andreas_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 mporo me to shirk na xoriso mia megali tenia se dyo dvd etsi oste na min xaso poiotita kai na balo mesa ta menu kanonika? i mono tha mporo na kopso to video sta 2?
adams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Με τα μενου δεν γινεται ..μονο την ταινια Για αυτο που θες δοκιμασε το dvdfab(gold-platinum) http://www.dvdidle.com/el/products.htm
gerontas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το DVDFab είναι πολύ καλό, αλλά: (α) To 2o DVD είναι νεκρό από μενού (β) Αν θυμάμαι καλά δεν σου επιτρέπει ν' αφαιρέσεις κομμάτια που δεν σ' ενδιαφέρουν (π.χ διαφημίσεις ή άσχετα trailers) και (γ) Για τη συγκεκριμένη κατηγορία προγραμμάτων και για ότι κάνει η τιμή του είναι ψηλή. Το Super DVD Ripper, δεν το ξέρω, πάντως είναι κι αυτό εμπορικό πρόγραμμα. Προσωπικά, για την περίπτωση, χρησιμοποιώ το DVDStripper που είναι free και ιδιαίτερα ισχυρό και ευέλικτο. Κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας προγράμματα, όμως η συγκεκριμένη κατηγορία λογισμικού έχει μια ιδιαιτερότητα: Οταν οι άνθρωποι που έγραψαν το εκπληκτικό DVDDecypter και συνεχίζουν να το εξελίσσουν δεν το διαθέτουν απλά δωρεάν, αλλά και παρέχουν άψογη υποστήριξη μέσα από το forum του Doom9, ή ο άνθρωπος που γράφει το Nero Recode συνεχίζει παράλληλα να διαθέτει -ξανά free- το κορυφαίο DVDShrink, το να ντύνεις τους κώδικες του ανοιχτού λογισμικού μ' ένα ωραίο front-end και να τους πουλάς, δεν μου κάθεται τόσο καλά. Just my two cents.
digitals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ego 8a proteina na min tin kopseis sta 2 alla na tin baleis se 1 dvd. An epimeneis omos tote me to DVDXcopy 8a sto kanei mono toy..
migel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το DVDFab είναι πολύ καλό, αλλά: (α) To 2o DVD είναι νεκρό από μενού (β) Αν θυμάμαι καλά δεν σου επιτρέπει ν' αφαιρέσεις κομμάτια που δεν σ' ενδιαφέρουν (π.χ διαφημίσεις ή άσχετα trailers) Καλησπέρα. Με την έκδοση Platinum (Gold Mode) το DVDFab κάνει τα πάντα . Μπορείς να έχεις μενού και στα 2 DVD και να επιλέξεις εάν θέλεις στο δεύτερο DVD να στο εμφανίζει στην αρχή ( κανονικά σαν το πρώτο DVD ) ή να στο εμφανίζει με το πλήκτρο Menu απο το Control , επίσης μπορείς να αφαιρέσεις ότι θέλεις απο ένα DVD ( αν και δεν χρειάζεται απο την στιγμή που το κόβεις σε δύο DVD , τα κρατάς όλα ) .
gerontas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Με την έκδοση Platinum (Gold Mode) το DVDFab κάνει τα πάντα ... ...επίσης μπορείς να αφαιρέσεις ότι θέλεις απο ένα DVD (αν και δεν χρειάζεται απο την στιγμή που το κόβεις σε δύο DVD ' date=' τα κρατάς όλα).[/quote'] Καλημέρα. Ευχαριστώ για τη διόρθωση, δεν ήταν στις προθέσεις μου να ποστάρω ανακρίβειες, απλά έχω την παλιά έκδοση (1.85). Οσο για το άλλο θέμα, κάποτε χρειάζεται να κόβεις κι ας χαραμίζεται ο χώρος. Είναι π.χ. κάτι ταινίες που προορίζονται για πιτσιρίκια κι έχουν trailers που απευθύνονται σ' ένα τελείως διαφορετικό κοινό. No offence anyway.
migel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα.Ευχαριστώ για τη διόρθωση' date=' δεν ήταν στις προθέσεις μου να ποστάρω ανακρίβειες, απλά έχω την παλιά έκδοση (1.85). Οσο για το άλλο θέμα, κάποτε χρειάζεται να κόβεις κι ας χαραμίζεται ο χώρος. Είναι π.χ. κάτι ταινίες που προορίζονται για πιτσιρίκια κι έχουν trailers που απευθύνονται σ' ένα τελείως διαφορετικό κοινό. No offence anyway.[/quote'] Καλησπέρα . Παρακαλώ , απλά ανάφερα οτι υπάρχει καινούρια έκδοση κτλ. δεν υπονόησα τίποτα άλλο . oops: Έτσι όπως θέτεις το θέμα έχεις δίκιο σχετικά με το κόψιμο κάποιων trailers .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.