nautilus7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Τo Τoshiba μου (SD1612) είναι καλούλι' date=' αλλά δεν διαβάζει διάφορες μάρκες ή κάποια κακογραμμένα DVD's... Επίσης, το δικό μου λέει ότι δεν διαβάζει +R (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, και το έχω κάτι χρονάκια!). Από ripping πάντως τα σπάει, είναι γεγονός... με σπασμένο firmware πάει... ξέρετε τώρα! Και επίσης, δεν έχει μπροστινή έξοδο για ακουστικά, καθώς και ρυθμιστικό έντασης.... Αυτα![/quote'] Το έχω και εγώ. Διαβάζει +R.
panxris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Thelei firmware 18XX gia na diavasei kai +R.To xw kai gw 3 xronia kai ine apsogo sxedon....
R_Barrichello Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστω παιδια! Μαλλον προς Toshiba η Teac βλεπω!
LordArthas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Τα Toshiba ηταν καλα (το 1612 και το 17** παρα πολυ επιτυχημενα). Το 1802 ηταν μεγαλη αποτυχια και με το 1912 δεν εχω ιδεα τι «παιζει». Τα Plextor, ειναι Pioneer μετονομασμενα. Ειναι αρκετα καλα, αλλα οχι τα καλυτερα. Επισης τα TEAC ειναι μετονομασμενα, αλλα δε θυμαμαι ποιας εταιριας... Τα καλυτερα, ΙΜΟ, ειναι τα LiteON. Εχω δοκιμασει και LG, εκτος του Toshiba 1802, και μπορω να πω οτι κανενα δε φτανει το LiteON που εχω τωρα.
thcp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μια συμπλήρωση... το καινούριο Teac (DV-516D) "φοράει" σύστημα από Pioneer (121 νομίζω) όπως λέει και στη σελίδα RPC1 firmware, αν σε βοηθάει η πληροφορία... Και επειδή το έψαξα λίγο, μάλλον το Pioneer 106s μου είναι συνέχεια θορυβώδες λόγο του σπασμένου FW... Έκανα και rip-test χθες, το μακράν γρηγορότερο και αθορυβότερο είναι το Toshiba SD-M1612, αλλά αν τα λέει καλά ο LordArthas μάλλον για Teac πας... και ελπίζω ότι με σπασμένο FW θα πηγαίνει καλύτερα (γρηγορότερα απο 2Χ) χωρίς να "χάνει" στην ανάγνωση και να αυξάνει τον θόρυβο. Δυστυχώς δεν διατείθεμαι να το δοκιμάσω μέχρι να βρω να κατεβάσω το παλιό για backup... Ευχαριστώ για το info panxris, αρκετά χρήσιμο! R_Barrichello: κάνε ένα ψάξιμο στο http://www.google.com για LiteOn (σελίδες από Ελλάδα) και κάτι θα βρεις!
giorgos th. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 to hac-shop exei ena lite-on 16x me ~24 euros.tora ti montelo einai den ksero.
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Προσοχή όμως γιατί τα τελευταία μοντέλα της Toshiba δεν τα φτιάχνει η ίδια αλλά η Samsung όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως. Καμία σχέση τα παλιά 1612,1712 με τα 1802 και 1912. Το Sony DVD-Rom επίσης παρασκευάζεται από την LiteOn.
LordArthas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Η LiteON, τωρα εχει συνεργασια με τη Sony. Μεχρι πριν 1-2 χρονια τα drives της ηταν σε συνεργασια με την JVC.
qspock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Καμία σχέση τα παλιά 1612' date='1712 με τα 1802 και 1912.[/quote'] Για την ακριβεια ειναι: 1612, 1712, 1802 = Toshiba με το 1802 να εχει διαφορετικο τσιπακι και να ειναι αρκετα χειροτερο απο τα προηγουμενα Toshiba drives. και: 1912=Samsung/Toshiba, ενα drive πανομοιοτυπο με αυτο της Samsung (δε θυμιζει καθολου Toshiba) αλλα παρολα αυτα πολυ καλο.
gregdais Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 LITE-ON είναι φοβερά και φτηνά DVD-Rom. Νομίζω πως είναι το ταχύτερο στο Ripping και είναι και αθόρυβο στην λειτουργία του.
LordArthas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Για την ακριβεια ειναι: 1612' date=' 1712, 1802 = Toshiba με το 1802 να εχει διαφορετικο τσιπακι και να ειναι αρκετα χειροτερο απο τα προηγουμενα Toshiba drives.και: 1912=Samsung/Toshiba, ενα drive πανομοιοτυπο με αυτο της Samsung (δε θυμιζει καθολου Toshiba) αλλα παρολα αυτα πολυ καλο.[/quote'] Ετσι την «πατησα» εγω. Πηρα το 1802 πιστευοντας οτι θα εχει την ιδια ποιοτητα με τα προηγουμενα εξαιρετικα μοντελα, αλλα δυστυχως δεν ηταν ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.