Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα καθαρισμού ????

SpY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποιο πρόγραμμα σβήνει ας το πω history στα κουτάκια που γράφουμε σε μια σελίδα.

Δηλαδή: όταν πάω να γίνω μέλος πχ σε ένα forοm η να κάνω Login μόλις πάω να πατήσω το κουμπί “S” μου βγάζει από κάτω σε ένα παραθυράκι τo nick name μου αμέσως ή αν κάπου ζητάει e-mail μόλις πατήσω το πρώτο γράμμα από το e-mail μου μου βγάζει το ε-mail (αφού πατήσω φυσικά το κάτω βελάκι και enter ή πάω με το ποντίκι)

Το ερώτημα μου είναι με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα καθαρίζω αυτά?

Χρησιμοποιώ “WinTools.net και TuneUp Utilities” αλλά κανένα απ’αυτά δεν τα καθαρίζει

Any help :neutral:

Δημοσ.

Gia na sou to kanei afto prepei na douleueis to Fire fox etsi?

Me ton explorer den ginete afto.

Tora gia an exeis to firefox pigene sto aporito kai pata eggatharisi olon. Meta psakse na breis tha exei kapoia epilogh gia na mhn to kanei afto. Emena px sto insomnia otan ebala to password mou eipe an thelo na krathsei stin mnimi. Ekei tha tou patas oxi an den thes.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο (μιας και η απορία περί καθαρισμού λύθηκε): υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω κάτι αντίστοιχο του AutoComplete στην Opera (όχι, δεν εννοώ το να μου συμπληρώνει φόρμες απλά, εννοώ την αυτόματη καταχώρηση του ΙΕ); Αν θυμάμαι καλά, σε firefox/mozilla υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...