_player Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Kοιταξε ...ετσι οπως ειναι τα πραγματα στη Eurovision...δεν εχει και καμια σημασια μουσικα....Εξαλλου υπαρχουν οι γνωστες συμμαχιες...και για μενα πρεπει να βρεθει ενα πολυ γ....το κομματι για να τα διασπασει ολα αυτα... Εξαλλου η pop Πανω κατω ιδια ειναι....λιγο περισσοτερο γυμνο ο ενας...λιγο εντυπασιακος ο αλλος αντε και κανενα καλο χορευτικο.... Μακαρι να παει καλα το κοριτσι... Εμενα παντως ανεκαθεν μου αρεσαν τραγουδια σε χαμηλοτερες θεσεις....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Να προτεινω να το κανουμε το επισημο topic τηε ESC 2005?
insomniac_new Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 άμα ντυθεί οπως στο video clip του τραγουδιού "κατσε καλα" θα πετύχει σίγουρα
nirvami Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν τι λέτε ? κατ'αρχήν έπρεπε να πάει αυτή ? μετά πιστεύετε οτι θα πετύχει ? mou fainete pws mono esy k i mpokota den exete katalavei pws to tragoudi k poios tha paei den exei kammia entelws simasia.... aaa k oi franz ferdinand einai pasignwstoi parepiptontos...
kSiS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 mou fainete pws mono esy k i mpokota den exete katalavei pws to tragoudi k poios tha paei den exei kammia entelws simasia.... δεν σε καταλαβαίνω.. όσο για το συγκρότημα δεν αμφέβαλα οτι είναι πασίγνωστοι.κρίμα που στην ελλάδα λίγοι τους ξέρουν
dim_b Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Όλοι όμως ξέρουν την Καλομοίρα. Κάτι είναι και αυτό
awddwa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Θέλετε να μου πείτε ότι υπήρχε σκέψη να προτείνουν τους franz ferdinand να μας αντιπροσωπεύσουν; Ακόμα κι αν ένιωθαν ότι έχουν κάποια σχέση με την Ελλάδα, ποιος σας είπε ρε ότι αυτοί έχουν όρεξη να συμμετέχουν σε τέτοιο διαγωνισμό; Το τελευταίο πράγμα που μετράει εκεί είναι η ποιότητα. Αναρωτιέμαι ποιος από τους προχωρημένους 'κριτικούς' είχε αυτή την ιδέα. Καλά, μου ήρθε σούπερ ιδέα. Να στείλουμε Παπαρίζου κι Ανέτ ως λεσβιακό ντουέτο, σε στυλ Tatu. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν, η απόλαυση είναι εγγυημένη
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 οποιος και να πάει και όσο καλο και να είναι τo τραγούδι δε πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσει η ελλάδα αφού ως γνωστών η eurovision δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού αλλα πολιτικών συμφερόντων. οι γείτονες ψηφίζουν τους γείτονες και πάει λέγοντας. εμείς ας πούμε ΠΑΝΤΑ την 12άρα την δίνουμε στην κύπρο. ο νοών νοείτο ... τέλος αφού δεν πήραμε την ολυμπιάδα πέρσι όπου όλος ο πλανήτης είχε ευαισθητοποιημένο φιλελληνισμό λόγω euro και ολυμπιάδας (και στείλαμε και όνομα που το ξέρουν στο εξωτερικό, βλέπε ρουβά) δεν έχουμε καμια ελπίδα! τρίτη θέση και πολύ μας είναι!
giorgos th. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 etsi einai distixos.tha simfoniso ki ego.afou den pirame kati kalitero me ton rouva,opoion-opoia kai na steiloun.....ksanazestamena fagita mou moiazoun ola auta..
Xvipes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 pantos an itan na steiloun kapoion nomizw oti i paparizoun itan i kataliloteri.alla genika den perimenw kati kalitero apo tis alles xronies
Fan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Θέλετε να μου πείτε ότι υπήρχε σκέψη να προτείνουν τους franz ferdinand να μας αντιπροσωπεύσουν; Ακόμα κι αν ένιωθαν ότι έχουν κάποια σχέση με την Ελλάδα' date=' ποιος σας είπε ρε ότι αυτοί έχουν όρεξη να συμμετέχουν σε τέτοιο διαγωνισμό; Το τελευταίο πράγμα που μετράει εκεί είναι η ποιότητα. Αναρωτιέμαι ποιος από τους προχωρημένους 'κριτικούς' είχε αυτή την ιδέα. Καλά, μου ήρθε σούπερ ιδέα. Να στείλουμε Παπαρίζου κι Ανέτ ως λεσβιακό ντουέτο, σε στυλ Tatu. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν, η απόλαυση είναι εγγυημένη [/quote'] Simfono kai epafxano olos o antrikos plithismos tis europis tha psifize Ellada. Simeiosi: I Annet na paei mono me ntekolte.
Icecut Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ama ginei to swsto promotion kai yparxei swstos xorhgos opws kai perysi,8a pame kalytera apo thn teleutaia fora.H Paparizou einai omorfh,exei kalh parousia sth skhnh kai ama sprw3ei to 8ema stis skandinavikes xwres kai paroume kalous va8mous apo ekei,8a pame kala.Tespa,o kairos 8a dei3ei...
Ioannis Jr. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ ο Σάκης δεν έβγαλε την πρώτη θέση... θα την βγάλει η Παπαρίζου!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.